Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22.kromozom delesyonu olup da tüp bebek yapan var mı?
Merhaba arkadaşlar bende 22.kromozom delesyonu var doktor tüp bebek önerdi aynı sorunla karşılaşan var mı tüp bebek yapıp da memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun öncelikle ben de de 8.kromozom bozukluğu var tüp bebek önerdiler, siz rapor edindiniz mi? Bu durumda tüp bebek ücretini SGK karşılıyor mu bilginiz var mı
Geçmiş olsun öncelikle ben de de 8.kromozom bozukluğu var tüp bebek önerdiler, siz rapor edindiniz mi? Bu durumda tüp bebek ücretini SGK karşılıyor mu bilginiz var mı
Ben 2 defa normal hamile kaldım ikisinde de düşük yaptım sonra kromozom analizi yaptırdık bende 22.kromozomda delesyon çıktı bu yüzden bebeğe de geçmiş ve düşük olmuş eğer düşük olmazsa bile bebeğin engelli doğma ihtimali yüzde 50
Ben 2 defa normal hamile kaldım ikisinde de düşük yaptım sonra kromozom analizi yaptırdık bende 22.kromozomda delesyon çıktı bu yüzden bebeğe de geçmiş ve düşük olmuş eğer düşük olmazsa bile bebeğin engelli doğma ihtimali yüzde 50
Benim de benzer bir durum oldu ama 8 haftalık olduğu için midir bilmiyorum sanırım bebeklere düşüğün sebebi için test yapılmadı bence ,devlet hastanesiydi.
Benim de benzer bir durum oldu ama 8 haftalık olduğu için midir bilmiyorum sanırım bebeklere düşüğün sebebi için test yapılmadı bence ,devlet hastanesiydi.
Hayır haftası önemli değil benim de ikisi de 8 haftalıkken düşük oldu birincisinde inceleme olmadı ikinci düşük olunca doktorum eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi tıbbi genetiğe gidin incelensin dedi bizim de devlet hastanesiydi
Ben 2 defa normal hamile kaldım ikisinde de düşük yaptım sonra kromozom analizi yaptırdık bende 22.kromozomda delesyon çıktı bu yüzden bebeğe de geçmiş ve düşük olmuş eğer düşük olmazsa bile bebeğin engelli doğma
Hayır haftası önemli değil benim de ikisi de 8 haftalıkken düşük oldu birincisinde inceleme olmadı ikinci düşük olunca doktorum eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi tıbbi genetiğe gidin incelensin dedi bizim de devlet hastanesiydi
O zaman benim düşüğüm sebepsizdi , kadın doğum hastanesinde yapıldı benim kürtajım .sebepsiz dediler ama ben yeni öğrendim rahim şeklim t ymiş belki sebebi budur