- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Sonuç gebelik oldu
Allah bağışlasın
Çok teşekkür ederim ben İnstagramda birgebeningünlüğü ebru ablanın sayfayı var o da ovülasyon takibi yapıyo.emin olun ki ovulasyonun o kadar büyük bi katkısı var ki gerçi bilmiyorum denediniz mi ama önce Rabbim sonra bu testler sayesinde gebelik oldu çünkü altın günleri değerlendirdik kesinlikle tavsiye ederim10 seneyi geckındır kıstlerle ugrasıyorum ve hala duzelmedı ne tedaviler ne bıtkısel ler denedim 2 senedır bebek ıcın denıyorum ve bunu duyduğuma cok sevındım demekkı hep bı umut var
Bu ay hayıt tohumu ıctım bende o testlerden aldım denıycektm instagramda goruseyım cok tesekkur ederımÇok teşekkür ederim ben İnstagramda birgebeningünlüğü ebru ablanın sayfayı var o da ovülasyon takibi yapıyo.emin olun ki ovulasyonun o kadar büyük bi katkısı var ki gerçi bilmiyorum denediniz mi ama önce Rabbim sonra bu testler sayesinde gebelik oldu çünkü altın günleri değerlendirdik kesinlikle tavsiye ederim
Ne demekBu ay hayıt tohumu ıctım bende o testlerden aldım denıycektm instagramda goruseyım cok tesekkur ederım
Yumurta takibi yaptırıyorum şuan ve klomen kullandım . Muayenede 2 yumurta oluşmuş 22 mm civarı. Normalde gecen cuma günü yumurtlama gunumdu. Ama Çarşamba ve Perşembe günü kasiklarimda ağrılar oldu. Umarım o gün catlamistir. Cuma ya kaldıysa dahada büyüyüp kistlesmesinden ve tedavinin gecikmesinden korktum sadece. Teşekkür ederim yardımlarınız içinÇok teşekkür ederim ben İnstagramda birgebeningünlüğü ebru ablanın sayfayı var o da ovülasyon takibi yapıyo.emin olun ki ovulasyonun o kadar büyük bi katkısı var ki gerçi bilmiyorum denediniz mi ama önce Rabbim sonra bu testler sayesinde gebelik oldu çünkü altın günleri değerlendirdik kesinlikle tavsiye ederim
Salı günü 22 mm idiYumurta takibi yaptırıyorum şuan ve klomen kullandım . Muayenede 2 yumurta oluşmuş 22 mm civarı. Normalde gecen cuma günü yumurtlama gunumdu. Ama Çarşamba ve Perşembe günü kasiklarimda ağrılar oldu. Umarım o gün catlamistir. Cuma ya kaldıysa dahada büyüyüp kistlesmesinden ve tedavinin gecikmesinden korktum sadece. Teşekkür ederim yardımlarınız için
Amiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahNe demekinşallah hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz
Bende klomen kullandığımda özele gittim yumurta takibi yaptırmak için ilk randevuda biri kiste dönüşmüş diğerini takip edelim iki gün sonra gel dedi gittim o koltuğa oturmamla kalkmam bir oldu bu ay yumurtlama yok dedi ama ben testi bırakmadım çok şükür gebelik olduYumurta takibi yaptırıyorum şuan ve klomen kullandım . Muayenede 2 yumurta oluşmuş 22 mm civarı. Normalde gecen cuma günü yumurtlama gunumdu. Ama Çarşamba ve Perşembe günü kasiklarimda ağrılar oldu. Umarım o gün catlamistir. Cuma ya kaldıysa dahada büyüyüp kistlesmesinden ve tedavinin gecikmesinden korktum sadece. Teşekkür ederim yardımlarınız için
Test ovulasyon testi mı yoksa gebelik mı?Bende klomen kullandığımda özele gittim yumurta takibi yaptırmak için ilk randevuda biri kiste dönüşmüş diğerini takip edelim iki gün sonra gel dedi gittim o koltuğa oturmamla kalkmam bir oldu bu ay yumurtlama yok dedi ama ben testi bırakmadım çok şükür gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?