Nişan 23.05.2010 Nişanımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sağol canım. evet gördüm senin nişanlık fotoğraflarınıda çok güzel olmuşsun sninde Allah tamamına erdirsin inş. teşekkürler

Evet canım diğer bölümde görmüştümbir kaç resmini maşallah çok yakışmışsınız Allah hayırlı etsin inşallah Tüm sevenleri kavuştursun inşallah(kendimede pay çıkartayım )Amiiiin. Ayrıca düğün gibi nişan olmuş canım o yorgunluk normalmiş bile:)

sağol canım evet amin darısı başına:): yorgunluğu desen hiç sorma yalnız nişan yorgunluğu değil bir de üstüne nişanon ertesi günü 24 Mayısa bitirme tezi teslim tarihimdi. Stres ve nişan öncesindeki bir hafta boyunca hem çocukluk fotoğraflarımızdan slayt hazırlamak için hemde bitirme tezini tamamlamak için geceler boyu süren uykusuzluk cabasıydı

Aa aklıma gelmŞtı:)Çok gÜzel gÖzÜkÜyo...ıyı Şımdı bı kez daha hayrlı olsn gÜzelım:) orasının fıyatları nasıl?sız gerÇı yemeklı yapmıŞsınz,ben yemeksz dÜŞÜnÜyorum...

biz alt salonda yaptık ama alt salonla üst salon arasında fiyat farkı yok. Sadece alt salon için en az 100kişi garantisi vermek gerekiyor üst salon içinse sanırım 250kişi garantisi vermek gerekiyordu. Evet biz yemekli yaptık kişi başı 20-35 arası değişiyordu menü fiyatları ama biz mayısta yapmıştık Haziranda sezonun açılmasıyla birlikte kişi başı 30-45 arası oldu diye biliyorum emin değilim. Yemeksiz düşünürsende sınırsız içecek ve kuru pasta kişi başı 12Tl'ye anlaşan bir çift vardı biz gittiğimizde. Ancak malesef müzik(300tl), nişan-düğün pastası(200tl) bunlar ekstraya giriyor. Sanırım çok ayrıntılı anlattımkaydirigubbakcemile3

süper ötesi resimlerdi canım allah tamamına erdirsin inş bir ömür boyu mutlu mesut olursunuz

canım çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin çokkk güzelsiniz her ikinizinden allah ağzınızın tadını kaçırmasın bir ömür boyu mutluluk dilerimmm

süper ötesi resimlerdi canım allah tamamına erdirsin inş bir ömür boyu mutlu mesut olursunuz

teşekkürler canımyerimseniben amin inş.

Herşey çok güzel görüüyor.
Mutluluklarr

Sağol canım sende hep mutlu ol inş.

canım çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin çokkk güzelsiniz her ikinizinden allah ağzınızın tadını kaçırmasın bir ömür boyu mutluluk dilerimmm

aminnnnn:)

nişan kıyafetini nerden aldın??çok yakışmışsınız hayırlı olsun

nişan kıyafetini almadım cnm diktirdim. Üstünü başka bi kıyafetten, etek kısmını başka bi kıyafetten düşünüop diktirdim. Etek kısmı tam istediğim modeldeki gibi olmadı ama sağlık olsun:) buarada teşekkürler

Kız milleti değilmiyiz biri bişey deyince böyle takılıyor işte kafama. Ya kızlar geçen gün kuzenim nişan zamanı kırılırsın diye söyleyemedim ama nişanlığın çok eski modellere benziyordu, altıyla üstü uyumsuzdu hemde eskiden her yerde olan nişanlıklara benziyordu dedi. Aslında geçmiş gitmiş bir şey ohooo ama işte kafama takıldı, keşke bunu değil diğer beğendiğimi mi giyseydim o muydu bu muydu die düşünmee başladım. Sizden rahatlamanızı beklemiyorum ama gerçekten kuzenim gibi böyle düşünenler varsa fikrinizi almak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…