nişanlığını çok beğendim heleki rengine bittim favori rengimdir herkes benden pembe bekledi ama benimki mordu benimde nişanım geçeli 1 ay oldu ama hala tadı damağımdadırrr hayatın en güzel yorgunlukları ve stresleri ALLAH tamamını erdirsin çok yakışmışsınız mutluluklar:asigim:
Evet canım diğer bölümde görmüştümbir kaç resmini maşallah çok yakışmışsınız Allah hayırlı etsin inşallahTüm sevenleri kavuştursun inşallah(kendimede pay çıkartayım )Amiiiin. Ayrıca düğün gibi nişan olmuş canım o yorgunluk normalmiş bile:)
canmm hayrlı uğurlu olur inşallah,Allah'ım utandrmasın!!nerde yaptınız nişanınızı?
Aa aklıma gelmŞtİ:)Çok gÜzel gÖzÜkÜyo...İyİ Şİmdİ bİ kez daha hayrlı olsn gÜzelİm:) orasının fİyatları nasıl?sİz gerÇİ yemeklİ yapmıŞsınz,ben yemeksz dÜŞÜnÜyorum...
süper ötesi resimlerdi canım allah tamamına erdirsin inş bir ömür boyu mutlu mesut olursunuz
Herşey çok güzel görüüyor.
Mutluluklarr
canım çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin çokkk güzelsiniz her ikinizinden allah ağzınızın tadını kaçırmasın bir ömür boyu mutluluk dilerimmm
nişan kıyafetini nerden aldın??çok yakışmışsınız hayırlı olsun
Mutluluğunuz daim olsun yerimseniben
mutluluklar.. rabbim tamamına erdirsin.. düğünün de böyle güzel geçer umarım..
çok yakışmışsınız birbirinize sende pembiş pembiş çok güzel olmuşsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?