Nişan 23.05.2010 Nişanımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Bir haftada ancak atabildim yorgunluğumu ve ancak sizlerle paylaşma fırsatı buldum bu mutlu günümü. Geçen hafta bu saatler kuaförde saç baş derdindeydimkaydirigubbakcemile3
çok şükür ufak tefek aksaklıklar ve felaket bi yorgunlukla da olsa güzel geçti. Ama yemekli yaptık nişanımız ve değil yemek yemek kendi pastamdan bile yiyemedim yahu hiç bşkasının düğününe nişanına gitmek gibi değilmiş:bbo: Albümler kısmında da paylaştım ama asıl yeri burası=) Haydi buyrun fotoğraflara=)

Son düzenleme:
ilk ben yazıyorum galiba :) hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin...bir ömür mutluluklar :)

Süper görünüyorsunuz canım maşallh birbirinize de ne kadar yakışmışsınız allh ağız tadınızı bozmasın mutluluklar diliyorum darısı tüm sevenlerin başınaaaa aklinialirimsmile

çok yakışmışsınız, sende çok güzel olmuşsun, allah tamamına erdirsin

sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Darısı tüm bekarların başına inş:) (gerçi bnde hala bekarm ama)

hayırlı uğurlu olsun cnm, tatlı telaşlar bunlar, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın a.s.

maşallah yerimseniben
Allah tamamına erdirsin, mutluluklar a.s.
elbisenin rengini ve üst kısmını çok beğendim olumunekankayizsmile

canımm nısanlıgın cok hosss cok gusel olmusunn rabbımm omur boyu bole mutlulugumuz daıl olsunn rabbım devamı getırsın

nişanlığını çok beğendim heleki rengine bittim favori rengimdir herkes benden pembe bekledi ama benimki mordu benimde nişanım geçeli 1 ay oldu ama hala tadı damağımdadırrr hayatın en güzel yorgunlukları ve stresleri ALLAH tamamını erdirsin çok yakışmışsınız mutluluklar:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…