Merhaha bu durumu yaşayan varmı oğlum cok anlamsiz kelimesi var konuşuyor gibi yapiyor telefonu alip aloo baba diyor bazen babasina bilincli baba diyor bazende sadece tekrarliyor sarkilari mirildanma seklinden söylüyor mesela karpuz adam dadada.. Melodisine uyumlu soyluyor işaret parmagini kullanmiyoe birsey istese ya mizmizlanir veya onundeyse iki elini oraya uzatir acip kapatir ver ver gibisi bazende agliyor gibi yapip ister su ver kelimesinindefalarda kullandi ama her zaman kullanmiyor gecen sefer yook biti dedi onuda ben her defasinda yemegini bitiginde zenginlestirmek amaci ile tekrarladim ki anlasin anliyor kapiyi ac dedigimde hadi banyoya dis fircalamaya mama ver su istiyormusun hadi ayakabi giyelim falan anliyot r al ver anliyor yeni yeni acilmaya basladi sadece isaret parmagini kullanmiyor ve istediklerini mizmizlanarak istiyor bazende korkuyorum unutugunu saniyorum iki gun geciyor su diyor ne yapmaliyim bu durumu yasayan varmi neler yaptiniz birde işaret parmağı yerine orta parmağını kullaniyor dokunmak icin