22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

LaReina

it's just me, myself and I
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
395
417
53
Seni o kadar çok sevdim ki bunun tarifi yok bende soruyordun ya ne kadar seviyorsun diye bunun tarifi yok bende işte. Ama şu yaşananlar öyle yordu kırdı ki, öldüm ben evet evet öldüm. Olumsuzlukları konuşup seni üzmek değil niyetim. Eğer baskı ile benden uzak duruyorsan yapabileceğim ne var bilemiyorum Allah'a güvenip dayanmaktan başka bir çarem yok. Baskı yapan insan kimse annen mi baban mı bilemiyorum belki de yok öyle bir şey sen kafanda bitirdin hiçbir şey bilemiyorum. Ama aklımda güzel anlarımız hüzünlü anlarımız, sadece anlarımız var ve mutluydum. Sen benden uzak duruyorsun sevdiğini söylediğin Ada'mdan. Sana istediğin hayatı sağlamak için birçok şeyden vazgeçmiş birini bunları senin için yaptım yine olsa yaparım iyi ki yapmışım. Giderken söz alsaydım diye söylüyorum kendime hep onun için çok pişmanım sen benim eşimsin ve n'olursa olsun kim karışırsa karışsın beni ara benden kaçma diye söz alsaydım diyorum. Bıraktın gittin kokun hala burnumda, varsa bir çözümün paylaş benimle. Seni çok seviyorum ben.

Mutlu olamayacagimizi cok iyi biliyorum ama bu bana cok aci veriyor. Vazgectigi hicbir sey yok benim icin. Istedigim hayati bilmiyoki versin. Ayrildigimizdan beri whatsapp tan ayrilmak istedigimi soyledikten sonra numarami degstrdim ve hic konusmadik. Son kez yuzyuze konusmayarak hakkina mi giriyorum bilmiyorum. Sadece yazi bana aci verdi. Cunku benim hatirladigim mutlu ani sayisi 3... Esimi cok sevdim ama onunla olmak icin kendimden vazgecemem, ölemem... Yorumlarinizi bekliyorum

Konuyu bilmeyenler için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ldim-yardim-edin.928803/page-16#post-46604774

Edit:
Ablalarim olay bitti coktan. Esim ailesiyle eve geldiler birebirde de konustum terapistle de hala kendinde tek hata gormuyor beni psikolojik rahatsiz olarak addediyor. Aileni sileceksin dedi hakaretler etti BARISMA KONUSMASINA GELDIGINDE. O gun karsilikli bitirme karari aldik. 2 hafta sonra sureci konusmak icin ailesi evimize geldiginde kayinvalidem yatak odamdan tutun ailemin ic islerine kadar girdi hakaret etri. Bekaretime kadar laf atti asagiladi beni. Pglunu kullanmakla sucladi. Vs vs. psikosomatik tepkiler vererek sinir krizi gecirdim ve hastanelik oldum. 2 aydir psikiyatrik destek antidepresan ve sakintestirici aliyordum. Yeni yeni toparlaniyorum. Isimlerini duymaya tahammulum yok. Yorumlariniz ve destekleriniz icin tesekkur ederim ama geri donulmez yola girildi. Iyi ki girmisim diyorum simdi kaybettigim bi tek esim onun disinda ben KURTULDUM, KENDIMI TANIDIMI KENDIMI SEVIYORUM AILEMIN KIYMETINI BILIYORUM VE KENDIME GUVENIYORUM. 8 aylik kayba gore buyuk seyler kazandim. Ama Rabbim hicbirinize yasatmasin gurbet elde bu zulmu...

Son düzenleme:
Strese bağlı gastritim var mide yanmasından ölücem

Ne ayrilik sebebi yazmissiniz ne istediginiz hayat neydi neyi vermedi neyden vazgecemiyor hicbisey yok. Ne diyebiliriz. Cok romantikmis askindan ölüyor gorus bikere bence.

Bunu esin yazdi galiba. Bilmem adam pişman gibi ya. Ararsa falan uzlaş bence yola gelmiş görünüyo. Eski konuyu bilmiyorum ama. Bide niye aramiyo mail ne yaaa.

