İlköğretim Yorum ve Soruları 23 Nisan Hazırlıkları

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
45
23 Nisan'a az kaldı arkadaşlar, okulunuzda hazırlıklar başladı mı, internetten video sitelerinden önceki yıllara ait gösterileri araştırıyorum, birkaç oyun buldum aslında, ama müdür denetiminden geçmedi henüz, bir roman oyunu bulmuştum onu kabul etmedi

artvin oyunu oynatmaya karar verdim, atabarı-koçari gibi müziklerden oluşan bir oyun buldum, müdür onay verirse oynatacağım

1. kademede her sınıf müzikli oyun, ikinci kademe de piyes hazırlayacak,

sizin okulda hazırlıklar ne aşamada?

10 yıllık öğretmenlık meslegım boyunca gururla söyluyorum tam 8 buyuk gösterı hazırladım..

gazetelere bılem çıktım çokom..

bu yıl hazırlamayı dusunmuyorum.. ama fıkır verebılırım istersen)))

10 yıllık öğretmenlık meslegım boyunca gururla söyluyorum tam 8 buyuk gösterı hazırladım..

gazetelere bılem çıktım çokom..

bu yıl hazırlamayı dusunmuyorum.. ama fıkır verebılırım istersen)))

senin gibi tecrübeli bir öğretmenin fikirlerine tabi ki ihtiyacımız var tatlım, bizlere fikir verirsen çok sevinriza.s.

melih ibarın çoban yıldızı ensturmantel muzıgıyle simsiyah kıyafetli hüzünlü bır grup cıktı.. muzık agırlastıkca agıtlar yakıldıve savaş dumanları (sis bombası attık)
yukseldi..

ardından yıne melıh kıbarın hababam sınıfı muzığıyle grup hareketlendi..

ataturk sahneye gırdı..sıyah kıyafetler uzerlerınden atıldı.. alttan kırmızı beyazlı tülden elbiseli bıcırıklar cıktı grup halınde muzıge uygun dans etmeye basladılar..

izelin turkuz dogruyuz calıskanız parcasıylada fınal yaptık.. dans fıgurlerı tamamen dogaclama cıktı ama..

tecrube yok be çokom.. bunu ılk meslek yılında yapmıstım.. ayaklarında bayrak asılı guvercınler ucurarak bıtırmıstım. acayıp sukse yapmıstı.. haniii))

23 Nisan'a az kaldı arkadaşlar, okulunuzda hazırlıklar başladı mı, internetten video sitelerinden önceki yıllara ait gösterileri araştırıyorum, birkaç oyun buldum aslında, ama müdür denetiminden geçmedi henüz, bir roman oyunu bulmuştum onu kabul etmedi

artvin oyunu oynatmaya karar verdim, atabarı-koçari gibi müziklerden oluşan bir oyun buldum, müdür onay verirse oynatacağım

1. kademede her sınıf müzikli oyun, ikinci kademe de piyes hazırlayacak,

sizin okulda hazırlıklar ne aşamada?

merhaba canım http://www.youtube.com/watch?v=zGueHQM86Wk&feature=related bir göz at istersen. geçen yıllarda okulların hazırlamış oldukları çok güzel gösteriler var. bende oradan seçtim programımı. kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

merhaba canım YouTube - Hayat Bayram Olsa bir göz at istersen. geçen yıllarda okulların hazırlamış oldukları çok güzel gösteriler var. bende oradan seçtim programımı. kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

ben belirledim tatlım, kardeniz horon oynacağız bu sene, çocuklara birkaç seçenek sundum, bu oyunu beğendiler, çalışmalara başladık

çedenemin de fikri çok güzel, bayıldım valla...

X