- Konu Sahibi cekirdek_aile91
öncelikle herkese merhabalar.ben 22 yaşındayım 3 senelik evliyim evliliğimin son 1 yılına kadar adetlerimde hiçbir problem yoktu son bir yıldır ilaçla adet oluyordum ve geçtiğimiz 4 ay boyunca hiç adet görmedim hacettepe üniversitesi hastanesine doktora gittim ben zannediyorum ki ilaç falan verir fakat kan testi ve ultrasondan sonra doktora sonuçları göstermeye gittiğimde bana erken menopoza girdiğimi yumurtalık rezervimin olmadığını ve çocuğumun olmayacağını söyledi o an neler hissettiğimi inanın anlatamam hiç mi olmucak dedim sadece yumurta bağışı ile olur fakat türkiyede yasak dedi genetik bi test varmış onu istedi yumurtalık ezervinimi ölçmek için bi test daha yaptı onun sonucunu göstermek içinde bugün gittim ve bana genetik testinin sonucuda çıksın ama büyük ihtimal ondan sonra ameliyat olup yumurtalıklarımı aldırmam gerektiğini ve buna bağlı olarak kemik erimesi ve böbrek yetmezliği çekmemem içinde hormon tedavisine başlanması gerektiğini söyledi hiç mi bi yolu yok tüp bebek ilaç tedavisi falan diye sordum hayır tek çare yumurta bağışı olur dedi
inanın o kadar kötü oldum ki yani nasıl bişey bu ve neden yumurtalıklarımı aldırmalıyım eğer böyle bişey yaparsam ilerisi için hiç bi şansım kalmaz internettten okuduğuma göre bu durumda olanların azda olsa yıllar sonrada olsa hamile kalma şansı varmış
daha 22 yaşında böyle bişeyle karşılaşmak beni çok kötü etkiledi bu durumda olan veya böyle bi durumu çevresinden duyan varsa bana yardımcı olabilir mi tedavi yöntemi doktor ismi herşey olabilir yani maddi olarakda pahalı bi tedavi olabilir hiç farketmez ama bunun için bi çıkış yolu yok mu ???
inanın o kadar kötü oldum ki yani nasıl bişey bu ve neden yumurtalıklarımı aldırmalıyım eğer böyle bişey yaparsam ilerisi için hiç bi şansım kalmaz internettten okuduğuma göre bu durumda olanların azda olsa yıllar sonrada olsa hamile kalma şansı varmış
daha 22 yaşında böyle bişeyle karşılaşmak beni çok kötü etkiledi bu durumda olan veya böyle bi durumu çevresinden duyan varsa bana yardımcı olabilir mi tedavi yöntemi doktor ismi herşey olabilir yani maddi olarakda pahalı bi tedavi olabilir hiç farketmez ama bunun için bi çıkış yolu yok mu ???