Bebek İkinci El 22 numara erkek bebek için sandalet veya terlik arıyorum kızlaaarrrr

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
22 numara erkek bebek için sandalet veya terlik arıyorum kızlaaarrrr

22 numara, 5 lira. Sadece 3-4 kez giyildi, Avrupa'dan almıştım, oğlum önünü sürtmüş diğer kısımlar tertemiz, yeni gibi. Fiyatı öndeki kusur nedeniyle düşük tuttum...
Renginden dolayı sanırım kusuru ayakta resimdeki kadar belli olmuyor, bunu da belirteyim dedim.

Eklentiler

• $IMG_1018.JPG
    $IMG_1018.JPG
    74,1 KB · Görüntüleme: 121
  • $IMG_1019.JPG
    $IMG_1019.JPG
    82,5 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
Crocs olur canım resim ve fiyat alabilirmiyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dawgs foto koyarmısın? Bide nerdesin acaba? Son fiyatın nedir ayrıca? Ne çok sordum yaa 😊

Cnm onlar 23-23 numaraymış ya, büyük bizimkine yoksa çok güzeller yeni gibi, stride ritelarımuz 22 numara onlar bile yarım no büyük, öyle verdiler

Cnm onlar 23-23 numaraymış ya, büyük bizimkine yoksa çok güzeller yeni gibi, stride ritelarımuz 22 numara onlar bile yarım no büyük, öyle verdiler

canım evet bizde bi numara büyük almıştık zaten terlikte rahat olmuyor çünkü topuk dip dibe gelince

Cnm normalde ayağına 21.5 dediler ama bir ay giyemez diye 22 verdiler, 23-24 büyük olmazmı zaten yeni yeni yürüyo düşerse diye çekindim, crocs ayağına kaç numara olur diye ayakkabıyı alırken sormak da aklıma gelmedi açıkçası, crocs da vardı çünkü!

Cnm normalde ayağına 21.5 dediler ama bir ay giyemez diye 22 verdiler, 23-24 büyük olmazmı zaten yeni yeni yürüyo düşerse diye çekindim, crocs ayağına kaç numara olur diye ayakkabıyı alırken sormak da aklıma gelmedi açıkçası, crocs da vardı çünkü!

valla canım ben şimdi ne desem olmaz:)) ama dediğim gibi bizde büyük almıştık yaz sonuna kadar ayak büyüyor sürekli küçük olduklarından.. 1 ay sonra olmuyor ayakkabılar nerdeyse istersen yakında bakabileceğin bir yer varsa denettir ayağına

ne kadarlık bebeğin canım biz aldığımızda 1- 1,5 yaş arasındaydı..

Canım bizimki 5 gün önce yaşını doldurdu, biraz büyük ayaklı boyu falan uzun ama bilemedimki

Canım bizimki 5 gün önce yaşını doldurdu, biraz büyük ayaklı boyu falan uzun ama bilemedimki

evet tabi denemeden karar vermek zor..benim oğlanında taraklı olduğu için ayakları yaşına göre büyük numaralar kullanıyoruz sürekli..siz müsait olursanız denetirsiniz bi yerde..

Tmm cnm zaten şimdi yoldayız, deneyenilirsek haber veririm satılmadıysa ne ala satıldıysa kısmet dicez artık 😊

Tmm cnm zaten şimdi yoldayız, deneyenilirsek haber veririm satılmadıysa ne ala satıldıysa kısmet dicez artık 😊

tamam canım .. görüşmek üzere..

Back