- 5 Şubat 2015
- 2
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi dertli_tasali
Güzelim Jojoba yağını sürekli kullanınca ilerlemiyor. çok faydası oluyor sen yeter ki katkısız jojoba bul. Bir zamanlar benım saçlarım boyadan yandı, cok da yıpranmıştı. çare bulamamıştım. Keratin bakımı denedim o da nafile olmadı, nihayet Doğal Katkısız Keratin denedim ve yıpranmış saçlarımdan hiç bir eser kalmadı. Demek hakikisini bulunca çok çok güzel oluyor onu anladım.Bende 23 yaşındayım cildim yağlı ama göz çevresi gülünce mini mini kırışıyo hani..Bu yaşlarda kullanabileceiğimiz bi krem önerisi olan varmıdır?
Nereden bulabilriz peki ikisinide?Güzelim Jojoba yağını sürekli kullanınca ilerlemiyor. çok faydası oluyor sen yeter ki katkısız jojoba bul. Bir zamanlar benım saçlarım boyadan yandı, cok da yıpranmıştı. çare bulamamıştım. Keratin bakımı denedim o da nafile olmadı, nihayet Doğal Katkısız Keratin denedim ve yıpranmış saçlarımdan hiç bir eser kalmadı. Demek hakikisini bulunca çok çok güzel oluyor onu anladım.
Canım ben sürekli aynı yerden alıyorum ve çok memnunum. Kalitesi inanılmaz yüksek. Özellikle şampuanı keratin bakım yağı ve katkısız keratin serumu muhteşem etkili ürünler. Ben keratinbakim nokta kom dan alıyorum. 2-3 günde elımde oluyor, fiyatları da bana oldukça makul çünkü param boşa gitmiyor en azından.Nereden bulabilriz peki ikisinide?
Canım likid keratini keratinbakim nokta komdan aldım ben cok memnunum. hepsi de doğal ve etkılı ürünler.Nereden bulabilriz peki ikisinide?
Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve çok kuru hassas bir cildim var. Şimdiden güldüğüm zaman gözlerimin kenarında ve altında kırışıklıklar oluşuyor ve rahatsız olmaya başladım. Düzenli olmasa da nemlendirici kullanıyordum yaklaşık bir senedir ama bir faydasını görmedim. Ne önerirsiniz?
Merhaba hanımlar,
Ben 22 yaşındayım ve çok kuru hassas bir cildim var. Şimdiden güldüğüm zaman gözlerimin kenarında ve altında kırışıklıklar oluşuyor ve rahatsız olmaya başladım. Düzenli olmasa da nemlendirici kullanıyordum yaklaşık bir senedir ama bir faydasını görmedim. Ne önerirsiniz?