D DBAG Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 81 0 36 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DBAG #1 Merhaba 23 haftalık hamileyim ve sandaliye kırıldı ve popomun üzerine düştüm ama cok korktum herhangi bir ağrım ve kanamam yok çarşamba günüde doktora gidicem sizce bişey olmuşmudur bebeğime
Merhaba 23 haftalık hamileyim ve sandaliye kırıldı ve popomun üzerine düştüm ama cok korktum herhangi bir ağrım ve kanamam yok çarşamba günüde doktora gidicem sizce bişey olmuşmudur bebeğime
K kokoci Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 245 0 46 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DBAG #2 DBAG .!.: Merhaba 23 haftalık hamileyim ve sandaliye kırıldı ve popomun üzerine düştüm ama cok korktum herhangi bir ağrım ve kanamam yok çarşamba günüde doktora gidicem sizce bişey olmuşmudur bebeğime Genişletmek için tıkla... içini rahat tut, olmamıştır inşallah ters bir durum olsa kanaman,ağrın vs bir belirtin olurdu diye düşünüyorum tabi en doğrusu doktorunun muayenesi...
DBAG .!.: Merhaba 23 haftalık hamileyim ve sandaliye kırıldı ve popomun üzerine düştüm ama cok korktum herhangi bir ağrım ve kanamam yok çarşamba günüde doktora gidicem sizce bişey olmuşmudur bebeğime Genişletmek için tıkla... içini rahat tut, olmamıştır inşallah ters bir durum olsa kanaman,ağrın vs bir belirtin olurdu diye düşünüyorum tabi en doğrusu doktorunun muayenesi...
D DBAG Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 81 0 36 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DBAG #3 kokoci .!.: içini rahat tut, olmamıştır inşallah ters bir durum olsa kanaman,ağrın vs bir belirtin olurdu diye düşünüyorum tabi en doğrusu doktorunun muayenesi... Genişletmek için tıkla... ewet çarşamba günü gidicem doktora konuştum doktorumla kanaman aolursa mutlaka ara dedi ama cok şükür kanamam yok inş bişi olmaz
kokoci .!.: içini rahat tut, olmamıştır inşallah ters bir durum olsa kanaman,ağrın vs bir belirtin olurdu diye düşünüyorum tabi en doğrusu doktorunun muayenesi... Genişletmek için tıkla... ewet çarşamba günü gidicem doktora konuştum doktorumla kanaman aolursa mutlaka ara dedi ama cok şükür kanamam yok inş bişi olmaz
seastire MİNİK ERKEĞİMM Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 10.747 3 156 Diğer 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DBAG #4 çok geçmiş olsun tatlım bişey olmuş olsaydı ağrın yada kanaman olurdu bence Allahım korusun onları cnm
çok geçmiş olsun tatlım bişey olmuş olsaydı ağrın yada kanaman olurdu bence Allahım korusun onları cnm
D DBAG Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 81 0 36 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DBAG #5 seastire .!.: çok geçmiş olsun tatlım bişey olmuş olsaydı ağrın yada kanaman olurdu bence allahım korusun onları cnm Genişletmek için tıkla... amin cnm allah hepimizin bebeşini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
seastire .!.: çok geçmiş olsun tatlım bişey olmuş olsaydı ağrın yada kanaman olurdu bence allahım korusun onları cnm Genişletmek için tıkla... amin cnm allah hepimizin bebeşini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin