22.sayfadan itibaren hersey var, fiyatları siz belirleyin/satılmıştır.

Keten takimin kalibi dar mi pantolonunu acik resimler misin

Pantolon dar kesim değil acik resmi yukledim.
20141216_182029-1.jpg
20141216_182053.jpg

bugün hep alanda olduğum için internete giremedim işyerine de az önce gelebildim ben akşam bunlarda ve konuştugumuz diğer ürünlerde prensipte anlaştığımızı eklenecekler ve fiyat üzerinde konuşacağız sanıyordum

akşam o kadar yazdık satışa sunmuşsun hayırlı işler o zaman ben mani olmayayım

Butun kiyafetleri siz almayacaksiniz diye satisa sundum sizin istediklerinizi zaten ayirdim. Ayrıca whatsapptan sari kazagin resmini size sabah yolladim, bakmadiniz sanirim. Sizin alacaklariniz disinda daha baska kiyafetlerde var satista. Daha once birinin sordugu istedigi biseyi başkasına sormadan hemen vermiyorum. Sizden once 36 beden elbiseyi isteyen oldu onceligi o kisiye verdim. O kisi alacagim dedi bende size baska isteyen var dedim. Sizin urunler icinde ayni sey gecerli eger soran olursa sizin istediklerinizi ayni seyi soylerim.

Whatsaptan mesaj simdi geldi saat 12.00 yazıyor bugün sabah apar topar disari çıktığımız ve aksam dondugumuz icin internete giremedim o yuzden de gecikmeler olmus sari kazagi almayayim ben guzel de bana göre degil gibi

Whatsaptan mesaj simdi geldi saat 12.00 yazıyor bugün sabah apar topar disari çıktığımız ve aksam dondugumuz icin internete giremedim o yuzden de gecikmeler olmus sari kazagi almayayim ben guzel de bana göre degil gibi

Bak sari kazaktan vazgectiniz belki baska musterisi cikacak kimbilir:) siz tam olarak neleri almak istediginize karar verin haberleselim.

Back