22haftalık gebelikte vajina dudaklarında şişlik

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
367
arkadaslar merhaba. yeni üye oldum. bu durumu yasayan var mı? 22haftalık gebeyim 2hafta önce akıntı şikayeti ile hastaneye gittim vajinak kültür aldılar ver candida glabrata üremiş fitil verdiler haftada 2kez kullandım bugun son fitili kullanacagım. bugun öğlenden beri iş yerinde idrarımı yaparken bi zorlandım ama içten gelen bi zorlanma değildi sanki bacaklarımı açamıyormuşum gibi. evde duşta farkettim ki vajina dudaklarım bayağı bir şişmiş. ikisi de. ve semsertler gerçekten hatta idrar yaptıgımız kısımı da kapatmış idrar yapmada o yüzden zorlanıyormusum demekki. bir de baskı hissediyordum vajinamda sürekli tuvalete gitme isteği ve baskı. bebeğim makat duruş suan ayaklarını uzatıyor diye düsündüm ama sanırım şişlikten dolayı baskı hissediyorum. hastaneye gitmeye de korkuyorum akıntıdan gittim 3gün yatırdılar. 2-3gün önce de jilet yapmıştım tabii artık karın da şiş tam göremedim pata küte yaptım tahriş de olmuş olabilir bilemiyorum. canım acımıyo sadece dokununca acıyo. daha önce bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba. biraz takıntılı oldugum icin sırf bu yüzden hesap açtım....

Bahsettiğiniz hiç normal bir durum değil. Tahrişle o kadar şişlik oluşmaz. Hamilelikte bu tür sorunları dikkate almak gerekiyor. Ciddi bir sorun olmasına karşı erken müdahale her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…