22 haftalik bebek 600 gr olur mu?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
Kizlar gecen hafta tek ven tek arter ile ilgili bir konu acmistim.

20+2 de detayli ultrasonda bebegim 305 gr cikmisti doktor kordonda 2 tane olmasi gereken damarin bir tane oldugu bu yuzden de beslenmesinin ne yersem yiyeyim daha az olacagini soylemisti.

Bir haftadir sadece et, sut, yogurt, yumurta peynir ve yesillikten baska agzima hicbirsey koymadim ne ekmek ne pilav makarna, ne tatli....

Dun raporlari gostermek icin kendi doktoruma gittim, 600 gr tartti. Hocam dedim yanlisiniz var detaylida 305 gr tarttilar, emin misiniz oyle tarttiklarina dedi... su an goruyorum 560-600 gr arasi haftasiyla da gayet uyumlu cihaz farkli illaki fark eder ama bu bebek 550 gr dan az degil su an dedi...

Organlarda hic bir sorun gormedigi icin ve gelisimi guzel oldugu icin ikili test sonuclarimda cok iyi ciktigi icin tek arterin su an bizim durumumuzda birsey ifade etmedigini soyledi.

İnanilmaz merak icindeyim... bebegin 1 haftada 200-300 gr almis olmasi mumkun mu?

Canım bence senin ayrıntılıya girdiğin dr düzgün ölçemedi gibi geliyo bana yoksa arada bu kadar fark imkansız bence
Bana da imkansiz geliyor... cihaz farki felan sa olsa... ne bilim... oyle bisey ki 21 haftalikken 300 gr olmasi cok az, 22 haftalikken 600 gr olmasi cok fazla:) yani ikisi de normal degil bence:)

Bana da imkansiz geliyor... cihaz farki felan sa olsa... ne bilim... oyle bisey ki 21 haftalikken 300 gr olmasi cok az, 22 haftalikken 600 gr olmasi cok fazla:) yani ikisi de normal degil bence:)
Zaten bebiş 1 haftada alsa alsa 150 gr alır bence seninki 300 ge değildi :)

Zaten bebiş 1 haftada alsa alsa 150 gr alır bence seninki 300 ge değildi :)
Muhtemelen:)

Simdi dusunuyorum soyle olabilir:) detaylida +50 gr ihtimal var. Hadi o zaman 350 gr di diyelim. Dunku olcumde -50 gr ihtimal var, 550 cikti diyelim. 200 gr almis oluyo. Hadi 50 gr da cihaz farki diyelim:)

Yani 450-550 gr araliginda bir yerlerde:) ortalama 500 gr kadar olabilir:)

KiZ 2 dr a gidiyorm 2si arasnda 1 hafta fark cikiyo. Yani dr a gore degisiyo bencede. Sukur saglikli bebisin masallah

Kuzum ben perşembe Doğum yaptım şükür. Oda arkadaşımın bebeğine ayrıntılıda tek arter tek ven denmiş. Bebeğin gelişmez organları eksik olur kilo almaz en fazla 2 kilo doğar doğmaz demişler. Kadın gebeliğini ağlayarak geçirmiş. Down diyen Dr bile olmuş. Bebeği 3450 gr doğmuş boyu 52 cm eksik organı Yok bebeğini gördüm benim kızdan iyiydi maşallahı vardı aklıma hemen sen geldin. Sende sağlıkla kucağına al Dr ları çok takma. O kadın hep soluma yattım yemeklerden sonra falan dddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…