Tesekkür ederim özelden iletiyorum ismini :) Daha çok erken henüz memnun veya şikayetçi değilim o yüzden açık paylasmasam daha iyiGeçmis olsun ben beğendim her açıdan şu anda bile.
Kime ameliyat olmustunuz?
Ben de 20 gün önce ameliyat oldum. Ağız çevrenizin ödemden etkilenmesi çok normal. Doktorum da başlangıçta mimiklerimdeki değişimi garipseyebileceğimi söylemişti. Zamanla düzelecektir.Bir de ağız şeklim çok değişti yüzüm çok dar ve gülüşüm bi garip duruyor. Dudaklarımı eskiden çok severdim simdi çok itici görünüyor. Bunları da yaşayan var mııı? Genel olarak yüzümde bi gariplik var yani önden
Sağolun :) siz memnu musunuz? Burun ucu ödeminiz nasıl?Ben de 20 gün önce ameliyat oldum. Ağız çevrenizin ödemden etkilenmesi çok normal. Doktorum da başlangıçta mimiklerimdeki değişimi garipseyebileceğimi söylemişti. Zamanla düzelecektir.
10 gün öncesinine göre baya azaldı.Yarın kontrole gidicem. Doktorun neler söyleyeceğini merak ediyorum. Süreci kabullenip sabırlı olmak gerekiyor.Sağolun :) siz memnu musunuz? Burun ucu ödeminiz nasıl?
Haklısınız umarım her sey istediğiniz gibi olur:) Ben de sabrederim süreci biliyorum falan diyodum ameliyattan önce ama psikolojik olarak baya zorlayan bi şeymiş10 gün öncesinine göre baya azaldı.Yarın kontrole gidicem. Doktorun neler söyleyeceğini merak ediyorum. Süreci kabullenip sabırlı olmak gerekiyor.
Şu an gayet güzel.Henuz çok erken ödem olabilir.kalici ödem mi onu anlamak için 1 sene beklemen lazım
Ben de ilk kez duydum. Sanırım siz de ameliyat oldunuz şişlikleriniz nasıldı ne kadar sürede indi? Bariz bi küçülme gördünüz mü burnunuzda?kalıcı ödem. Mi var ? İlk kez duyuyorum
Buyrun dr orhan murat ozdemir sitesinde böyle açıklamışkalıcı ödem. Mi var ? İlk kez duyuyorum
Tesekkür ederim. Ben masaj yapıyorum doktor masajın çok önemli oldugunu söyledi özellikle ucu için. Baya sıkıştırmamı istiyor ma ben o kadar kıyamıyorum yine de elimden geldiğince yapıyorum. Sanırım kalıcılıgı engellemek için verdi masajıBuyrun dr orhan murat ozdemir sitesinde böyle açıklamış
O goruntü geciyor korkmayinBir de ağız şeklim çok değişti yüzüm çok dar ve gülüşüm bi garip duruyor. Dudaklarımı eskiden çok severdim simdi çok itici görünüyor. Bunları da yaşayan var mııı? Genel olarak yüzümde bi gariplik var yani önden
Ne kadara oldunuz ameliyatı acaba?22 gün oldu yandan hala çok büyük ama kalkıklıgını seviyorum ama önden de düşük ve top şeklinde bi görüntü var sanki sivriymiş gibi duruyor değişik ışıklarda. Bu süreci yaşanyanlar lütfen bu geçici mi? Düzelir mi? Düzenli masaj yapıyorum doktorumun verdiği ve burnumun ucu kalın derili etliydi. Fotograflarda düşük ışıkta pek belli olmuyor sivriliğiEki Görüntüle 2853371 Eki Görüntüle 2853366 Eki Görüntüle 2853373
burnunuz doğal ve güzel duruyor ödem olması 6 ay-1 sene normal endişelenmeyin, doktorunuz kim acaba ne kadar ödediniz?22 gün oldu yandan hala çok büyük ama kalkıklıgını seviyorum ama önden de düşük ve top şeklinde bi görüntü var sanki sivriymiş gibi duruyor değişik ışıklarda. Bu süreci yaşanyanlar lütfen bu geçici mi? Düzelir mi? Düzenli masaj yapıyorum doktorumun verdiği ve burnumun ucu kalın derili etliydi. Fotograflarda düşük ışıkta pek belli olmuyor sivriliğiEki Görüntüle 2853371 Eki Görüntüle 2853366 Eki Görüntüle 2853373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?