23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Bugun dr um kontrilunde bir hafta once verilen butun suyun aktigini soyledi tekrar karindan su verildi bacigimda agrim var bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu simdilik kafasinda basiklik varmis susuzluktan olabilir dedi cok zor rabbim kimseyi boyle sinavdan gecirmesn
çok şükür güzel haber.haftasıyla uyumlu olması çok çok iyi bence.öyle böyle çabucak geçsin haftalarınız inşallah.

Bugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin

Bugin 3 kez cok siddettli sancim oldu yuregim dayanmiyo geran dogim baslicak sancisi korkutuyo beni..suyum gelmeye devam ediyo bebis hareketkeri cok kotu iki hafta ibce cok hareketli olan bebegim simdi gunde bir iki kez hissediyirum sikisip kaldi ne kadar geliscek muhammaa bas cevresinde iki hafta gerilik varmis insaa daha dazla acilmaz dedi dualarijizi eksik etmeyin
dualarım seninle canım

Allahım sağlık sıhhat versin canımmm:KK43:(

saklibahce198: 40945444 .!.:

Rabbim yardim etsin.mubarek günlerin hurmetine...

Cok gecmis olsun anne karnindaki suyyn cogalnasina havuc suyu iyi geliyor bir cay bardagi hemen icmeye basla ve bebegin cigrleri gelissin die igne yaptir benimde basima geldi kizim simdi 4 yasinda Allah yardimcin olsun

Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim o minik yüreği sizlere bağışlasın.. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz...

Allh razi olsun hepinizden tek tek..ciger gelistirici igne vuruldum canim dogum baslamazsa karindan su verilmeye devam edilecek allh hepimizin evlatlarini bagislasinnn yarin kandil kandiliniz muvarek olsun simdiden gonlunuze gore versin rabbim

Rabbim yavrunu sana bağıslasın sağlıklı sıhhatli ömürlü olur inşallah canım dualarımız seninle inşallah sağlıcakla doğurursun.Bol bol dua et dua değilmidir insanın kaderini değiştiren yüce Mevlam kuzucugunu sana bağışlasın.

Allh razi olsun hepinizden tek tek..ciger gelistirici igne vuruldum canim dogum baslamazsa karindan su verilmeye devam edilecek allh hepimizin evlatlarini bagislasinnn yarin kandil kandiliniz muvarek olsun simdiden gonlunuze gore versin rabbim

Canım inşallah mucizen sana sağlıkla gelecek... Rabbim esirgesin.. Allah minik temiz yüreklerin suyu yüzü hürmetine bebeğinizi de size bağışlasın... Güzel haberlerini her daim bekliyoruz...

Seninde kandilin mubarek olsun. Bol bol dua edecem bebegin icin mubarek kandilde.

Kandilin mubarek cuman hayırlara vesile olsun canım bu güzel günlerin hatrına sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu dualarımız seninle inşallah herşey çokk güzel olacak.Hayırlı kandiller hayırlı cumalar canım

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar , dualarım seninle saklibahce1986 , bence mutlu sonla bitecek bu bekleyiş,Allah'ım bebeklerimizi bize bağışlasın

X