5.gün embriyosu ben çıkmayacağını bildiğim halde yaptım 2016 da oğluma hamile kaldığımda 7. Gün idrar testinde pozitif olmuştu kanda da pozitifi görmüştüm inşallah tutar Allahım herkese pozitifi görmeyi nasip etsinYok canim ya cesaret edemedm ben taze transfer oldum 12 gun once ovitrelle vurulmustum o yuzde yalanci pozitif gormek istemiyorumbelki sabah yaparim dayanabilirsemde pazartesi kacinci gun embriyosuydu
Merhaba bende 25 ocakta transfer oldum.İnsallah güzel sonuçlar alırız.merhaba bende 25 ocakta transfer oldum. ilk denemem 2020de olmuştu bir kızım var bu ikinci denememiz oldu.
benim öyle bir şikayetim yok. hiç belirtim yok. ilaçlardan da olabilir. hep hormon kullanıyoruz.Kızlar bugün transferimin 5. Günü göğüslerime dokunamıyırum yatamıyorum bu ilaçlardan mı oluyor bilen var mı ya da yaşayan?
Benim adete yakında ağrır ama bu aşırı acı verici bir şeybenim öyle bir şikayetim yok. hiç belirtim yok. ilaçlardan da olabilir. hep hormon kullanıyoruz.
Benim dün 6. Gündü transferin evde erken gebelik yaptım negatif çıktıKızlar test yapan varmı
Yaaa ağzından bal damlıyor. 5. Gün embriyosuydu ama kalitesi çok düşük ihtimal çok düşük demişlerdi. Allah büyük 10. Gün kan vereyim diyorumAma daha çok erken kuşum kaçıncı gün embriyosuydu 5.gun embriyosu 9. Günde anca çıkıyormuş
Ay maşallah kuzum iyi dayanmışsın. Az kalmış kan ver istersen bi kaç güne. Ama erken gebelik testinde de çıkarBencede biraz daha bekle benimde 5.gun embriyosu bugün 9.gun idrar testi yapmaya korkuyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim transferden beri başıma neler geldi bi bilsen ona rağmen hala umudum var. Ama dediğin gibi o kadar çok negatif gördüm ki hissizleştim. Gönlünü ferah tut arkadaşım eninde sonunda yüzleşicez inşallah sağlıklı hayırlı bir pozitifin olur.Çok korkuyorumevde o kadar çok test varki artık böyle korku oluştu icimde ister istemez acabalar ya olmazsalarla icim gidip geliyor ilk hafta umudum çok yüksekti çok mutluydumm evrene pozitif enerjiler falan zaman daraldıkça stres başladı bende başkasına falan akıl verirken çok iyiyim zaten de kendimde ise yaramıyor
Tamam sakinim her şey güzel olucakİnşallah yavrum senindeee olucakkk nasipse erkenden test yapıp üzülüp stresleniyorsun şuan sakin ol tamam mı
Ahh anlatılır mı kimse anlamaz. Etrafım abartıyosun diyenlerle dolu arkadaşım kimseye anlatamıyorum. Ben de erken yaptım çok ağladım üzüldüm.Benimde sabah testim var bugün idrar da yaptım herhalde test bozuktu dikey çizgi çıktı ikinci yatay çizgi çıktı aradan 10 dk geçti o yatay çizgi oldu beyaz geri kalan yer pembe kaldı anlamadık eşimama buradan herkese söylüyorum evde test yapmayın beklemek daha iyi test yapıp umudunuzu kaybetmeyin her şekilde en emin olunan zaman. Doktorun dediği zaman bende şuan yapmasaydım daha iyiydi çok kötü bi durumda kaldım üzüldüm ağladım anlatılmıyor bu duygu ama Allahım da kimseye böyle duygular vermesin pozitif düşünülelim öyle olsun
Ben bu sefer kimseye söylemedim artık bıktım oldu mu ne oldu olmuyor mu sorularından onun için kimseye söylemedim kafam zaten bulanık kimse ile uğraşamam uyumak istiyorum uyuyamıyorum sabah olur mu acabaAhh anlatılır mı kimse anlamaz. Etrafım abartıyosun diyenlerle dolu arkadaşım kimseye anlatamıyorum. Ben de erken yaptım çok ağladım üzüldüm.