- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
Arkadalar kızıma 19 numara adidas ayakkabı arıyorum. Illaki olanınız vardır.temiz yıpranmamış. Evinde öylece bekleyenleriniz varsa alacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadalar kızıma 19 numara adidas ayakkabı arıyorum. Illaki olanınız vardır.temiz yıpranmamış. Evinde öylece bekleyenleriniz varsa alacağım.
tam ayakkabı gibi mi yoksa tabanı ince yumuşak patiğimsi olanlardan mı? Ben de nike marka beyaz üzerine mavi ççizgili tabanı deri patik gibi olanlardan var ve hiç giyilmedi
Eki Görüntüle 1125007 Eki Görüntüle 1125008
bende ortopedik var eger istersen önü çiçekli olan gülenbebe 19 no
diğeribabymilk marka ortopedik 20 no herikisini 120 tl ye almıştım
ikisi toplam 40 tl satısta
Eki Görüntüle 1125040 bende bu var 19 numara unisex. kullanıldı ama iyi durumda
kendi resmini görebilirmiyim. birde siz oğlunuz içinmi aldınız. ve fiyatı tabiki)
Ben de kızım için almıştım :)) renkleri çok hoşuma gitmişti. ve evde en çok onları giydik. Yanlız bunlar dışarıda giyilmez ev ortamında kullanılabilir ancak bilginiz olsun. resimlerini de akşam çeker yarın yükleyebilirim sanırım. Resimleri görün fiyatı sonra konuşuruz.
altı pantifli model mi canım bu
bizim oğlan hiç giyemedi bunu giyemeden ayakları büyüdü 4 numara diye geçiyor 19-20 numaraya karşılık geliyornormal ayakkabı tarzı ama dediğin nasıl bişiy görmek istiyorum
evet altı yumuşak. Adidasın diğer ayakkabılarının altı çok sert. Ben kızıma hala yumuşak tabanlı ilk adım ayakkabısı alıyorum. Bunu da evde kışın giydirmek için almıştım.
Eki Görüntüle 1125040 bende bu var 19 numara unisex. kullanıldı ama iyi durumda
Arkadaşlar resimleri yükledim. Ayakkabının normal fiyatı 76 TL. Ben de 30 TL ye satabilirim diye düşündüm. Ayakkabılar çok iyi durumda tertemiz.
Eki Görüntüle 1126052
Eki Görüntüle 1126053
bizim oğlan hiç giyemedi bunu giyemeden ayakları büyüdü 4 numara diye geçiyor 19-20 numaraya karşılık geliyor
bizim oğlan hiç giyemedi bunu giyemeden ayakları büyüdü 4 numara diye geçiyor 19-20 numaraya karşılık geliyor
25 tl olur,nike mağazasından 54 tl ye almıştım bir kez bile giyilmedibu ayakkabı için ne fiyat düşünüyorsunuz?
beğendim güzel görünüyor. hoş resimlerden ne kadar yıpranık olduğu asla anlaşılmıyor:) tecrübeyle sabit:) ama renk filan babamınızn rengi fenerbahçe30 tl benim için yüksek.münasip yaparsan düşünüyorum canım. 15 tlye sıfır convers aldım ben burdan orjinal etikeketli.2.el oluşunun bu faydası var yani. elinde tutacağına her iki taraında işi görülüyor