• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 haftalık bebeğimi kaybettim:(

x_Masal_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
58
3
86
Sakarya
Hanımlar merhaba, ben beş gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim.. suni sancıyla normal ölü doğum yaptırdılar..😔 herşey yolunda giderken şimdiye kadar hiç bir sorun yokken detaylı ultrasona gittğimde bir hafta önce karnımda vefat ettiğini öğrendim. Amniyo sıvısı bitmiş dediler.. herşey o kadar aniden oldu ki hala inanmakta zorlanıyorum.. patolojiye gönderdim bebeğimi. Ne yapıcam bu süreci nasıl atlatıcam kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

Hanımlar merhaba, ben beş gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim.. suni sancıyla normal ölü doğum yaptırdılar..😔 herşey yolunda giderken şimdiye kadar hiç bir sorun yokken detaylı ultrasona gittğimde bir hafta önce karnımda vefat ettiğini öğrendim. Amniyo sıvısı bitmiş dediler.. herşey o kadar aniden oldu ki hala inanmakta zorlanıyorum.. patolojiye gönderdim bebeğimi. Ne yapıcam bu süreci nasıl atlatıcam kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Geçmiş olsun Allah sabır versin😔 bende gebeyim böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ve korkuyorum. İnşallah en kısa zamanda yine gebe kalırsınız sağ sağlim kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Allah sabır versin. Veren de o alan da o. İnşallah kısa zamanda sağlıklı gebelik olur

Rabbim size sabır versiin.Meleğiniz sizi beklicek cennete annesi.Bol dua edin inşallah kalbinze ferahlık genişlik versin Allahım☹️

Veren de alan da o Rabbim sabir versin sizi cennette bulustursun inşaAllah

Allah sabır versin
Bende melek annesiyim
Aynı acıyı yaşadık
Unutmak çok zor..

Başın sağolsun cnm benim melek kizimin da suyu bitti kaybettim 4 buçuk aylikti.. Cok zor bi aci ama şuan cennette meleğin seni bekliyor ve ins şefaatçi olucak sana..

Back
X