- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
MMerhab ben bu akşm 18.35de ilk bebeğimi normal doğum ile dünyaya getrdim size sorm 560gr doğan 23+0haftalık yada daha küçük bana umut olacak bildiklerniz varmı? Ben yeterince farkındaym şansımın çok az olduğunun doktr bile %10 yaşar dedi
Sezeryan olursan kilolusun mesaneni yada bağırsağını kesme ihtimalim var ve bi sonraki bebeğinde bu haftalarda doğma ihtimali artar dediler (hastaneye geldiğimde bebek kanala girmişti)Rabbim yardımcın olsun senin de bebeğinin de herşeyin hayırlısını iste
ama o hafta da bebeği normal yolla doğurtmak ne kadar yanlış birşey zaten hayati tehlikesi var nasıl kabul edersiniz ki böyle birseyi
93kiloyumKilolu derken kaç kilo sun ki ben 120 kilo olup da sezeryan olan insanlar gördüm yani
93kiloyum
Çok şükür yaşıyor çok azhala yaşama şansı ama var gücüyle tutunmaya çalışıyor hayata dedi doktor süt çıkarmaya çalış dedi banada ilaç yerine kullancaz 1 damla çıksa kar dediValla öyle çok bir kilonuz yok ki.
Bebeğiniz şimdi nasıl
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim tek ihtiyacımız olan şey duaCok gecmis olsun.Rabbim evladiniza saglikli guzel bir ömür nasip eder insallah dualarim sizinle
Çok şükür yaşıyor çok azhala yaşama şansı ama var gücüyle tutunmaya çalışıyor hayata dedi doktor süt çıkarmaya çalış dedi banada ilaç yerine kullancaz 1 damla çıksa kar dedi
Teşekkür ederim inşallahRabbim şifasını versin. atlatır ve sağlıklı biömrü olur inşallah
Çok teşekkür ederim sağolun ne oldu o doğum yapan bayanın bebeği yaşadımı?Geçmiş olsun annesi sağlıkla evinize gelsin inşallah
Burda vardı o haftalarda Doğum yapan
Ayrıca arkadaşlar kadın Doğum uzmanı mısınız?
Demek ki uygunmuş ki doğurtmuşlar kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?