Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alanı daralmıştır belki büyüyünce eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar ama bu haftada ondan dolayı olmayabilir bi doktorunuza danışın bence23 haftalik hamileyim bebegimin hep surekli hareketlerini hep hissediyordim ama dunden beri hareketi yok hafif oluyo geri duruyo normalmi sizce
Doktor randevum var gitcegim guni bekliyom ztmAlanı daralmıştır belki büyüyünce eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar ama bu haftada ondan dolayı olmayabilir bi doktorunuza danışın bence
Endişe etmeyin. Ben de 22 haftalık hamileyim. Bebeğim bazı günler inanılmaz hareketliyken bazı günler daha az hareket ediyor. Ekstra bir problem olsa zaten başka belirtiler olur Allah korusun. Canınızı sıkmayın yani
Merhaba,ben endişelenecek bir durum görmüyorum. Ben de 24. Haftadayıö,genel olarak hareketli ve hareketleri düzenli ama bazı günler dediğiniz gibi daha az hareket ediyor veya siz hareket halindeyseniz daha az hissediyorsunuz tabi böyle durumda ben de ister istemez panik yapıyorum ama sonradan muhakkak harekete başlıyorlar23 haftalik hamileyim bebegimin hep surekli hareketlerini hep hissediyordim ama dunden beri hareketi yok hafif oluyo geri duruyo normalmi sizce
Endişelenmeyin. Bende yaşıyorum aynı durumu bazı günler çok hareketli bazı günler bir iki hareket ancak hissediyorum, tembel gününde diyorum :) Özellikle randevu günlerim hep tembel gününe denk geliyor, doktor uyuduğunu söyledi, ultrasonda öksürüyorum dönüp duruyorum ki hareket etsin doktor bakabilsin diye. Tembel günlerini genelde sabahtan hissediyorum uyandığımda sakinse gün boyu sakin, yaramazsa gün boyu yaramaz. Annem diyor ki, o bi kaç gün hareketli olup yerini büyütür sonra yeri küçülene kadar yatarmış, sonra tekrar çalışmalara başlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama içimi rahatlatıyor bu düşünce23 haftalik hamileyim bebegimin hep surekli hareketlerini hep hissediyordim ama dunden beri hareketi yok hafif oluyo geri duruyo normalmi sizce
Bugun mesela hafif hareketlerini hissettim herhalde uykucu benimkiMerhaba,ben endişelenecek bir durum görmüyorum. Ben de 24. Haftadayıö,genel olarak hareketli ve hareketleri düzenli ama bazı günler dediğiniz gibi daha az hareket ediyor veya siz hareket halindeyseniz daha az hissediyorsunuz tabi böyle durumda ben de ister istemez panik yapıyorum ama sonradan muhakkak harekete başlıyorlar
Benimkide hastane kontrolunde hareketliydu benimki uykucu sanirim 2 gun uyudu bugun hafif kipirdadiEndişelenmeyin. Bende yaşıyorum aynı durumu bazı günler çok hareketli bazı günler bir iki hareket ancak hissediyorum, tembel gününde diyorum :) Özellikle randevu günlerim hep tembel gününe denk geliyor, doktor uyuduğunu söyledi, ultrasonda öksürüyorum dönüp duruyorum ki hareket etsin doktor bakabilsin diye. Tembel günlerini genelde sabahtan hissediyorum uyandığımda sakinse gün boyu sakin, yaramazsa gün boyu yaramaz. Annem diyor ki, o bi kaç gün hareketli olup yerini büyütür sonra yeri küçülene kadar yatarmış, sonra tekrar çalışmalara başlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama içimi rahatlatıyor bu düşünce