- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
ben sana soyliyeyim bu hukumetten once annem 3 aydan 3 aya 380 tl para aliyordu emekli dul maasi suan 1300 tl aliyor.Ve aylik.Allahima sukurTEYZEM YAKLAŞIK 30 SENEDIR DUL..
30 SENE ONCEDE MI VARDI BUNLAR ?
CEVRENDE DUL YETIM MAAŞI ALANLARA BI SOR NE KADAR ALIYORMUS NE KADAR ZAM OLMUŞ !!!
13 senede yerinde sayacak hali yoktu yaben sana soyliyeyim bu hukumetten once annem 3 aydan 3 aya 380 tl para aliyordu emekli dul maasi suan 1300 tl aliyor.Ve aylik.Allahima sukur
Ben yaptim 2 cocuk sira 3 te insallah
iyi oku 3 ayda bir alinan maasdi o 3 aylik 380 yasin kucuk mu bilmiyrm ama eskiden maaslar 3 ayda bir veriliyordu13 senede yerinde sayacak hali yoktu yaaylık 430 küsür falan sanırım..660 tllik gömlek alamaz yani
13 sene önce o rakam normal..binde 10 bin arttı enflasyon..yinede 660 tlye gömlek alamaziyi oku 3 ayda bir alinan maasdi o 3 aylik 380 yasin kucuk mu bilmiyrm ama eskiden maaslar 3 ayda bir veriliyordu
Evet aynennBen de ihl mezunuyuherturlu gorusten arkadasim hicbir zaman ne kucumsedim ne de uzak durdum bunun gibiler yuzunden tum ihl liler tum imamlar bunun gibi saniliyor
13 sene önce o rakam normal..binde 10 bin arttı enflasyon..yinede 660 tlye gömlek alamaz
boşver bazıları için bir şey yapması gerekmiyor zaten tüm halk yararına olanMaaslar artmisda sanki diger seylerin fiyati ayni mi kalmis.
13 senede hemen herseyin fiyati dort kat artmis.basari mi bu ?
Yanlis tespittt
O yuzdenmi dul maaslari baglandi..
Canm o kadar yazmadan keske ilk sayfadaki yazimi okusaydin o yaziyi yazdigim arkadas olayi oktidara baglamis ben ona yazdim ama masallah isteyen istedigi yere cekti lutfen tek yoruma cevap yazmayin butun hepsini okuyun.Tuttugunuz yerden sallamayalim.Evlaefe bu terbiyesizi neden savunuyosun? İmamhatipleri beğeniyor olabilirsin uygulamaları yanlış buluyor olabilirsin bunu ifade etsen anlarm.
Terbiyesiz bir adam var. Hem de din adamı. Daha hoşgörülü yumuşak başlı olması gereken bir insan. Sen onu sırf imam hatpli diye savunup kendini burda küçük düşürüyosun.
İmam hatipler beğenmek ayrı. İmam hatipten her mezun olan mükemmel olcak diye bişey yok. Senin ablan başarılıymış zekiymiş gelmiş bir yerlere. Muhtemelen ben de imam hatipe gitsem yine bu noktada olurdum beni engellemezdi katsayı. Ama bu adam terbiyesiz
Benim ilk sayfadaki yazimBenim esimde abladida imam hatip mezunu.Ama kiz cift anadal yapti simdi yard.doç. profluga dogru gidiyorCok alakasiz bir bolumde Surekli yurtdisinda sempozyumlarda.Oda cok sikinti yasamis puanlarla alakali.Ben oyle edilen laflari kiniyorum.Herkes haddini bilecek.Karsi gorus edepsizlik degildir.Herseyden once insan olacaksin.
Senin cok ciddi dalga gectigini düşünüyorum ya. O dedigin maas degildir 3 ayliktir. Ki hukumetten once yani 2002 ve öncesinde aldigi 380 tl gayet normal birrakam emekli dul icin. Emeklo maasi neki duluna ne verecek ???ben sana soyliyeyim bu hukumetten once annem 3 aydan 3 aya 380 tl para aliyordu emekli dul maasi suan 1300 tl aliyor.Ve aylik.Allahima sukur
Ben yaptim 2 cocuk sira 3 te insallah
dinin bi yere gittiği yok, sadece insanlar müslümalığı kullanıyor, yani sırf müslümanları, hakkıyla inananları karalasınlar diye bu yoldalar, çok klişe olcak ama buda bi algı çalışması. kim yapmış imamhatipli, kim demiş türbanlı vs vs bunu kabullenelim. yani karınızı yiyebilirsiniz diyen imamdan tutunda, işide kadar bu böyle.işidi araştırsınlar insanlar kendileri dışındaki herkesi düşman olarak görüyorlar ve onlara her türlü işkence ve zulmü uygulama hakkını buluyorla,güya müslümanlar..bu din nereye gidiyor böyle
yok estagfurullah .niye dalga geceyim.Senin cok ciddi dalga gectigini düşünüyorum ya. O dedigin maas degildir 3 ayliktir. Ki hukumetten once yani 2002 ve öncesinde aldigi 380 tl gayet normal birrakam emekli dul icin. Emeklo maasi neki duluna ne verecek ???
Evlaefe bu terbiyesizi neden savunuyosun? İmamhatipleri beğeniyor olabilirsin uygulamaları yanlış buluyor olabilirsin bunu ifade etsen anlarm.
Terbiyesiz bir adam var. Hem de din adamı. Daha hoşgörülü yumuşak başlı olması gereken bir insan. Sen onu sırf imam hatpli diye savunup kendini burda küçük düşürüyosun.
İmam hatipler beğenmek ayrı. İmam hatipten her mezun olan mükemmel olcak diye bişey yok. Senin ablan başarılıymış zekiymiş gelmiş bir yerlere. Muhtemelen ben de imam hatipe gitsem yine bu noktada olurdum beni engellemezdi katsayı. Ama bu adam terbiyesiz