- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 cm ise fazla büyümüş, çatlamamış ve kiste dönüşmüş sanki!Kızlar adetimin 23. Günü vajinal ultrason oldum yumurtam 3 cm çıktı doktora sordum özeldeki doktorum bir sorun teşkil etmiyor dedi. Devletteki ise pazartesi günü görecek sonuçları. Ama bazı yerlerde gebelik oluşmaz diyor kalitesiz yumurta diyor böyle bişey yaşayan oldu mu?
3 cm ise fazla büyümüş, çatlamamış ve kiste dönüşmüş sanki!
Progestan ile ilgisi olduğunu sanmam. Bu yumurta ile yok. Çift yumurtladınız ve diğeri zamanında çatladı ise olabilir.Evet progestan kullanıyordum sanırım o etki etti bu ay boşa mı gitti yani? Gebelik oluşma ihtimali varmı dır?
Hadi yaaaa 9 aydır olmıyor zaten bir de bu çıktıProgestan ile ilgisi olduğunu sanmam. Bu yumurta ile yok. Çift yumurtladınız ve diğeri zamanında çatladı ise olabilir.
Öyle sanırım internette öyle yazıyor ama doktorum yumurtlamayla alakalı dedi daha yeni baktık her sey güzeldi dedi. Devletteki ise pazartesi görecek. Bugün yaptığım ovu testi silindi ama inşallah çatlamıştır.Ben mi yanlış biliyorum gebelik için 17-22 mm yumurta lazim degil miydi
3 cm çok büyük geldi bana ama belki yanlış hatirliyorumdur
Canım bu çok normal. Herkese olabilen bir durum. Üzülme. İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniHadi yaaaa 9 aydır olmıyor zaten bir de bu çıktı
Ben mi yanlış biliyorum gebelik için 17-22 mm yumurta lazim degil miydi
3 cm çok büyük geldi bana ama belki yanlış hatirliyorumdur
Böyle bir ölçü olmaz.1.79 cm nasıl peki
Evet progestan kullanıyordum sanırım o etki etti bu ay boşa mı gitti yani? Gebelik oluşma ihtimali varmı dır?
1.79 cm nasıl peki
1.79 cm nasıl peki
Burda yazıyorBöyle bir ölçü olmaz.
Benimde bir ay oyle yumurtam vardi gecen aydan kalmis demisti doktor o ay kendi yumurtam normal buyuyup catladi yumurtalik kisti gebelige engel deil yavas yavas sonerek yok olucak. Ama bu ay tek yumurtan olustuysa oda 30mm olduysa o zaman bu ay gebelik olusmayabilir
Hiç bilmiyorum ama son 2-3 aydır ovu testi 2 kez pik veriyor bu ay geç başladım teste o yüzden bilemiyorum hiç. Ama doktordan sonraki gün ovu testi silindi sanırım çatladı 30 mm olan yumurta bakalım genelde 32-33_34 adet olurum yarın 32
Doğru canm 1.79 cm demek zaten 17.9 mm demek yumurtan 18 mm neredeyse gayet uygun ..gerçi mesj atalı çok olmş ama ben cevaplamak istedm yine de ... nasıl durumlarBurda yazıyor
Hadi yaaaa 9 aydır olmıyor zaten bir de bu çıktı
Yumurtan Olgunlaşmamış 3 mm yani.. Çok küçük daha. Kür yap hemen..Kızlar adetimin 23. Günü vajinal ultrason oldum yumurtam 3 cm çıktı doktora sordum özeldeki doktorum bir sorun teşkil etmiyor dedi. Devletteki ise pazartesi günü görecek sonuçları. Ama bazı yerlerde gebelik oluşmaz diyor kalitesiz yumurta diyor böyle bişey yaşayan oldu mu?