• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 Yaşınız?

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
Herkese merhaba 22 yaşınıza bir mesaj gönderme hakkınız olsaydı ne söylerdiniz? Yaş aldıkça değişen fikirleri çok merak ediyorum vaktinizi ayırır mesajınızı bırakırsanız benim için ilham olur şimdiden herkese teşekkür ederim:)

Benim için 22 dönüm noktasıydı. Cahil uçarı hareketlerimin dinginlendiği, kendime ne istiyorum bu hayatta diye sorabildiğim bir milat niteliğindeydi. O yüzden o yaşımı severim selam olsun 22 yaşıma 😄

Muhtesemdin derim... Şiirler derim,makaleler...günlükler... Efkan Şeşen derim,Civan Haco derim,Ilkay derim, Yorum derim,Kızılırmak derim ... Eylemler,mitingler derim... vs vs... sonra aşk derim... ve ne güzeldi ne saf ama dostça,ama kardeşce, ama yoldaşca... ve ah gidenler!!! Paris derim,Eyfel,Notr Dame....Garou derim,Michel Sardou derim... Yilmaz Güney, Ahmet Kaya!!! Ah ulan keşke bi koşu gidip gelsem 22 ye derim...!!! Deli gibi okunan kitaplari unutmamali...

Son düzenleme:
Mesajı bilmem de 22 yaşımda benim tüm hayatımı etkileyecek ve bir takım zorunluluklara gebe bırakacak o görüşmeye asla gitmezdim

Gez toz kizim hayatinı yasa evlen mutlu ol mutlu et ama önceliğin hep kendin olsun sen mutluysan herkes mutlu ;) bunu demistim halen böyle devam

Herkese merhaba 22 yaşınıza bir mesaj gönderme hakkınız olsaydı ne söylerdiniz? Yaş aldıkça değişen fikirleri çok merak ediyorum vaktinizi ayırır mesajınızı bırakırsanız benim için ilham olur şimdiden herkese teşekkür ederim:)
1.İstediğin mesleği oku
2.Ailenin her dediğini yapma gerekirse de red et.
3.Asla evlenme
4.Çalış ye iç gez eğlen

20 li yaslarim cok zordu onlara diyecek sozum yok ama lise zamanlarina donmek isterdim tek derdimin sinavlar oldugu hayatimi bastan asagi degistirebilecegimi dusundugum kendimi coooooooookkkkkkk ama cooooookkkkkkk guclu sandigim her istedigimi basarabilme duygusuyla doluu ahhhh o yillar yenilmez oldugum hayata karsi hep bi cevap ve durusumun oldugu yillar bir ozgur ben ...

Bos yere endiselendigin seylerle 27 ne nasil geldigini anlayamayacaksin. Ustelik hepsi de bosa gitcek. Eh be kizim be eh be!!!!!
(Boş endiselere devam)

Back
X