• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22aylık çoçuk anneleri beslenme hakkında öeneriler kızım 83cm 9400

Zayıf kızın için benim sana verebileceğim en altın önerim onu öyle kabul et ve ne kendini ne de onu boş yere hırpalama. Eğer sağlıklıysa, zihinsel ve fiziksel gelişimi, hareketleri normalse, keyfi de yerindeyse şükret ve minyon bir kızın olduğu için sevin. İleride kilo sorunu olmayacak, diyet yapmakla uğraşmayacak, obezite riski taşımayacak, kilodan kaynaklı şeker, kalp vs gibi sağlık sorunlarıyla uğraşmayacak ve her daim genç görünecek:))
Bir de kendine ve eşine bak, eğer siz de de minyonluk varsa o zaman iyice rahatlayabilirsin ki o ne olması gerekiyorsa o olmuş.
Benim oğlum da 23 aylık ve 9,900'dü geçen ay ve hala aldığını sanmıyorum. Bir dakika durmaz oturmaz. Ben de takıyordum, hala da arada yemeyince kızabiliyorum ama yapısı o, ihtiyacı olanı alıyor, gerisini çıkarıp atıyor. Doktorumuz normal, yapısı böyle diyor. Bütün altın önerileri de denedim:56:
- Balık yağı
-vitamin takviyesi
- tahanpekmez
-her gece muhallebi
-zorlama
-aç bırakma
-püre yapma
-sık yedirme
-aralıklı yedirme
-oyun oynatarak yedirme
olmuyor benim zorlamamla bir öğün çok yese sonraki öğünlerde eşitliyor durumu. Ve çok mücadele edersek yemekten iyice soğuyor. Bu arada ben ve eşim de zayıf yapılıyız.

Cok guzel yazmissin gercekten eklenecek tek sey benim kizimda boyle 13 aylik ama yememiz sorunlu boyle deyip kabullenmek isleri daha kolay hale getiriyor en azindan sen yipranmayinca sevginle ona daha iyi yaklasiyorsun bi ogunu cok yese otekinde az yer mesela biz hala gece beslemesi yapiyoruz normalde 7-8 ay hadi bilemedin 1yastan sonra keerler ama zayif olunca dr muz bile devam et dedi kafani bosalt bu konuda rahatlamaya calis

Back