E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ayy arkadaşlar,iyi ki varsınız,gerçekten.İçimi rahatlattınız valla.Kafaya takmıştım kaç gündür,düşün düşün bir hal oldum.Kimi görsem aynı tepkiyi veriyordu.Tamam ,bu benim 2.hamileliğim ama ilkinde böyle değildim diyorum.Hürremcim yazmış,ikincilerde genişleme oluyormuş.İçime su serptiniz valla.Dün kuaföre gittim,15 gün öncede gitmiştim,kadın şaşırıp kaldı,işyerinde ki arkadaşlar konuşuyorlar,sen bu haftalarda daha bir şiştin diye,2 gün önce bir komşum,başka bir arkadaşının haziran sonu doğum yapacağını ama karnının benim kadar bile olmadığını ve daha hatırlamadığım birçok kişi bu tepkileri verince,üzüldüm,endişelendim.Yeniyaşam arkadaşım,sendede aynı gelişmenin olması beni daha bir rahatlattı.Arkadaşlar sağolun,hepinize teşekkür derim.
canım insanoğlunun yorulmadan yapabildiği tek şey bu zaten.^^moral bozmak^^hiç aldırma sen millete.eşim bana iyi bakıyor de gör yüzlerindeki bozulmayı.benim arkadaşımda ilk oğlunda şişti ikinci oğlunda dahada şişti 3.de kızda neredeyse oğlanların yarısı kadar şişti.her hamilelik farklı oluyor.ama ikincide biraz fazla şişiyor galiba göbekler.ilkinde içimizin genişlediğini düşünüyorum ben.ikincide yayılıyor oh ne ala.:)) hayırlı doğumlar dilerim canım sana ve tüm hamilelere.ayy arkadaşlar,iyi ki varsınız,gerçekten.İçimi rahatlattınız valla.Kafaya takmıştım kaç gündür,düşün düşün bir hal oldum.Kimi görsem aynı tepkiyi veriyordu.Tamam ,bu benim 2.hamileliğim ama ilkinde böyle değildim diyorum.Hürremcim yazmış,ikincilerde genişleme oluyormuş.İçime su serptiniz valla.Dün kuaföre gittim,15 gün öncede gitmiştim,kadın şaşırıp kaldı,işyerinde ki arkadaşlar konuşuyorlar,sen bu haftalarda daha bir şiştin diye,2 gün önce bir komşum,başka bir arkadaşının haziran sonu doğum yapacağını ama karnının benim kadar bile olmadığını ve daha hatırlamadığım birçok kişi bu tepkileri verince,üzüldüm,endişelendim.Yeniyaşam arkadaşım,sendede aynı gelişmenin olması beni daha bir rahatlattı.Arkadaşlar sağolun,hepinize teşekkür derim.
kızlar,ben 23+2 hamileyim.2 hafta öncesine kadar karnıma bakılınca hamile olduğum tabiki anlaşılıyordu ama son 2 hafta içinde acayip derecede büyüdü.Şimdi beni her gören çok şaşırıyor."aaaa, ne oldu sana böyle,karnın birden büyüdü" diyor.Bu yüzden çok tedirginim.Sanki 1 ay sonra doğum yapacakmışım gibi şiştim.Ödem falan da yok,fazla aşırı da yemiyorum ki.Toplam 4-5 kilo kadar aldım.Daha cumartesi günü dr.a gitmiştim.Sorun yok demişti.Şimdi herkesten aynı tepkiyi görünce endişelendim.Boyum da fazla öyle uzun değil.Minyon tipliyim.Karnım o kadar göze batıyorki anlatamam.Sizce yolunda gitmeyen birşeyler olabilir mi?Lütfen cevap yazın...
CANIM BENİM ENDİŞELENDİĞİN ŞEYE BAK BEBİŞLERİMİZ BÜYÜYO KARNIMIZIN ŞİŞMESİDE ÇOK NORMAL YANİa.s.kızlar,ben 23+2 hamileyim.2 hafta öncesine kadar karnıma bakılınca hamile olduğum tabiki anlaşılıyordu ama son 2 hafta içinde acayip derecede büyüdü.Şimdi beni her gören çok şaşırıyor."aaaa, ne oldu sana böyle,karnın birden büyüdü" diyor.Bu yüzden çok tedirginim.Sanki 1 ay sonra doğum yapacakmışım gibi şiştim.Ödem falan da yok,fazla aşırı da yemiyorum ki.Toplam 4-5 kilo kadar aldım.Daha cumartesi günü dr.a gitmiştim.Sorun yok demişti.Şimdi herkesten aynı tepkiyi görünce endişelendim.Boyum da fazla öyle uzun değil.Minyon tipliyim.Karnım o kadar göze batıyorki anlatamam.Sizce yolunda gitmeyen birşeyler olabilir mi?Lütfen cevap yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?