23 Nisan’ın ‘bıyıklı’ Meclis Başkanı Seyhan, imam oldu % 50’nin anasına küfür etti

Onu imamhatiple bagdastirma iste karakteri bozuk demekki
Bi kasa elmada curuk cikar dimi.
Oda o elma kasasinin curugu edepsiz
imam hatip yada düz lise yada meslek lisesi hepsinden düz gün ve düz gün olmayan insanlar çıkabilir demek..

imam hatipli müslüman ama ahlak yoksunu nasıl oluyor acaba..imam hatipte öğretmiyorlamı bunlara peygamber efendimizin islam dini felsefesini?
Öğretiyorlardır muhakkak da iş ailede bitiyor çoğunlukla maalesef.Sokaklar it kopuk aile terbiyesi almamış,ailesinin ilgienmediği adam dolu.

Tebrik etmeyelim.Am bence demin dediğim gibi iş aileden bitiyor.Konya biliyorsunuz muhafazakar bir çevre.Buna rağmen bazıları bu kadar imam hatibin kaliteyi düşüreceğini söylüyorlar.Ve hatta dinin sadece imam hatiple olmayacağını,bilimle desteklenmesi gerektiğini söyleyenler var.
Ve bir olay anlatayım size aklınız şaşar.İmam hatipde öğretmen bir hanım anlatıyor.Okulun erkek öğrencilerinden penisine lastik takıp hadi bakalım kim uzağa fırlatacak yarışı söz konusu olmuş(Belkide bunu yapan gösteriş için sadece 1 kişiydi onu bilemiyorum tam).Hanım bunu duyunca kurula götürmüş yada zar zor diğer öğtetmenlere izah etmiş falan.Sonuç tabii öğrenci külliyen inkar.Onun için iş ailede bitiyor diyorum

işidi araştırsınlar insanlar kendileri dışındaki herkesi düşman olarak görüyorlar ve onlara her türlü işkence ve zulmü uygulama hakkını buluyorla,güya müslümanlar..bu din nereye gidiyor böyle

elifcim her tüm okullarda iyi öğrencide kötü öğrencide olur ama dini ön planda tutan bir okulun bu şekilde öğrencileri olmasını istemezdim..orta okulda yada lisede din öğretmenleri kendi düşüncelerini empoze diyor çoğunlukla yada siyasi görüşlerini farklı olanlarda vardır ama ben bunu gördüm yaşamımda..ayrıca dimi gerçekten okulda öğrenmedim..kendim 30 yaşımdan sonra araştırarak öğrendim..

Kırpığım işde aile terbiyesiyle ilgilensin din de uzmanların eline kalsın ama bu durumda nasıl uzman yetişir bilmiyorum..Neyse dini içerikden Mune benide cımbızlıcak bu sefer sanırım konuyu kapatsak iyi olur.İnanın az önceki olayı anlatan öğretmen söz dinlemediklerinden ailelerin ilgisizliğinden şikayetciydi

Ee yani, meslek lisesine değil düz liseye gitselermiş doktor mühendis olmak istiyorlarsa.
Yalnızca Türkiyede değil dünyanın her yerinde var sadece ara eleman yetiştirmeye yönelik orta öğretim kurumları.

Burada kisinin yaptigini degil imam hatibi dilinize dolamsiniz arkadasin biri demis curuk elma msalidir bu ama imamhatiplerin aglamasina zirlamasina gelmis...penisine bilmem ne takmis..aciyorum size...
Ayrica insanlarin hem inancina gore giyinip hem ilim tahsil edecegi baska lise yoktu ve sadece ilahiyat tercih ediliyordu oda puani tiptan fazlaydi...boyle hakkini yediler bizlerin...dusmanlk ise adi kendileri olusturdu bunu ki kimseye dusmanligimiz yok..hem dinini yonden kendini gelistirip hem muhendis doktor olamai istemek kadar normal ne var..din ve bilim ayri seyler mi...bu ayristirmayi kimm yapti zamajinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…