İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sağlıklı sıhhatli bebişinize kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu ağrılı mıAllah kolaylık nasip etsin zor süreç..
Ben 25 Ekimde Hidrosalpenks ameliyatı oldum ve iki tüpüm kapandı. Eger kapanmadan bi transefer olsaydı muhtemel oranla tutmazmış.
Şuan ilac kullaniyorum bitmesine yakın çağırdı. Iki emriyom var Bakalım neler olucak
Yaşımiz kucuk evet ama bizim de boyle olması lazımmış :) Guzel sonuçlar alırsınız umarim
Ben rahim filmini henüz çektirmedim doktorum önce yumurta toplama işlemi yapalım zaten dondurup öyle transfer olacak bi ay rahim dinlendirmek için o arada da rahim filmini çektirirsin dediSiz ne yaptınız tüpünüzle alakalı durum neymiş :)
Bana da çıkmadı yaşım tutmuyormuş 50 bini buluyor bizim süreç başlamadan yaptırdığımız testlerle filan ki biz eşimin kardeşinin çalıştığı hastanede başladık yarı yarıya indirim yaptılar testlerde ama tüp bebekte indirim geçerli değilmişBenim rapor da cikmadi filmde gordu hoca ve tahmin ettiği gibiymis Insallah kolaydan nasip eder Rabbim
evet zaten beklemek insanı tüketiyor hatta ben dondurma işleminden sonra bile bekleyeceğimiz için mutsuzumHayır Hayır Gerçekten de yarım saatte hersey bitiyor. Aneztesi alıyorsun zaten sonrasinda uyaniyorsun bitiyor. Sonra belli günler seni ariyorlar ve emriyonun durumunu söylüyorlar bu daha sancılı bi süreç bence
Evet ve hiç beklemiyorduk ben kendim pcoslu olduğum için kendimi yedim hep 10 kilo verdim zaten evlendikten sonra aldım 20 kilo ama ileri seviyede değil başlangıç gibi yaniIlac rapaoru çıkmadığı gibi rahim filminde de tıkanıklık çıkmadı. Ilk denemeniz mi sizinde?
İnşallah Rabbim açar yolunuzu beklemediğiniz kadar güzelliklere ulaşırsınızSağlıklı emriyolar olsun da ben mayisdan beri bekliyorum mesela.. hormonlarim bu sefer dengelenmedi sonra da tıkanıklık cıktı. Hala duruyor:) basa donmekten korkuyorum bende
Canımm napıyorsun nasıl gidiyor merak ettim seniSağlıklı emriyolar olsun da ben mayisdan beri bekliyorum mesela.. hormonlarim bu sefer dengelenmedi sonra da tıkanıklık cıktı. Hala duruyor:) basa donmekten korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?