23 Nisan’ın ‘bıyıklı’ Meclis Başkanı Seyhan, imam oldu % 50’nin anasına küfür etti

Zaten onların yüzünden oluyor bunlar
Bizim zamanlarımızda bunlar yoktu valla,herkes rahattı şimdi savaş alanı gibi her okul

vay terbiyesiz..sana senin tarzınla cevap vermeye terbiyem musade etmez..allaha inanmadığınız birgerçek!

ahlaksızlık bence..

katsayı yükseldide ne oldu sosyoloji mezunu ayda 300 e ders veriyor hani iş nerde aslanın midesinde ekmek..

benim erkek kardeşim ünğversite mezunu düzgün bir yerde çalışıyor,çok inançlı bir sayılamz..daha ağzından kırıcı tek bir söz çıktığı duyulmamıştır..
bunun inançla değil, insanlık ve ahlakla ilgisi var bence. bi kaç ateist tanıyorum, ahlaksızlıklarını görmedim, sadece inaçsızlar.

allah allah diyen bunu yaparmı milletin anasını ağzına dolarmı?
Bak bu benim ilk yorumum...

Ben yanlis davranis dedim zaten sadece iktiarin istedigi yazmis ya arkadasim ona dedim.Bastaki yorumunu okumadin sanirim.Yaptigi terbiyesizligi gec edepsizlik.
imam hatipli müslüman ama ahlak yoksunu nasıl oluyor acaba..imam hatipte öğretmiyorlamı bunlara peygamber efendimizin islam dini felsefesini?

Hayır nedir bu öfke anlamıyorum!! Bu gereksiz gerzek öfke nedir iki karşıt dusuncedeki insanlardaki. Ohhh bak geldim oturdum şimdi siz düşünün mantığı. Aptalmısınız bu yarış hiç bitmeyecek anlamıyormusunuz? Çok mu zor karşılıklı menfaat halinde olmak iki taraflı düşünmek çok mu zor. Böylesi kutuplaşmadan insan olabilmek çok mu zor? Anneyi karıştırmak ne demek hadsiz terbiyesiz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…