Eski konuda yazmıştım hepsini. Ama bir ayda bunları yazabilmiş. İçinde ne bi özür ne bi kusura bakma ne pişmanlık hiçbişey yok. Adamın bana sövmediği yer kalmadı. Mantığım %100 olmaz diyo ama kalbim çok acıyo. Onun bu haline değil. Hala beni kırdığının bile farkında değil. Her zamanki gibi kendinden bahsetmiş. Sevgisini ispatlamaya çalışıyo da neden ben yanındayken köpek gibi davrandın?? Sanırım içimi dökemedim ona karşı bu beni rahatsız ediyo.

22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım. eşimle mayısta tanıştım ağustosta evlendim eylülde yurtdışına gittim. ve evliliğimin ilk haftasından itibaren beni çok yalnız bırakmaya başladı. yani orada var olan hayatına devam etti sanki ben yokuşum gibi. bekar gibi. daha sonraları master yapmak ya da çalışmak istediğimi sosyal biri olduğum için evde kala kala delireceğimi söylemeye başladım. bana ne istersen yap dedi ama ne zaman bunun için uğraşsam param yok. orası olmaz. borç alamam. ne gerek var dedi. evin geçimini zor sağlarken daha da kısmamı istedi ama kendi bekarkenki harcamalarıma devam ettti. afedersiniz utanarak söylüyorum ama o sıkıntıya girmesin diye kendime ordan bi iç çamaşırı bile almadım ben. sosyal evde durmayan üniveristede burslu okumuş yurtdışında yaşamış kimseye muhtaç olmamış birinden, evden çıkmayan sürekli yemek temizlik yapan ve bunları beğendiremeyen birine dönüştüm. bunlar tabiki beraberinde depresyonu getirdi. kendimden vazgeçmiştim çünkü. el uyuşmalarım uyku bozukluklarım ve kusmalarım oluyordu. hasta olduğumu en azından ailemi görmek içn tr ye gelmek istediğimi söyledim. bana abarttığımı canım istediğinde gidip gelemeyeceğimi söyledi. tabi bu süreçlerde beni sürekli eleştirmeleri alttan alttan hakaretvari laf sokmaları... hep ben onun elini tuttum hep ben sarıldım. sıcak diye beni iterdi. en son başka bir ülkeye taşınmaya karar verdik. herşey hazırken valizleri topladığımız gün ben tr de 2 ay kalmak istiyorum dedim. hayır tedavi ol gel dedi. bende ısrar ettim. daha önce böyle konuşmadığımızı söyleyince ayır valizini defol git dedi. sonra görüntülü olarak annesini araıyp "ben bunla uğraşamam gönderiyorum başlatın işlemleri" dedi. arkasından " annesine "bunun ne kadınlığı var ne yemeği ne temizliği ne itaati" dedi. üstüne dini zaaflarım yüzümden müslüman bile değilsin dedi. ondan sonrasını kaldıramadım nefesim kesildi zaten. babamı arayp anlattım biletini alacak mıymış edi babam. eşim de sana vereek param yok dedi. babam da aldı biletimi ve geldim. 8 ayda toplasan 1 hafta yüzüm gülmedi. cicim haftası bile yaşamadım. aşağılama eleştirme sürekli memnuniyetsizlik canıma tak etti. buraya geldikten 15 gün sonra yazdı ne zaman geliyosun diye ben de kafamda bitirdiğimi söyledim. ben seni çok seviyorum asla boşamam gibisinden maço laflar etti cevap vermedim. numaramı değiştirdim. ve 15 gün geçti bana bi daha hiç ulaşmaya çalışmadı. ne anesi ne kendisi üstlerine bi kusur kondurmadan yurtdışı zor geldi sizin kız kontes e getirdiler mevzuyu. daha neler neler. bu kısa bir özetti sadece.şu an antidepresan kullanıyorum. mide ve hastasıyım ve inanılmaz zayıfladım.

Aynen bunu yazıp "sen hangi mutluluktan bahsediyorsun? Çünkü benim için 8 ay böyle geçti." Diyerek senin yaşadıklarını anlamasını sağlamayı dene bakalım. Eğer içinde az da olsa sevgi kaldıysa ve bir şans vermeyi düşünüyorsan da baştan kesin kuralları koy istediğin herşey tamam olmadan asla dönme. Bunun son şans olduğunu da kesin bir dille ifade et...

