Mrb arkadaslar 23 haftalik hamileym ilk bebgm .norml oturunca yuruyunce birsey yok ama yatinca okadar hareketliki uyuyamiyorum.saga yatyorum sagim da harektli sola yatyorum soluma vuruyor duz yatyorum yne olmuyor.yani yanlis anlamayin rahatimi dusunmuyorum.sadece acaba rahatsz oldgu icinmi bukadar hareketleniyor.uygun bi pozisyon bulamiyorum yatarken.sola yatmann dogru oldgunu okudum ama asri hareketli olunca rahatszmi acaba dyorum.tecrubeli anneler bi bakiverin .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 34
Yan yattığınız sürece iyi.
Ben yüzüstü harici yatamazken sağa sola alıştırdım kendimi, hafif yastık koyuyorum belime doğru anında uyuyorum.
Bebeğin hareketli olması çok iyi,mesela aç olmuş olsa bebek kıpırdamaz.
Endişelenme o da büyüdükçe alan kısıtlanıyor yer yapıyordur kendine :)
Ben yüzüstü harici yatamazken sağa sola alıştırdım kendimi, hafif yastık koyuyorum belime doğru anında uyuyorum.
Bebeğin hareketli olması çok iyi,mesela aç olmuş olsa bebek kıpırdamaz.
Endişelenme o da büyüdükçe alan kısıtlanıyor yer yapıyordur kendine :)
- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
Ay kuzum benimki de öyle bi de öyle kuvvetli ki tekmeleri maşallah zıplatıyor hele vagina yada mesane me vurdu mu eyvah diyorum. Benim kızda gündüz tık yok uyur 4 yada 5 kere hareket eder ama saat 23 olsun bi başlar bak bu saat oldu hala uyku yok durmuyor çocuk tam duruyor ben dalacağım hadi bi daha başlıyor bide sırf tekme de değil dönüp duruyor içimde geriniyor karnım yarılacak gibi oluyor sakinleşiyor uyuyayım diyorum bu Seferde çiş töreni gece uykusuna şimdiden hasretim
Aynen canim.iki defa dusuk yasadim dedigib gbi bazen alttrafa baski yapiyor dsardayken hemen endselenip eve gdyorum.sanki dogum olcakms gbi gelyor.paranoyak oldum.hareketli olmasi mutlaka iyidr tabi de herkes brsey soyluyor korkutuyor.yerinden memnun degildr baska yone don dyolar baska yone donuyorum ordada ayni.bde sagdan sola donerken kalkip oturup oyle donecekmsz kordon dolanmalari ondan olurmus gece donmekten kafayi yicem herkesin bi bilgisi var masaaallah pskoljimi bozdularAy kuzum benimki de öyle bi de öyle kuvvetli ki tekmeleri maşallah zıplatıyor hele vagina yada mesane me vurdu mu eyvah diyorum. Benim kızda gündüz tık yok uyur 4 yada 5 kere hareket eder ama saat 23 olsun bi başlar bak bu saat oldu hala uyku yok durmuyor çocuk tam duruyor ben dalacağım hadi bi daha başlıyor bide sırf tekme de değil dönüp duruyor içimde geriniyor karnım yarılacak gibi oluyor sakinleşiyor uyuyayım diyorum bu Seferde çiş töreni gece uykusuna şimdiden hasretim
- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
Ben doğum koçuyum :) bebeğin hareketli olması gayet iyi rahatsız olsa da muhakkak rahat edecek pozisyonu bulur hiç sıkıntıya sokma kendini. Zaten büyüdükçe alan daraldığı için senin gibi onunda Rahat olması çok mümkün olmuyor ama bu telaş edecek bir durum değil her Bebek böyle. Kordon dolanması olayına gelince genelde bebeklerin %30 ü zaten kordon dolanmış vaziyette doğar anne karnında nefes almadıkları için problem teşkil etmez doğar doğmaz hemen açılması gerekir hepsi bu. Yatakta dönerken her seferinde kalkıp oturup dönmek zor oluyor malesef ayrıca o Bebek kordonu dolayacaksın her şekilde dolar merak etme bunları da takıp hiç stres olma cnm sen hamileliğin tadını çıkar malesef bizim toplumumuzda herkes bilir bana bile ben 3 doğum yaptım benden iyi bilemezsin