Bebek İkinci El 22 NUMARA KİNETİX BEBEK BOTU. 15 TL oldu . KAÇIRMAYIN. DELİRMEDİM:)-SON SAYFAYA GELİN

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Arkadalar kızıma 19 numara adidas ayakkabı arıyorum. Illaki olanınız vardır.temiz yıpranmamış. Evinde öylece bekleyenleriniz varsa alacağım.

Arkadalar kızıma 19 numara adidas ayakkabı arıyorum. Illaki olanınız vardır.temiz yıpranmamış. Evinde öylece bekleyenleriniz varsa alacağım.

Tam ayakkabı gibi mi yoksa tabanı ince yumuşak patiğimsi olanlardan mı? Ben de nike marka beyaz üzerine mavi ççizgili tabanı deri patik gibi olanlardan var ve hiç giyilmedi

$20nobabymilkortopedik.jpg $19noortogülenbebe.jpg

bende ortopedik var eger istersen önü çiçekli olan gülenbebe 19 no
diğeribabymilk marka ortopedik 20 no herikisini 120 tl ye almıştım
ikisi toplam 40 tl satısta

tam ayakkabı gibi mi yoksa tabanı ince yumuşak patiğimsi olanlardan mı? Ben de nike marka beyaz üzerine mavi ççizgili tabanı deri patik gibi olanlardan var ve hiç giyilmedi

normal ayakkabı tarzı ama dediğin nasıl bişiy görmek istiyorum

kendi resmini görebilirmiyim. birde siz oğlunuz içinmi aldınız. ve fiyatı tabiki)

Ben de kızım için almıştım :)) renkleri çok hoşuma gitmişti. ve evde en çok onları giydik. Yanlız bunlar dışarıda giyilmez ev ortamında kullanılabilir ancak bilginiz olsun. resimlerini de akşam çeker yarın yükleyebilirim sanırım. Resimleri görün fiyatı sonra konuşuruz.

Ben de kızım için almıştım :)) renkleri çok hoşuma gitmişti. ve evde en çok onları giydik. Yanlız bunlar dışarıda giyilmez ev ortamında kullanılabilir ancak bilginiz olsun. resimlerini de akşam çeker yarın yükleyebilirim sanırım. Resimleri görün fiyatı sonra konuşuruz.

altı pantifli model mi canım bu

normal ayakkabı tarzı ama dediğin nasıl bişiy görmek istiyorum
bizim oğlan hiç giyemedi bunu giyemeden ayakları büyüdü 4 numara diye geçiyor 19-20 numaraya karşılık geliyor

Eklentiler

• $DSC_0207.jpg
    $DSC_0207.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 108
  • $DSC_0206.jpg
    $DSC_0206.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 110
  • $DSC_0208.jpg
    $DSC_0208.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 131
  • $DSC_0209.jpg
    $DSC_0209.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar resimleri yükledim. Ayakkabının normal fiyatı 76 TL. Ben de 30 TL ye satabilirim diye düşündüm. Ayakkabılar çok iyi durumda tertemiz.

Eki Görüntüle 1126052

Eki Görüntüle 1126053

beğendim güzel görünüyor. hoş resimlerden ne kadar yıpranık olduğu asla anlaşılmıyor:) tecrübeyle sabit:) ama renk filan babamınızn rengi fenerbahçe:D 30 tl benim için yüksek.münasip yaparsan düşünüyorum canım. 15 tlye sıfır convers aldım ben burdan orjinal etikeketli.2.el oluşunun bu faydası var yani. elinde tutacağına her iki taraında işi görülüyor

beğendim güzel görünüyor. hoş resimlerden ne kadar yıpranık olduğu asla anlaşılmıyor:) tecrübeyle sabit:) ama renk filan babamınızn rengi fenerbahçe:D 30 tl benim için yüksek.münasip yaparsan düşünüyorum canım. 15 tlye sıfır convers aldım ben burdan orjinal etikeketli.2.el oluşunun bu faydası var yani. elinde tutacağına her iki taraında işi görülüyor

15 TL ye veremem canım ya. Ben de çok para verdim. En kötü kenarda durur ikinciye kullanırız belki :))

Back