Gebeliğe Hazırlık 22 Temmuz BAT olacaklar ... beraber bekleyelim mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaystenG

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2.376
2.921
53
Merhabalar..başlıkta da yazdığı gibi, 22 Temmuz'u beraber bekleyelim mi?

Benim geçen ay prolaktinim 27'lerdeydi, dostinex adında ilaç kullandım 4 hafta, 0.9'a düşmüş. Ve tabi çalışmalara başladık :)

Sabırsızlıkla 22 Temmuz'u bekliyorum, belki hala düzensiz olup 1 - 2 gün önce veya sonra adet olabilirim. Ama gönül ister ki, testte çift çizgiyi görebileyim 🤗

Kimse yok. Neyse kendi kendime beklerim :')

Vaarrr benimde hemen hemen o tarih birlikte bekleyelim. İnşallah ikimizde kırmızıyı görmeyiz 🤷‍♀️

Benimde bu tarihe yakın 20si insaAllah kirmizlar gelmez ayrıca yumurtlamayı hissedemedim bu ay normalde her ay dinlerim vücudumu bu ay olmadı:(

Bendede bat 19 temmuz bakalim hayirlisi. Ben bu ay femara kullandim ve ovitrelle catlatma ignesi. Dogrusu 3yumurtam catlamis doktorum cok umitli oldugunu soyledi ama ben umitli degilim artik ignenin 13 cu gunu ve testde hic bir sey yox. Adet olucagimi hiss ediyorum

Merhaba, bende bu ay gonal f kullandim. 10 temmuzda catlatma ignesi vuruldum. Tahminen 14 gun sonra yani 24 temmuz bat olacak insallah busefer bekledigimiz haberi aliriz

Benım 22 degıl 26 temmuz 3 ay önce bir düşüğüm oldu Allahım hayırlısıyla nasıp eder inşallah 🙏

Ay benimde takvim 22 gosteriyor ama 1-2 gün oynama yapabilir. Gebelik testind silik gördum ama hayırlisi artik 🙏💓

Canim bende en belirgin suan hissettiklerim agiz kurulugum ve surekli bi uyku hali var. Gogus hassasiyetim cok azda olsa var. Gebelik testlerimde 3 tanesinde de 2. Cizgileri silik gördüm ama yanilgiya dusmek istemiyorum ama bi yanimda 3 taneside yanlis cikarmi diyor 🙈 Sende ne belirtileri hissediyosun? Insallah bebisler bizimledir bu ay gormeyiz umarim kirmizilari 😇

Canim bende en belirgin suan hissettiklerim agiz kurulugum ve surekli bi uyku hali var. Gogus hassasiyetim cok azda olsa var. Gebelik testlerimde 3 tanesinde de 2. Cizgileri silik gördüm ama yanilgiya dusmek istemiyorum ama bi yanimda 3 taneside yanlis cikarmi diyor 🙈 Sende ne belirtileri hissediyosun? Insallah bebisler bizimledir bu ay gormeyiz umarim kirmizilari 😇
Canim testlrrinde cok silikte olsa cizgi varsa hamissindir insallah canim oylesindir. Bende valla sadece kasiklarimda bir hareketlilik vardi oda gitti. :cry:

Canim testlrrinde cok silikte olsa cizgi varsa hamissindir insallah canim oylesindir. Bende valla sadece kasiklarimda bir hareketlilik vardi oda gitti. :cry:
Insallah canim ya bal damliyor agzindan 😇 ama hic umitsizlige kapilmayalim cunku belirtisiz gecirenler bile var. Ben forumda okumustum ne kasik agrisi ne hassasiyet hissediyorlarmis. Yani belirtiler kisiden kisiye gore degisebiliyor o yuzden sıkma canini bata kadar umidini kesme 💓🙏

Insallah canim ya bal damliyor agzindan 😇 ama hic umitsizlige kapilmayalim cunku belirtisiz gecirenler bile var. Ben forumda okumustum ne kasik agrisi ne hassasiyet hissediyorlarmis. Yani belirtiler kisiden kisiye gore degisebiliyor o yuzden sıkma canini bata kadar umidini kesme 💓🙏
Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin 🙏nerdeyse 1 senedir belki daha fazladir ugrasiyorum heray yeni umutlar bu seferde olmasa eylül ayina tup bebek dusunuyorum dedigin gibi insallah bebislerimiz vardir

Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin 🙏nerdeyse 1 senedir belki daha fazladir ugrasiyorum heray yeni umutlar bu seferde olmasa eylül ayina tup bebek dusunuyorum dedigin gibi insallah bebislerimiz vardir
Aynen birde forumda cogu hamileler ne zaman kafamdan attim o ay gebe kaldim diyorlar bence buda cok etkili bi faktor 😁 1 ayda olsa 1 yilda olsa o dusunceye girince insan surekli her ay onu dusunur hale geliyor o stres insani cok etkiliyor 😕

Aynen birde forumda cogu hamileler ne zaman kafamdan attim o ay gebe kaldim diyorlar bence buda cok etkili bi faktor 😁 1 ayda olsa 1 yilda olsa o dusunceye girince insan surekli her ay onu dusunur hale geliyor o stres insani cok etkiliyor 😕
Oyle bir ayim olabilir mi cok merak ediyorum sen dusunmesen millet soruyor yine aklina geliyor insanin varya ozaman neler geciyor icimden sanane sanane diye bagirasim gelior yine icimde patliyor 😂

Oyle bir ayim olabilir mi cok merak ediyorum sen dusunmesen millet soruyor yine aklina geliyor insanin varya ozaman neler geciyor icimden sanane sanane diye bagirasim gelior yine icimde patliyor 😂
Valla o herseyi soran tayfa hic bitmez. Ben evlenmeden oncede dugun ne zaman dugun diye basimin etini yiyenler vardi sanki daha once bin kere cevap vermemisim gibi. 😑 En sonda ne takcan dugunde demeye basladim soranlara. Bidahada sormadilar 😁
O yuzden en onemlisi senin rahatligin kafandan atmaya bak dusunceyi azda olsa. Insallah yakin zamanda duyariz mujdeli haberini 🙏💓

Back