22 yaşında Tüp bebek

Merhabalar, sonuçlarınız ne oldu merak ettim bende 22 yaşındayım pcosluyum iki senelik evliyiz korunmadık ama çocuğumuz olmadı yapılan tetkiklerde eşimde Azfc delesyonu çıktı şu an tüp bebek sürecindeyiz gonalf 300 ml kullanıyorum bugün 7. günüm ama taze transfer olmayacak dondurulacak bende çok stresliyim bayadır kimse yazmamış ama yine de yazmak istedim inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Allah kolaylık nasip etsin zor süreç..
Ben 25 Ekimde Hidrosalpenks ameliyatı oldum ve iki tüpüm kapandı. Eger kapanmadan bi transefer olsaydı muhtemel oranla tutmazmış.
Şuan ilac kullaniyorum bitmesine yakın çağırdı. Iki emriyom var Bakalım neler olucak
Yaşımiz kucuk evet ama bizim de boyle olması lazımmış :) Guzel sonuçlar alırsınız umarim

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sağlıklı sıhhatli bebişinize kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zor mu ağrılı mı

Siz ne yaptınız tüpünüzle alakalı durum neymiş :)
Ben rahim filmini henüz çektirmedim doktorum önce yumurta toplama işlemi yapalım zaten dondurup öyle transfer olacak bi ay rahim dinlendirmek için o arada da rahim filmini çektirirsin dedi

Hayır Hayır Gerçekten de yarım saatte hersey bitiyor. Aneztesi alıyorsun zaten sonrasinda uyaniyorsun bitiyor. Sonra belli günler seni ariyorlar ve emriyonun durumunu söylüyorlar bu daha sancılı bi süreç bence

Benim rapor da cikmadi filmde gordu hoca ve tahmin ettiği gibiymis Insallah kolaydan nasip eder Rabbim

Benim rapor da cikmadi filmde gordu hoca ve tahmin ettiği gibiymis Insallah kolaydan nasip eder Rabbim
Bana da çıkmadı yaşım tutmuyormuş 50 bini buluyor bizim süreç başlamadan yaptırdığımız testlerle filan ki biz eşimin kardeşinin çalıştığı hastanede başladık yarı yarıya indirim yaptılar testlerde ama tüp bebekte indirim geçerli değilmiş

Hayır Hayır Gerçekten de yarım saatte hersey bitiyor. Aneztesi alıyorsun zaten sonrasinda uyaniyorsun bitiyor. Sonra belli günler seni ariyorlar ve emriyonun durumunu söylüyorlar bu daha sancılı bi süreç bence
evet zaten beklemek insanı tüketiyor hatta ben dondurma işleminden sonra bile bekleyeceğimiz için mutsuzum

Ilac rapaoru çıkmadığı gibi rahim filminde de tıkanıklık çıkmadı. Ilk denemeniz mi sizinde?

Sağlıklı emriyolar olsun da ben mayisdan beri bekliyorum mesela.. hormonlarim bu sefer dengelenmedi sonra da tıkanıklık cıktı. Hala duruyor:) basa donmekten korkuyorum bende

Ilac rapaoru çıkmadığı gibi rahim filminde de tıkanıklık çıkmadı. Ilk denemeniz mi sizinde?
Evet ve hiç beklemiyorduk ben kendim pcoslu olduğum için kendimi yedim hep 10 kilo verdim zaten evlendikten sonra aldım 20 kilo ama ileri seviyede değil başlangıç gibi yani

Sağlıklı emriyolar olsun da ben mayisdan beri bekliyorum mesela.. hormonlarim bu sefer dengelenmedi sonra da tıkanıklık cıktı. Hala duruyor:) basa donmekten korkuyorum bende
İnşallah Rabbim açar yolunuzu beklemediğiniz kadar güzelliklere ulaşırsınız

Amh 2,67 çıktı iyi mi oluyor bilmiyorum doktorumla daha görüşemedim amh testi biraz geç çıktı ilaçlara başladık sonra da telefon üzerinden devam etmemi dozun iyi olduğunu söyledi bakalım yarın kontrolüm var duruma göre anesteziyle görüşücez

Canımm napıyorsun nasıl gidiyor merak ettim seni

Canım kardeşim Ameliyat olmustum dikislerim alındı adetin ikinci günü gel dedi onu bekliyorum.
Sen Nabtin nasıl gidiyor?

Çok geçmiş olsuuunn bende geçen cuma opu oldum bugün kontrolüm var sen be ameliyatı olduuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…