Allah yardımcın olsun kolaylıkla sabah olsun inşallah. Benim ilk denememdi salak gibi herkese anlattım. Valla başımada gelmeyen kalmadı. Rabbim mucizemize kavuştursun, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gönlünü ferah tut ismin ne sana dua edeyim annem yanımda onada ettiririmBen bu sefer kimseye söylemedim artık bıktım oldu mu ne oldu olmuyor mu sorularından onun için kimseye söylemedim kafam zaten bulanık kimse ile uğraşamam uyumak istiyorum uyuyamıyorum sabah olur mu acaba
Amin inşallahAllah yardımcın olsun kolaylıkla sabah olsun inşallah. Benim ilk denememdi salak gibi herkese anlattım. Valla başımada gelmeyen kalmadı. Rabbim mucizemize kavuştursun, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gönlünü ferah tut ismin ne sana dua edeyim annem yanımda onada ettiririm
Yasayan bilir olayı var ya.. oyuzden bu platforma gırmekten kendımı alamıyorum..Rabbım hepımızı sevındırsın.. benım de bı esım bı annem bılıyor. Zaten ınsanları. Dedıkoduları soruları bakısları ımaları kırıyor. Ya da zaten huzunlu oldugun ıcın vuruyor ınsanı.. anlatmamak enıyosı geldı oyuzden bana. Bu sekılde kendı heyecanına telasına bıdr ınsanların soruları eklenmemıs oluyor..Allah yardımcın olsun kolaylıkla sabah olsun inşallah. Benim ilk denememdi salak gibi herkese anlattım. Valla başımada gelmeyen kalmadı. Rabbim mucizemize kavuştursun, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gönlünü ferah tut ismin ne sana dua edeyim annem yanımda onada ettiririm
Evet aynen öyle kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil birde neden birilerine bişeylerimizi anlatmamız gerekli ki bu süreç bize yeter ben sevinci mi bile o insanlar ile paylaşmak istemem yaniYasayan bilir olayı var ya.. oyuzden bu platforma gırmekten kendımı alamıyorum..Rabbım hepımızı sevındırsın.. benım de bı esım bı annem bılıyor. Zaten ınsanları. Dedıkoduları soruları bakısları ımaları kırıyor. Ya da zaten huzunlu oldugun ıcın vuruyor ınsanı.. anlatmamak enıyosı geldı oyuzden bana. Bu sekılde kendı heyecanına telasına bıdr ınsanların soruları eklenmemıs oluyor..
bende zamanında coksey paylasıp ama sonrasında. Bundan dolayı uzulen bı ınsan olarak artık hıcbırseyımı kımseyle paylasmak ıstemıyorum.. ıcımden gelmıyor, bır savunma kalkanı belkı bu. Kendı ıcımde yasamayı tercıh edıyroum. Zaten cocuklugumda fazlaca elestırıldıgım ıcın bısey konusurken hep hata yapıyorım duygusu oluyor ıcımde..Evet aynen öyle kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil birde neden birilerine bişeylerimizi anlatmamız gerekli ki bu süreç bize yeter ben sevinci mi bile o insanlar ile paylaşmak istemem yani
Tabı ıcınde cokca sukurle krısık bı huzun hatalarına cokca pısmanlık tovbe cokca umut cokca dua..belkı bunu benım gıbı bıcok yasayan vardır burda ınanıyorum sızın benı anlayıcagınızaEger etrafınızda kolay kolay herseyı elde eden ınsanlar varsa, her nekadar hamdetmeye sukretmeye calısan bırısıysenız de bı ufak kotu hıssetme anlsılmama duygusu da sıze eslık edıyor. Sonrası ıce kapanma kendını dıslanıyormus hıssı, bı mazlumluk duygsu.. iyi ki Allah var dıyorsun.. gecelerını gozyasıyla tamamlayanlar anlar buny
Duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Keşke bi ev olsa bütün tüp bebeklikeri topladalar bizi bizden başka kimse anlamaz. İnanın benim etrafım her şeyi kolay elde edenlerle doku. Ve bu insanlar bana bu devire çocuk mu yapılır? Benim olmasa bu kadar uğraşır mıydım? Çocuk bakmayı kolay mı sanıyosun? Diyor sürekli. Canları her istediğinde hamile kalan insanlarEger etrafınızda kolay kolay herseyı elde eden ınsanlar varsa, her nekadar hamdetmeye sukretmeye calısan bırısıysenız de bı ufak kotu hıssetme anlsılmama duygusu da sıze eslık edıyor. Sonrası ıce kapanma kendını dıslanıyormus hıssı, bı mazlumluk duygsu.. iyi ki Allah var dıyorsun.. gecelerını gozyasıyla tamamlayanlar anlar buny
Pervasızca konusabılıyolar cunku hıcbıseyı belkı umut ederek beklememısler, o da onların ımtıhanı, bazen vererek de Rabbım ımtıhan eder ama bu konusmalar sukursuzluk kokuyor tabı kımseyı kınamak bana dusmez. oyle toksık ınsanlardanda ne kadar uzak o kadar iyi..Rabbım hayırlarla bızı umduklarımıza kavustursun.Duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Keşke bi ev olsa bütün tüp bebeklikeri topladalar bizi bizden başka kimse anlamaz. İnanın benim etrafım her şeyi kolay elde edenlerle doku. Ve bu insanlar bana bu devire çocuk mu yapılır? Benim olmasa bu kadar uğraşır mıydım? Çocuk bakmayı kolay mı sanıyosun? Diyor sürekli. Canları her istediğinde hamile kalan insanlarçok acı çok. Bizi bizden başka kimse anlamaz
Amin canım inşallahPervasızca konusabılıyolar cunku hıcbıseyı belkı umut ederek beklememısler, o da onların ımtıhanı, bazen vererek de Rabbım ımtıhan eder ama bu konusmalar sukursuzluk kokuyor tabı kımseyı kınamak bana dusmez. oyle toksık ınsanlardanda ne kadar uzak o kadar iyi..Rabbım hayırlarla bızı umduklarımıza kavustursun.
Rabbım en guzelını nasıp etsın sızlereBenim sonucum negatif arkadaşlar sizler inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hikayemiz çok benziyor ben de 2016 da oğlumu doğurdum ilk denemede tuttu. 2. Denemede 2. Çocuk için tuttu ama değerim düştü kanama ile düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Bi daha da hiç olmadı. Bu 6. Denemem. Sezeryan kesesinden rahme sıvı akışından şüpheleniyor doktor histereskopi de yaptırmıştım ama çıkmamıştı. Opuda buna da bakacak, sizin de aklınızda olsun diye söyledim. Benim adetlerim de azalmıştı kahverengi başlıyordu, 6 kutu antibiyotik tedavisi sonrası düzeldi bu transferden ümitliyim ama bilemiyoruz da tabiiMerhaba bende 24 Ocak transfer oldum 5. Gün embriyosu 2016 da ilk tüp bebek tedavisinden bi oğlum var 2018 de yine 5.gün embriyosu ile hamile kalmıştım ama kan sonucumda katlamalar iyi gitmiyordu sonu düşük oldu her sene bi kere tedavi gördüm devam ettim tutmadı hep negatif sonuç aldım inşallah şimdi pozitif olur çift embriyo transfer oldum yaşım 31 ama deneme sayımız fazla olduğu için 1 den fazla embriyo koyuyorlar Ankara da yaşıyorum 02.02 test günümşu kandil günü Allahım tüm dualarımızı kabul etsin
Görünüyor ikinci çizgi bence hayırlı olsun inşallah. Kan verdiniz mi ??Kızlar 8. Günüm aşırı hayali çizgi gören var mı? Annem yok diyo bana var gibi geliyo
Az önce verdim dayanamadım kan gününe kadarGörünüyor ikinci çizgi bence hayırlı olsun inşallah. Kan verdiniz mi ??
İnşallah kanda da çıkarEvet var, böyle çıkıyor zaten. Tebrikler