diyen oldu. Duyma insanları doktorun eben ne diyor ona kulak verAynen canim.iki defa dusuk yasadim dedigib gbi bazen alttrafa baski yapiyor dsardayken hemen endselenip eve gdyorum.sanki dogum olcakms gbi gelyor.paranoyak oldum.hareketli olmasi mutlaka iyidr tabi de herkes brsey soyluyor korkutuyor.yerinden memnun degildr baska yone don dyolar baska yone donuyorum ordada ayni.bde sagdan sola donerken kalkip oturup oyle donecekmsz kordon dolanmalari ondan olurmus gece donmekten kafayi yicem herkesin bi bilgisi var masaaallah pskoljimi bozdular
ay cok sevndim bunlari duyduguma.gercekten rahatlattin beni.3 gundur pskoljim bozuldu.bundan sonra kulaklarimi tikayacagimBen doğum koçuyum :) bebeğin hareketli olması gayet iyi rahatsız olsa da muhakkak rahat edecek pozisyonu bulur hiç sıkıntıya sokma kendini. Zaten büyüdükçe alan daraldığı için senin gibi onunda Rahat olması çok mümkün olmuyor ama bu telaş edecek bir durum değil her Bebek böyle. Kordon dolanması olayına gelince genelde bebeklerin %30 ü zaten kordon dolanmış vaziyette doğar anne karnında nefes almadıkları için problem teşkil etmez doğar doğmaz hemen açılması gerekir hepsi bu. Yatakta dönerken her seferinde kalkıp oturup dönmek zor oluyor malesef ayrıca o Bebek kordonu dolayacaksın her şekilde dolar merak etme bunları da takıp hiç stres olma cnm sen hamileliğin tadını çıkar malesef bizim toplumumuzda herkes bilir bana bile ben 3 doğum yaptım benden iyi bilemezsin diyen oldu. Duyma insanları doktorun eben ne diyor ona kulak ver
- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
Ne demek cnm benim iyi hissettirdiysem ne Mutlu bana aklına takılan bişey olursa seve seve yardımcı olurum ben her zaman buralardayımay cok sevndim bunlari duyduguma.gercekten rahatlattin beni.3 gundur pskoljim bozuldu.bundan sonra kulaklarimi tikayacagim
- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 32
Yanlz olmadgima sevindimBenim. Bebeğim de aynı gündüzleri ses seda yok geceleri maç oturuyoruz
- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 32
Birde karnıma baktığımda görüyorum nasıl kıpırdadığını sende de var miYanlz olmadgima sevindim
Evet baya dsardan belli oluyor.bazen tv kumandayi koyuyorum dahada belli oluyor zipliyo kumandaBirde karnıma baktığımda görüyorum nasıl kıpırdadığını sende de var mi
- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Eyvahhh alistrma yaptryo demkki bize miniklerAy o gunduz sakin olup gece hareketlenen bebekler dogdu zamanda ayni seyi yapiyorlar oglum geceleri cok hareketliydi ve dogduktan sonra biz aylarca sabah 5ten once uyumadik
Simdi bekliyorum hareketleri bu bebegimde oyle olursa dogdugunda bizim evde senlik var demektir
- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 32
Öyle deme yaaaAy o gunduz sakin olup gece hareketlenen bebekler dogdu zamanda ayni seyi yapiyorlar oglum geceleri cok hareketliydi ve dogduktan sonra biz aylarca sabah 5ten once uyumadik
Simdi bekliyorum hareketleri bu bebegimde oyle olursa dogdugunda bizim evde senlik var demektir
- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 32
Ben bugün baktım bir sağda duruyor bir solda ordsta kipirdiyorEvet baya dsardan belli oluyor.bazen tv kumandayi koyuyorum dahada belli oluyor zipliyo kumanda
- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Napiyim kizlar benimki oyle oldu saglikli olsunlarda yorgunluk kimin umurunda yerim onlari ben miniciklerÖyle deme yaaa