• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 23-24 no next marka converse ve strıte rıte marka super ayakkabı

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
$P1232728.JPG $P1232731.JPG $P1232730.JPG $P1232729.JPG $P1232718.jpg $P1232719.JPG $P1232722.JPG $P1232723.JPG $P1232725.JPG $P1232732.JPG

strıte rıte ayakkabı 25 tlamerıkadan alındı bır numara çocuk ayakkabısıdır

converseler 20 tl

onu bebeklı frost ayakkabı 10 tl

şişme yelek 2-3 yas lc waıkıkı 20 tl

Canim yelek kirmizi mi fuşya mi? Kapsonu cikarilabiliyormu?

yelek fusya Nicole
kapsonu sabıt

yelek tertemız ve sıcak tutuyor tavsıye ederım

Canim kizim 21 aylik su anda buyuk gelmez dimi baharda iki yasinda giyecek...birde baska 2-3 yas ekleyeceklerin varsa bakayim..tek urun oahaliya gelecek kargosu havalesi falan..

Canim kizim 21 aylik su anda buyuk gelmez dimi baharda iki yasinda giyecek...birde baska 2-3 yas ekleyeceklerin varsa bakayim..tek urun oahaliya gelecek kargosu havalesi falan..

Arkadasım buyuk gelmez ama kullanırsın bunu bayagı bır sure bana e maılnı yazarsan ozelden aksama cekerım bırseyler arkadsım sana

Arkadasım buyuk gelmez ama kullanırsın bunu bayagı bır sure bana e maılnı yazarsan ozelden aksama cekerım bırseyler arkadsım sana

Tamam canim birazdan bilgisayari acip mailimi yazicam ozelden..yeleginde birkac farkli fotosunu gonderebilirmisin?

Ayakkabıların bize küçük geleceğini düşündüm güzeller ama kalsın alan güle güle kulllansın

yelek satıldı

ayakkabıların ıkısı nı alana mor onu bebeklı ayakkabı hedıye edecegım

Canim senden ilk defa alisveris yaptim..sorunsuz hizli ve cok icime sinen bi alisveris oldu..ayrica sana ve esine cok tesekkur ederim..yol ustunde ayagimiza kadr getirdi esin kiyafetleri..vakit kaybi yasatmadi sagolsun..2 cocukla yolculukta dakikalar bile onemli oluyor bazen..yelege bayildim..hediyelerin icinde tesekkur ederim..seni tanidigima memnun oldum..guzel satislarin bol kazanclarin olsun arkadasim..

Canim senden ilk defa alisveris yaptim..sorunsuz hizli ve cok icime sinen bi alisveris oldu..ayrica sana ve esine cok tesekkur ederim..yol ustunde ayagimiza kadr getirdi esin kiyafetleri..vakit kaybi yasatmadi sagolsun..2 cocukla yolculukta dakikalar bile onemli oluyor bazen..yelege bayildim..hediyelerin icinde tesekkur ederim..seni tanidigima memnun oldum..guzel satislarin bol kazanclarin olsun arkadasim..

Cok tesekkurler arkadasım
İzmıre donunce haber ver sevgıler gulu gule gıysın ınsallah

Back