Gebeliğe Hazırlık 23 mmlik yumurta kiste döneceği nasıl anlaşılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
merhaba yine bi başlık açtım ama bugün doktora gittim sağda 13 mmlik solda 23 mmlik yumurta oluştuğunu söyledi.23 mmlik olan kiste dönüşebilir dedi. İğne vermedi.Pko olduğu için erken oluşmuş bugün adetimin 10.günü.Kiste dönüşebileceğini nasıl anlıyo bilginiz varmı

10.günde bu kadar büyümesi kist olarak yorumlanır genelde . Genelde kistleşir yada Nadire’n normal bir yumurta gibi kendiliğinden çatlar. 10. Günü en fazla beklenen 14 mm-18 mm arasıdır. Adetin 15-16. Günü tekrar usg girerseniz kist mi çatlamış mı de görür.

Cevabınız için çok teşekkür ederim peki kiste dönüşürse diğeri 13mmlik olan çatlarmı

Kiste dönüşmeden anlaşılmaz bazılarında adetten bir iki gün önce bile catlayabiliyor dolleniyor ve hamilelik. Belli bir günden sonra catlamamissa kisttir yaklaşımı sadece ihtimalin yüksek olduğunu gösterir ama takip ettirin

Allah bağışlasın
10 seneyi geckındır kıstlerle ugrasıyorum ve hala duzelmedı ne tedaviler ne bıtkısel ler denedim 2 senedır bebek ıcın denıyorum ve bunu duyduğuma cok sevındım demekkı hep bı umut var
Çok teşekkür ederim ben İnstagramda birgebeningünlüğü ebru ablanın sayfayı var o da ovülasyon takibi yapıyo.emin olun ki ovulasyonun o kadar büyük bi katkısı var ki gerçi bilmiyorum denediniz mi ama önce Rabbim sonra bu testler sayesinde gebelik oldu çünkü altın günleri değerlendirdik kesinlikle tavsiye ederim

Bu ay hayıt tohumu ıctım bende o testlerden aldım denıycektm instagramda goruseyım cok tesekkur ederım

Yumurta takibi yaptırıyorum şuan ve klomen kullandım . Muayenede 2 yumurta oluşmuş 22 mm civarı. Normalde gecen cuma günü yumurtlama gunumdu. Ama Çarşamba ve Perşembe günü kasiklarimda ağrılar oldu. Umarım o gün catlamistir. Cuma ya kaldıysa dahada büyüyüp kistlesmesinden ve tedavinin gecikmesinden korktum sadece. Teşekkür ederim yardımlarınız için

Salı günü 22 mm idi

Bende klomen kullandığımda özele gittim yumurta takibi yaptırmak için ilk randevuda biri kiste dönüşmüş diğerini takip edelim iki gün sonra gel dedi gittim o koltuğa oturmamla kalkmam bir oldu bu ay yumurtlama yok dedi ama ben testi bırakmadım çok şükür gebelik oldu

Test ovulasyon testi mı yoksa gebelik mı?

Bir de dün benim acayip kasık ağrım oldu tekrardan . Acaba ikinci yumurta mı catladi? Gece acile gittim öyle bir ağrı . Acil doktoru bilemedi . Serum taktı gönderdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…