- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi arwen10_19
Merhaba, oğlum birkaç aydır çiş kaka yaptığının farkında yapınca çiş der bezini tutardi. Kendim wcdeyken o da gelir çiş der. Lazımlik aldık kıyafetli oturttum birkaç kere pek hoşlanmamisti. Son günlerde bezden çok rahatsız bağlamak istemiyor çıkarmaya çalışıyor. 1 hafta önce açtık bezi cisini yaparken gördü çok korktu geri geri kaçtı yaparken 3 gün önce çiş varmi hadi çiş yapalım diye bezi çıkarıp çıkarıp lazımliga tuttum. Zaten kendisi de söylüyordu hafif kacirmis oluyordu hemen bezi açıyordum. Bu süre zarfında bez hep takılıydi emin olamadım çıkarmaya. Nihayetinde tutmayı öğrendi öğlen uykularindan kuru kalktı 2 sabah da kuruydu bezi. Amma söyle bir sorun var lazimliktan hala korkuyor ve tam yapacağı zaman kalkmak istiyor. Dün hiç lazimliga gitmedi. Sizce napayim tutmayi ogrenmisken kilot giydireyim belki islakliktan rahatsiz olur lazimliga yapar diyorum.ama korkuyor olmasi beni dusunduruyor erken mi acaba daha hazır değil mi baskı altında hissettiren diyorum. Bir de ters tepmesin. Deneyimli anneler yol gösterin bana lütfen