- 31 Ekim 2018
- 55
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi yarbenimoldu
Merhaba arkadaşlar 23 gündür adet görüyorum sebebi sizce ne olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurmu pazartesi günü gidicem inşallah benim gibi olan ya da bi fikri olan var mı diye yazdımİlk kez duydum
Allah korusun yaa
Doktora gitseydiniz keşke
Buradan mı soruyorsunuz sadece
Hhhh demee daha 21 yaşımdayım anne bile olmadım dahaHemen kadın doğum doktoruna gidin.annem yıllar önce aynı şikayetten gitti ve rahmi alındı.
Bende düzensiz oluyodum gittim kist oldgunu rahim kalın oldgunu söyledi tsh yüksek çıktığını bide arkadaş da bayadır oluyo vardır belki ilk kez duydum o kadar olanidaKist olabilir mutlaka dra gidin
Bende ayni olmustum kist cikti onemli olacak kadar buyuk degildi ama kanamam azda olsa neredeyse hic kesilmeden devam ediyordu ay bide dugunum oldu o zamanlarBende düzensiz oluyodum gittim kist oldgunu rahim kalın oldgunu söyledi tsh yüksek çıktığını bide arkadaş da bayadır oluyo vardır belki ilk kez duydum o kadar olanida
Zor durum ya biz kadınların hali nolcakBende ayni olmustum kist cikti onemli olacak kadar buyuk degildi ama kanamam azda olsa neredeyse hic kesilmeden devam ediyordu ay bide dugunum oldu o zamanlar![]()
Lütfen ihmal etmeOlurmu pazartesi günü gidicem inşallah benim gibi olan ya da bi fikri olan var mı diye yazdım![]()
Allah razı olsun inşallah kötü bişey olmazBenimde bir süre sadece birkaç gün ara ile 2 ay durmamıştı reglim. Doktorum hematolojiye yönlendirdi kan pıhtılaşma testleri için böyle bir durum olabilir. Yada rahimde miyom polip gibi şeylerde olabilir. Yalnız bunlar benim deneyimim direkt doktorla görüşün. Allah yardımcınız olsun.
İnşallah teşekkür ederim.Acile böyle bişey için gidince kızıyolar burası kadın doğum değil biz bakmıyoruz diyip bsşka bi hastaneye gönderiyolarLütfen ihmal etme
İnşallah ciddi birşey yoktur
Acile de gidebilirsin
Neden Pazartesi
Hatta Cuma??
İnşallah teşekkür ederim.Herkes kadar sıkıntım var rabbim beterinden korusun ama galiba hamile kalamıyorum onun böyle sıkıntısı kiradayım evimizi yaptırmaya çalışıyoruz elimizden tutanımız destek olanımız yok kayınvalidem etraftakiler bu aralar her lafa alınıyorum bi bebeğim olsa onunla herşeyi unutsam istiyorum değişik bi haldeyim ondan galibaBundan bir kaç ay önce ayni durumu yaşadım
15 günden fazla kanamam sürdü Hatta bir gece o kadar çok kanamam olmuş ki düşük yaptigimda bile böyle kanamam olmamisti.çamasirim kiyafetim yatak tamamen mahvolmustu
Ertesi gün dr a gittim.tahliller ultrason herseye bakti dr.ama hiç bir aksilik yok dedi.adet kesici ilaç verdi.onu kullaninca azalarak bitti.ama sonraki ay yine cok yogun ve uzun kanamam devam etti.dr yine ayni ilaci verdi.psikolojik dedi artik en son.
Cok zor bi kızım var o cok etkiliyor beni
Senin de bu aralar bi problemin falan var mi ? Etkilendigin biseyler ?
Ihmal etmeden git tabi doktora. umarim biseyin yoktur
Inşallah senin öyle değildir canım.Hhhh demee daha 21 yaşımdayım anne bile olmadım daha![]()
Tamam o zamanİnşallah teşekkür ederim.Acile böyle bişey için gidince kızıyolar burası kadın doğum değil biz bakmıyoruz diyip bsşka bi hastaneye gönderiyolar
İlginize çok teşekkür ederimTamam o zaman
Pazartesi günü yaz sonucunu
İnşallah
Sorunsuz şekilde![]()
Amin inşallahInşallah senin öyle değildir canım.