Bence yüzyüze konusmalisiniz. Ortak bir noktaya girmelisiniz. Aldatma gibi bir durum degilse.. istediginiz hayati soyleyin. Onun bilmesini beklerseniz siz mutsuz olursunuz ki olmussunuz. Birbirinizi anlamya calisin gerekirse teraoiste gidin. Ayrilik her zaman çözüm olmayabiliyor

Bence yüzyüze konusmalisiniz. Ortak bir noktaya girmelisiniz. Aldatma gibi bir durum degilse.. istediginiz hayati soyleyin. Onun bilmesini beklerseniz siz mutsuz olursunuz ki olmussunuz. Birbirinizi anlamya calisin gerekirse teraoiste gidin. Ayrilik her zaman çözüm olmayabiliyor

Aldatma yok ama benden önceki kızın profilini aratmış ben boşanalım dediğim gün.. Ve evlenmeden önce defalarca anlattım istediğim hayatı. Evliyken de. Mesele onun beni anlamama değil ANLAYAMAMASI. Gerçekten hasta..

Doğru hatırlıyorsam bir önceki konunda ankete ayrıl diye oy vermiştim. Hala aynı şeyi düşünüyorum.
Ama anlaşılan eşin hala olayın ne olduğunun farkında değil. Onun hatırladığı ama senin 3 ile sınırladığın mutlu anlarınız neler sormak hakkın.
Bence tamamen koparma iletişimi bir kere daha konuş belki her şey daha farklı olur.

Aldatma yok ama benden önceki kızın profilini aratmış ben boşanalım dediğim gün.. Ve evlenmeden önce defalarca anlattım istediğim hayatı. Evliyken de. Mesele onun beni anlamama değil ANLAYAMAMASI. Gerçekten hasta..

Psikolojik olarak gercekten problemli mi? Ablamin nisanlisi problemli idi. Bunu da bir tanidik psikaytr ile oturduk ozellikle babam denk getirmisti. Öyle nornal ortam muhabbeti icinde iken.. tam da tahmin ettigimiz gibi çıktı. Ve ayrildi ablam.
Size terapisti oneriyorum gercekten.. bazen insan goremiyor duyamiyor. Gercekten boşanmak isteyip istemediğinizi de anlarsiniz cift terapisi ile inşallah..

Psikolojik olarak gercekten problemli mi? Ablamin nisanlisi problemli idi. Bunu da bir tanidik psikaytr ile oturduk ozellikle babam denk getirmisti. Öyle nornal ortam muhabbeti icinde iken.. tam da tahmin ettigimiz gibi çıktı. Ve ayrildi ablam.
Size terapisti oneriyorum gercekten.. bazen insan goremiyor duyamiyor. Gercekten boşanmak isteyip istemediğinizi de anlarsiniz cift terapisi ile inşallah..
Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?

Konunuzu okumuştum adam olsaydı da yanındayken kıymet verseydi kaybetmeseydi sizi. Bırakın perişan olup burnu sürtünsün. Bir mail atınca affedecek değilsiniz heralde. Ayrica mail de sizin için bir şeylerden vazgectigini falan yazms. Ama benim eski konunuzdan hatrladgm kadaryla hayatini degistiren birşeylerden vazgeçen fedakarlık yapan sizdiniz. Eşiniz çok bencil

Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?

Siz seviyorsaniz esinizi birbirinize sımsiki sarilip mutlu hayat istiyorsaniz terapist esinizi tedaviye yonlendirebilir. Eger istiyorsan durum bu deyin. Tedaviye siz degil uzman yonlendirsin.
yok daha cekemem bastan bitsin diyorsaniz yine siz biliyorsunuz.
Sadece sevdiginiz hissederek sarilin dedim. Ama degisme olmaz diyorsaniz o acilari siz yasadiniz muhakkak bi kadin ayrilik icin gerekli sebepleri olur.
Karariniz her ne olursa olsun mutlu olacağınız bir gelecek icin olsun.. hakkinizda hayirlisi.. dogru karar verip güzel bir gelecek temennisiyle

böyle bir sorunu varsa sakın o tedavi olmadan barışmayın yoksa çok daha büyük yaralarla ayrılırsınız..

Back