- 2 Ocak 2019
- 4
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi hayattan bikmis
Sakin olun öncelikle, çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz. Ama bakıcı da evladınızı kaderine terketmeyecek elbette, emanet olduğu için sizin kadar özenle bakacaktır. İçinizin rahat etmemesi bir anne olarak çok normal. Ama böyle bir sorumluluğu kimse göz ardı etmez meraklanmayın. Gerekli talimatları en başında verirsiniz bakıcıya, sıkıntılı bir süreçte olduğunuzu ve ekstra özen göstermesini rica edersiniz. Eminim o da ona göre sizin gibi gözünü ayırmadan bakacaktır evladınıza. Neticede onların işi de bu ve tecrübesi de vardır böyle durumlar için. Biraz rahatlayın lütfen.Merhaba, 2 ay sure aralıkla oglum 40 derece atesle 2.kez ateslı havale gecırdı. İlkinde havale oldugunu bılemedım cok panikledim 2.sınde biraz daha sakin yapıda olmaya calıstım ama tabi ister istemez korkuyorum... Ha hıc niye 40 derece atesi dusurmedınız diye soracaksınız cok ugrasıyorum ates dusuyor geri cıkıyor sonra pat havale... Ben ogretmenım ve sımdılık ucretsız ızındeyımıznım bitmek uzere ve bu cocugu bu durumda nasıl bakıcıya teslim ederim hıc aklım almıyor kendimi cok kotu ve caresız hıssedıyorum ıstıfa etsem biliyorum ilerde cok pısman olcam memurıyetımı yakmak da istemiyorum duygularım cok darmadağın... Ya ben isteyken havale gecırırse, bakıcıyla nasıl olacak? Bu dusunceler beni bıtırdı
Tesekkur ederım cevabınız ıcın. Iznı uzatma durumum yok malesef ızın bitmek uzere.Sakin olun öncelikle, çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz. Ama bakıcı da evladınızı kaderine terketmeyecek elbette, emanet olduğu için sizin kadar özenle bakacaktır. İçinizin rahat etmemesi bir anne olarak çok normal. Ama böyle bir sorumluluğu kimse göz ardı etmez meraklanmayın. Gerekli talimatları en başında verirsiniz bakıcıya, sıkıntılı bir süreçte olduğunuzu ve ekstra özen göstermesini rica edersiniz. Eminim o da ona göre sizin gibi gözünü ayırmadan bakacaktır evladınıza. Neticede onların işi de bu ve tecrübesi de vardır böyle durumlar için. Biraz rahatlayın lütfen.
Çözüm olarak izninizi ücretli uzatma imkanınız var mı peki?
Dönemi doğum sonrası ücretsiz için değil de mazeretsiz ücretsiz izin ile kapatamıyor musunuz? Çok geçmiş olsun bu aradaTesekkur ederım cevabınız ıcın. Iznı uzatma durumum yok malesef ızın bitmek uzere.
Alabilirim ama hayatın ne getireceğini bilmediğim ıcın o bir kenarda kalsın nolur olmaz diyorum baska da hak kalmıyor yoksaDönemi doğum sonrası ücretsiz için değil de mazeretsiz ücretsiz izin ile kapatamıyor musunuz? Çok geçmiş olsun bu arada
Yani tabi siz bilirsiniz ama yani zaten yeterince zor bir durumdasınız.Alabilirim ama hayatın ne getireceğini bilmediğim ıcın o bir kenarda kalsın nolur olmaz diyorum baska da hak kalmıyor yoksa