• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 haftalık gebeyim

oyku1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
116
26
18
24
Merhaba arkadaşlar 22+1 haftalık gebeyim ve sağ tarafta bi anda ağrı oluyor normal mı
Bebeğimin hareket etmesi için ne yapmam gerek buğun hiç etmedi

Merhabalar canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu 🙏🏻🧿 Bu haftalardan sonra rahim kendini doğuma hazırladığı için ara ara kasılmalarının krampların olması normal, en aza indirmek için süt içebilirsin birde magnezyum yani sade soda falan içmek iyi gelecektir kasılmaların krampların için.
Bebişin hareket etmesi içinde yine bu haftalarında her gün hareket etmeyebilir normaldir tatlı bişeyler yiyip uzanıp sol tarafına uzanırsan hareket etme ihtimalini arttırmış olursun 🙏🏻😘

Ay çok güzel bilgilendirdiniz çok teşekkür ediyorum 😍🥺 sağ tarafta bir anda batma oluyor anlamıyorum o yüzden magnezyum içtim ve kan sulandırıcı içtiğim zaman çok özür dilerim ıshal yapıyor normal mi ara vereyim diyorum

Kan sulandırıcı konusunda bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama magnezyumu her gün içme canım mesela 2 güne bir falan iç onun yerine soda süt muz ile idare etmeye çalış sık sık da olmaz zaten kasılman ara ara gelip gider oyüzden magnezyumu her gün kullanmanı tavsiye etmem. Ki zaten kasılman sürekli ve artarak devam ederse mutlaka doktorunu ara.

Kan sulandırıcı konusunda bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama magnezyumu her gün içme canım mesela 2 güne bir falan iç onun yerine soda süt muz ile idare etmeye çalış sık sık da olmaz zaten kasılman ara ara gelip gider oyüzden magnezyumu her gün kullanmanı tavsiye etmem. Ki zaten kasılman sürekli ve artarak devam ederse mutlaka doktorunu ara.
Ama bebeğin hareket etmiyor diye korkmama gerek var mı 🤣

hayır tabi kii, aslında o hareket ediyordur da sen hepsini hissedemiysundur çünkü hepsini hissettirecek kadar güçlü değil ve yeri çok şu an :)) şimdi enerji topluyordur güçlü vurabilmek için 🙏🏻🥰 hiç panik yapma sakin ol korkma da aksi bi durum yoktur Allahın izniyle. Bu haftalar zaten düzenli değildir bebişlerin hareketleri 1 gün hissedip 1 gün hissetmemen çok normal.
Çikolata yiyip sakin bi şekilde uzanırsan zaten hissedersin 🙏🏻😘

hayır tabi kii, aslında o hareket ediyordur da sen hepsini hissedemiysundur çünkü hepsini hissettirecek kadar güçlü değil ve yeri çok şu an :)) şimdi enerji topluyordur güçlü vurabilmek için 🙏🏻🥰 hiç panik yapma sakin ol korkma da aksi bi durum yoktur Allahın izniyle. Bu haftalar zaten düzenli değildir bebişlerin hareketleri 1 gün hissedip 1 gün hissetmemen çok normal.
Çikolata yiyip sakin bi şekilde uzanırsan zaten hissedersin 🙏🏻😘
Evet şimdi gayet hissediyorum çok şükür sizde gebelik var mı 🧿🤰🏻

Merhaba arkadaşlar 22+1 haftalık gebeyim ve sağ tarafta bi anda ağrı oluyor normal mı
Bebeğimin hareket etmesi için ne yapmam gerek buğun hiç etmedi
Hayırlı olsun ama böylee konuları lütfen doktora danışın. Başkasına iyi gelen size gelmez. Hamilelik bu.

Back