- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
imam hatip yada düz lise yada meslek lisesi hepsinden düz gün ve düz gün olmayan insanlar çıkabilir demek..Onu imamhatiple bagdastirma iste karakteri bozuk demekki
Bi kasa elmada curuk cikar dimi.
Oda o elma kasasinin curugu edepsiz
Öğretiyorlardır muhakkak da iş ailede bitiyor çoğunlukla maalesef.Sokaklar it kopuk aile terbiyesi almamış,ailesinin ilgienmediği adam dolu.imam hatipli müslüman ama ahlak yoksunu nasıl oluyor acaba..imam hatipte öğretmiyorlamı bunlara peygamber efendimizin islam dini felsefesini?
tebirkmi etseydik anamızı ağzına aldığı içinVurun kahpeye yerine vurun imam hatipliye olmus Firsat bu firsat...cok ozverili yorumlar..
anne en kutsaldır rabbimizden sonra..imamhatiplinin hakaret etmesi bu gerçeyi değiştirmez!Vurun kahpeye yerine vurun imam hatipliye olmus Firsat bu firsat...cok ozverili yorumlar..
Vurun kahpeye yerine vurun imam hatipliye olmus Firsat bu firsat...cok ozverili yorumlar..
elifcim her tüm okullarda iyi öğrencide kötü öğrencide olur ama dini ön planda tutan bir okulun bu şekilde öğrencileri olmasını istemezdim..orta okulda yada lisede din öğretmenleri kendi düşüncelerini empoze diyor çoğunlukla yada siyasi görüşlerini farklı olanlarda vardır ama ben bunu gördüm yaşamımda..ayrıca dimi gerçekten okulda öğrenmedim..kendim 30 yaşımdan sonra araştırarak öğrendim..Tebrik etmeyelim.Am bence demin dediğim gibi iş aileden bitiyor.Konya biliyorsunuz muhafazakar bir çevre.Buna rağmen bazıları bu kadar imam hatibin kaliteyi düşüreceğini söylüyorlar.Ve hatta dinin sadece imam hatiple olmayacağını,bilimle desteklenmesi gerektiğini söyleyenler var.
Ve bir olay anlatayım size aklınız şaşar.İmam hatipde öğretmen bir hanım anlatıyor.Okulun erkek öğrencilerinden penisine lastik takıp hadi bakalım kim uzağa fırlatacak yarışı söz konusu olmuş(Belkide bunu yapan gösteriş için sadece 1 kişiydi onu bilemiyorum tam).Hanım bunu duyunca kurula götürmüş yada zar zor diğer öğtetmenlere izah etmiş falan.Sonuç tabii öğrenci külliyen inkar.Onun için iş ailede bitiyor diyorum
Kırpığım işde aile terbiyesiyle ilgilensin din de uzmanların eline kalsın ama bu durumda nasıl uzman yetişir bilmiyorum..Neyse dini içerikden Mune benide cımbızlıcak bu sefer sanırım konuyu kapatsak iyi olur.İnanın az önceki olayı anlatan öğretmen söz dinlemediklerinden ailelerin ilgisizliğinden şikayetciydi
Ee yani, meslek lisesine değil düz liseye gitselermiş doktor mühendis olmak istiyorlarsa.imam hatip bir meslek lisesi.
bende maslek lisesi mezunuyum.Onlara uygulanan katsayı "haksızlığı" bize de uygulanıyor ben ağlamıyorum.Çalıştım kazanadım.Ama şunu unutuyor o ağlaklar meslek lisesinin amacı üniversite değil ara eleman yetiştirmektir.Kalifiye eleman olursun.Hem sana mesleki anlamda o kadar yatırım yapılıyor , yanş yapılması gerekli.Meslek liseliyiz demiyorlar imam hatip diye ağlıyorlar.Onlar yalnızca kendilerine müslümanlar.
Bu 21 yaşındak,i "çocukcağız" bilmez tabii neyin ne olduğunu konuşuyor.Hiç utanmamış hiç oturmuş 23 nisanda koltuğa,oturtmuşlar yani.Anamıza laf söyleyecek kadar alçalmışlar,zavallı anası bunun böyle konuşacağını bilse doğurmazdı belki.
O yuzdenmi dul maaslari baglandi..akepe hükümetine kadar kadınlar ve analar hiç bu kadar ayak altına düşmemişdi
rte 3 çocuk yapın diyorda asgari ücret yetmediğinden millet karıkoca çalıştığından çocuk yapamıyorkiO yuzdenmi dul maaslari baglandi..