Amin inşallah. Sizin sebep neydi peki durduk yereAllahım sağlıklısını versin inşallah .çok zor gerçekten bende erken doğumla kaybettim bir ay yaşadı yavrum hemde hiç bir engeli yokken gitti oğlum. görmek dokunmak daha zor .size teselli olmaz ama yazmak istedim
Şuan yaşım 27 aslında hiçbir hamileliğimi üst üste yaşamadım 4 yıllık evliyim genelde hep aralarda 9 ay kadar sürede var anlamadık şuan wes yaptırma kararı aldık 20bin gene bakılacak. Ona göre doktorla tekrar görüşeceğiz. Amin inşallahHikayenizi okudum ve acınızı paylaşıyorum,umarım sonuçlara göre uygun bir tedavi ve yöntemle evlat sahibi olabilirsiniz.
Kaç yaşında evlendiniz bilmiyorum ama 25 yaşa göre 5. gebelik olması biraz fazla geldi. Biraz dinlendirin vücudunuzu, vitaminleriniz düzelsin, organlarınız toparlansın. Yorgun bir rahimden sağlıklı bebek beklemek ona da haksızlık olur. İnşaallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olabilirsiniz.
Şimdi son durumunuz nedir acabaAynısını geçen sene yaşadım 16 haftalıkken. Bir gün boyunca sancı çekip doğurdum sonra kürtaj. Bebek teste gönderildi genetik temiz çıktı sonrasındada kimyasal yaşadım
25 yaşında değilim kız o nerde yazıyorHikayenizi okudum ve acınızı paylaşıyorum,umarım sonuçlara göre uygun bir tedavi ve yöntemle evlat sahibi olabilirsiniz.
Kaç yaşında evlendiniz bilmiyorum ama 25 yaşa göre 5. gebelik olması biraz fazla geldi. Biraz dinlendirin vücudunuzu, vitaminleriniz düzelsin, organlarınız toparlansın. Yorgun bir rahimden sağlıklı bebek beklemek ona da haksızlık olur. İnşaallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olabilirsiniz.