22 haftalik hamileyim asiri kasintim var, yardim

sena2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
3
0
39
kizlar ben suan 22 haftalik hamileyim.yaklasik iki haftadir gögüs, karin, bacak ve kollarimda asiri kasimtim var.cok fazla kilo almadim.kasintilarin bu kadar erken ve asiri olmasi normalmi? benimle ayni durumu yasayan varsa lütfen yazsin.

kasıntı genelde vücudun gerilmesinden oluyor kasımamaya dikkat et catlamanın habercisi cünkü

çatlamanın habercısı olabılır.nemlendırıcı krem surmeyı ıhmal etme..
bir de normalden fazla kasınıyorsa dr le gorus ıstersenn..asırı kasınması normal degıl bence..

3. aydan itibaren krem kullaniyorum aslinda.nekadar krem kullansanda catlak olabiliyormus bazilarinda.ama bunun catlakla cok alakali oldugunu zannetmiyorum.cok kasiniyor cünkü ve kilomda cok fazla degil.pazartesi doktora gidecegim, ozaman soracagim onada.

bazen karacigerden dolayi da olabiliyormus (gebelik kolestazi), ondan korkuyorum acikcasi.ins. öyle birsey cikmaz,bebegede zarari varmis cünkü.

3. aydan itibaren krem kullaniyorum aslinda.nekadar krem kullansanda catlak olabiliyormus bazilarinda.ama bunun catlakla cok alakali oldugunu zannetmiyorum.cok kasiniyor cünkü ve kilomda cok fazla degil.pazartesi doktora gidecegim, ozaman soracagim onada.

bazen karacigerden dolayi da olabiliyormus (gebelik kolestazi), ondan korkuyorum acikcasi.ins. öyle birsey cikmaz,bebegede zarari varmis cünkü.

Ben de çok kaşınıyorum bazen ve aklıma türlü olasılıklar geldikçe canım sıkılıyor .Ama ben de bu kaşıntı gebelikten önce de oluyordu arada sırada o zamanlarda oluyordu diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ya da hormonal de olabilir.gebelikten önce çok önce sırf bu nedenle karaciğerime vs de baktırmıştım sorun çıkmamıştı .Alerjik bir durumda olabilir ama gebelikle birlikte kaşıntılarım arttı diyebilirim.

allerjik bir durumun yoksa eger bunlar cildinin gerildigini ve catlayacaginin habercisi olabilir

bencede aklına kötü şeyler getirme.kaşıntı çatlakların habercisi olabiliyormuş.hatta bi doktorun sitesinde okumuştum bazı gebelerde kaşıntı olurmuş sebebi bilinmiyormuş.ben bebe yağı kullanıyorum kaşıntıyı önlemek için.çatlakları da önler diye umut ediyorum bakalım göreceğiz.20.haftamdayım.

X