23 haftalik gebelik ve erken dogum tehlikesi

derya_usma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
64
8
31
Hanimlar merhaba
23 haftalik gebeyim bi oglum olacak ayaktayken yada otururken idrar keseme cok baski yaptigini hissediyorum cogu zaman karnim cok gergin oluyo bu da beni cok rahatsiz ediyo tekme atmadan once kasiklarima dogru bi karnimda bi kasilma hissediyorum ozellikle soluma yatinca cok tekme atiyo ve sirtustu yatinca cok carpintim oluyo gecen hafta idrar yollarimdaki enfeksiyon yuzunden doktora gittim ve ultrasondan bakinca icerde incelme var hic kalkma yat bi ay boyunca dedi benden baska evimin isini yapacak insan olmadigindan pek oyle kalkmadan da yatma sansim olmuyo
Asil sorum su olacak: butun bu hissettiklerim ve rahatsizliklarim normal mi yoksa incelmeden dolayi erken dogumun belirtileri mi?
Bir de agrilarimin cogu adet sancisina benziyo ve dik durduktan sonra belimin agrisindan yatamiyorum

Karnımın gerildiğini bende hissediyorum ama bence normal o gerilme hissi çünkü bebek büyüyor bazen dik duramadığımı bilirim.
Kalp çarpıntısını da ara ara yaşıyorum oyüzden çok yormamaya çalısıyorum kendimi. İncelme dediğiniz rahim ağzı boyumu onu anlayamadım. Daha önce doğum yapmadığım için bişey söyleyemem, doktorunuzla mutlaka görüşmelisiniz. Ama doktor yat dediyse yatın boşverin evi falan yapmayın bir süre hiç bişey şakaya gelmez böyle şeyler Allah korusun doktorunuzu dinleyin siz.

Dun doktora kontrole gittim bu sekilde devam ederse rahim agzina dikis atabiliriz dedi bebekte bi sorun yokmus simdilik zaten cok hareketli
Cok korkuyorum

Dun doktora kontrole gittim bu sekilde devam ederse rahim agzina dikis atabiliriz dedi bebekte bi sorun yokmus simdilik zaten cok hareketli
Cok korkuyorum
Gozun aydin arkadasim allh tamamina erdirsin yolu yarilamissin yorma kendini beklesin ev isleri tedbiri elden birakmamak gerek

Cok korkuyorum
serviks uzunluğu sen,in kastettiğin çok önemli bu haftalarda 45 falan olması lazım.seninki kaç dedi dr rapor falan verdiyse yazar

Rapor vermedi doguma kadar yat dinlen dedi ultrasondan bakti incelme var dedi bi de idrarimda enfeksiyon cikti agrin cok olursa hemen gel dedi ameliyat riskli oldugu icin pek ameliyat yanlisi degil bi de bebek simdiden donmus erken gelmek istiyo sanirim ama daha cook erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…