23 Nisan’ın ‘bıyıklı’ Meclis Başkanı Seyhan, imam oldu % 50’nin anasına küfür etti

TEYZEM YAKLAŞIK 30 SENEDIR DUL..
30 SENE ONCEDE MI VARDI BUNLAR ?
CEVRENDE DUL YETIM MAAŞI ALANLARA BI SOR NE KADAR ALIYORMUS NE KADAR ZAM OLMUŞ !!!
ben sana soyliyeyim bu hukumetten once annem 3 aydan 3 aya 380 tl para aliyordu emekli dul maasi suan 1300 tl aliyor.Ve aylik.Allahima sukur
Ben yaptim 2 cocuk sira 3 te insallah :emir_bebek:

ben sana soyliyeyim bu hukumetten once annem 3 aydan 3 aya 380 tl para aliyordu emekli dul maasi suan 1300 tl aliyor.Ve aylik.Allahima sukur
13 senede yerinde sayacak hali yoktu ya:KK70:aylık 430 küsür falan sanırım..660 tllik gömlek alamaz yani:KK53:

Evlaefe bu terbiyesizi neden savunuyosun? İmamhatipleri beğeniyor olabilirsin uygulamaları yanlış buluyor olabilirsin bunu ifade etsen anlarm.

Terbiyesiz bir adam var. Hem de din adamı. Daha hoşgörülü yumuşak başlı olması gereken bir insan. Sen onu sırf imam hatpli diye savunup kendini burda küçük düşürüyosun.

İmam hatipler beğenmek ayrı. İmam hatipten her mezun olan mükemmel olcak diye bişey yok. Senin ablan başarılıymış zekiymiş gelmiş bir yerlere. Muhtemelen ben de imam hatipe gitsem yine bu noktada olurdum beni engellemezdi katsayı. Ama bu adam terbiyesiz :KK43:

Evlaefe bu terbiyesizi neden savunuyosun? İmamhatipleri beğeniyor olabilirsin uygulamaları yanlış buluyor olabilirsin bunu ifade etsen anlarm.

Terbiyesiz bir adam var. Hem de din adamı. Daha hoşgörülü yumuşak başlı olması gereken bir insan. Sen onu sırf imam hatpli diye savunup kendini burda küçük düşürüyosun.

İmam hatipler beğenmek ayrı. İmam hatipten her mezun olan mükemmel olcak diye bişey yok. Senin ablan başarılıymış zekiymiş gelmiş bir yerlere. Muhtemelen ben de imam hatipe gitsem yine bu noktada olurdum beni engellemezdi katsayı. Ama bu adam terbiyesiz :KK43:
Canm o kadar yazmadan keske ilk sayfadaki yazimi okusaydin o yaziyi yazdigim arkadas olayi oktidara baglamis ben ona yazdim ama masallah isteyen istedigi yere cekti lutfen tek yoruma cevap yazmayin butun hepsini okuyun.Tuttugunuz yerden sallamayalim.
Benim esimde abladida imam hatip mezunu.Ama kiz cift anadal yapti simdi yard.doç. profluga dogru gidiyorCok alakasiz bir bolumde Surekli yurtdisinda sempozyumlarda.Oda cok sikinti yasamis puanlarla alakali.Ben oyle edilen laflari kiniyorum.Herkes haddini bilecek.Karsi gorus edepsizlik degildir.Herseyden once insan olacaksin.
Benim ilk sayfadaki yazim
O terbiyesizi savunuyormuyum sence

Senin cok ciddi dalga gectigini düşünüyorum ya. O dedigin maas degildir 3 ayliktir. Ki hukumetten once yani 2002 ve öncesinde aldigi 380 tl gayet normal birrakam emekli dul icin. Emeklo maasi neki duluna ne verecek ???

işidi araştırsınlar insanlar kendileri dışındaki herkesi düşman olarak görüyorlar ve onlara her türlü işkence ve zulmü uygulama hakkını buluyorla,güya müslümanlar..bu din nereye gidiyor böyle
dinin bi yere gittiği yok, sadece insanlar müslümalığı kullanıyor, yani sırf müslümanları, hakkıyla inananları karalasınlar diye bu yoldalar, çok klişe olcak ama buda bi algı çalışması. kim yapmış imamhatipli, kim demiş türbanlı vs vs bunu kabullenelim. yani karınızı yiyebilirsiniz diyen imamdan tutunda, işide kadar bu böyle.

Son düzenleme:

Dini konularda bilgili olmak güzel birşey. Ama İslam dininde ruhban sınıfı yoktur. Bilgili, az bilgili, bilgisiz insanlar vardır. Bilgilinin işi çok zordur. Çünkü bildiklerini bilmeyenlere anlatmak gibi bir borcu ve vebali vardır. Bunu da Allah rızası için (paranın, makamın, şöhretin rızası için değil) yapmalıdır.

X