23 Ocak 2023'de Transfer olanlar

Ben bu sefer kimseye söylemedim artık bıktım oldu mu ne oldu olmuyor mu sorularından onun için kimseye söylemedim kafam zaten bulanık kimse ile uğraşamam uyumak istiyorum uyuyamıyorum sabah olur mu acaba
Allah yardımcın olsun kolaylıkla sabah olsun inşallah. Benim ilk denememdi salak gibi herkese anlattım. Valla başımada gelmeyen kalmadı. Rabbim mucizemize kavuştursun, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gönlünü ferah tut ismin ne sana dua edeyim annem yanımda onada ettiririm

Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarımızı kabul etsin

Yasayan bilir olayı var ya.. oyuzden bu platforma gırmekten kendımı alamıyorum..Rabbım hepımızı sevındırsın.. benım de bı esım bı annem bılıyor. Zaten ınsanları. Dedıkoduları soruları bakısları ımaları kırıyor. Ya da zaten huzunlu oldugun ıcın vuruyor ınsanı.. anlatmamak enıyosı geldı oyuzden bana. Bu sekılde kendı heyecanına telasına bıdr ınsanların soruları eklenmemıs oluyor..

Evet aynen öyle kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil birde neden birilerine bişeylerimizi anlatmamız gerekli ki bu süreç bize yeter ben sevinci mi bile o insanlar ile paylaşmak istemem yani

Evet aynen öyle kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil birde neden birilerine bişeylerimizi anlatmamız gerekli ki bu süreç bize yeter ben sevinci mi bile o insanlar ile paylaşmak istemem yani
bende zamanında coksey paylasıp ama sonrasında. Bundan dolayı uzulen bı ınsan olarak artık hıcbırseyımı kımseyle paylasmak ıstemıyorum.. ıcımden gelmıyor, bır savunma kalkanı belkı bu. Kendı ıcımde yasamayı tercıh edıyroum. Zaten cocuklugumda fazlaca elestırıldıgım ıcın bısey konusurken hep hata yapıyorım duygusu oluyor ıcımde..

Eger etrafınızda kolay kolay herseyı elde eden ınsanlar varsa, her nekadar hamdetmeye sukretmeye calısan bırısıysenız de bı ufak kotu hıssetme anlsılmama duygusu da sıze eslık edıyor. Sonrası ıce kapanma kendını dıslanıyormus hıssı, bı mazlumluk duygsu.. iyi ki Allah var dıyorsun.. gecelerını gozyasıyla tamamlayanlar anlar buny

Tabı ıcınde cokca sukurle krısık bı huzun hatalarına cokca pısmanlık tovbe cokca umut cokca dua..belkı bunu benım gıbı bıcok yasayan vardır burda ınanıyorum sızın benı anlayıcagınıza

Bı telas bı korku.. hayatın ozetı bunlar belkı.. baskaları nasıl yasıyor bu hayatı gece yastıga basını koyduklarında bunu bazen merak edıyorum.. neler gecıyor akıllarından.. burda okuyunca dıyorum bazıları benden cok daha telaslı cok daha streslı, belkı bazıları benden cok daha huzunlu, ortak bı duamız var ya sızlerle, bu dua etrafında halka olmusuz ya, sankı en cok dunyada bırbrımızı anlarmısız gıbı gelıyor..

Duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Keşke bi ev olsa bütün tüp bebeklikeri topladalar bizi bizden başka kimse anlamaz. İnanın benim etrafım her şeyi kolay elde edenlerle doku. Ve bu insanlar bana bu devire çocuk mu yapılır? Benim olmasa bu kadar uğraşır mıydım? Çocuk bakmayı kolay mı sanıyosun? Diyor sürekli. Canları her istediğinde hamile kalan insanlar çok acı çok. Bizi bizden başka kimse anlamaz

Ve ben bu süreçte çok insanla arama mesafe koydum. Kimin ne olduğunu anladım. Kendi telaşım stresim yetmez gibi bide o densizlerle uğraştım. Allah affetsin çok kızdım kendi içimde

Pervasızca konusabılıyolar cunku hıcbıseyı belkı umut ederek beklememısler, o da onların ımtıhanı, bazen vererek de Rabbım ımtıhan eder ama bu konusmalar sukursuzluk kokuyor tabı kımseyı kınamak bana dusmez. oyle toksık ınsanlardanda ne kadar uzak o kadar iyi..Rabbım hayırlarla bızı umduklarımıza kavustursun.

Amin canım inşallah

Hikayemiz çok benziyor ben de 2016 da oğlumu doğurdum ilk denemede tuttu. 2. Denemede 2. Çocuk için tuttu ama değerim düştü kanama ile düşük yaptım sonra kürtaj oldum. Bi daha da hiç olmadı. Bu 6. Denemem. Sezeryan kesesinden rahme sıvı akışından şüpheleniyor doktor histereskopi de yaptırmıştım ama çıkmamıştı. Opuda buna da bakacak, sizin de aklınızda olsun diye söyledim. Benim adetlerim de azalmıştı kahverengi başlıyordu, 6 kutu antibiyotik tedavisi sonrası düzeldi bu transferden ümitliyim ama bilemiyoruz da tabii

Kızlar 8. Günüm aşırı hayali çizgi gören var mı? Annem yok diyo bana var gibi geliyo

Eklentiler

• D5B197A5-5611-4577-B5E1-AA24129298C1.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 1D576730-527F-4908-A3B3-7FB5BCF72674.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 67
  • BC8F3BAA-81BB-4316-854F-E32D2F576427.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…