22 AYLIK BEBEĞİMDEN 1 AY AYRI KALACAĞIM

Tibbi zorunluluktur, acil durumdur tabi ki anlarim ama fiyati artacak diye apar topar keyfi bir ameliyat olup 1 ay cocugumdan ayri kalmam

Çok teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız hergün her an görüntülü uzun uzun konuşacağız inşAllah
Anlatıyorum kavuşacağımızı Allhım güzelce atlatmayı nasip etsin inşAllah ve gerçekten hiçbir Nneyi yavrusundan ayırmasın

Tibbi zorunluluktur, acil durumdur tabi ki anlarim ama fiyati artacak diye apar topar keyfi bir ameliyat olup 1 ay cocugumdan ayri kalmam
6 ay önceden herşey planlıydı ... son anda acilen durum değişti kim keyfi ayrılır ki evladından ben daha bu zamana kadar bir gün ayrı kalmadım

6 ay önceden herşey planlıydı ... son anda acilen durum değişti kim keyfi ayrılır ki evladından ben daha bu zamana kadar bir gün ayrı kalmadım
Cocugunuz varsa her zaman b ve c planlariniz olmaliydi. Bu alternatif planlari olusturmadan ameliyat olmaniz hata

Cocugunuz varsa her zaman b ve c planlariniz olmaliydi. Bu alternatif planlari olusturmadan ameliyat olmaniz hata
benim planlarım tutmadı umarım diğer tüm annelerin her şekilde planları tutar ve asla zor durumda kalmazlar

benim planlarım tutmadı umarım diğer tüm annelerin her şekilde planları tutar ve asla zor durumda kalmazlar
Ben tek basima 2 cocuk buyuttum ( yalniz ebeveynim, aile buyukleri yok, bir tek bakicim var) ve calisiyorum. O yuzden laf sokmaya calismadan once 1 kez daha dusunun. Hakli falan degilsiniz ozetle, dupeduz bencillik etmissiniz kabul edin bunu

Bu ameliyatın nekahat süresi 2 ay mı? Benim cocugum 35 aylık, bende 10 gün önce meme büyütme ve kepçe kulak ameliyatı oldum aynı anda, sadece 1 gece hastanede kaldım, çocuktan 1 gece ayrı kaldım yani, kulagıma da yumruk attı mememe de eliyle vurdu benim oglum yaramaz da biraz, ama hiç ayrı kalmadım tablet verdim kalmadım babasına verdim eve gelen temizlikçiye biraz oyala dedim ama ben anlamadım bu kadar ağır bir ameliyat mı? Benim hala bantlarım duruyor empati yapamıyorum şuan sizinle bence göndermeyin yani bu kadar çok kontrol gerektirdiğini bilmiyordum beni eve yolladı 1 kere kontrole gittim 15.gün foto istedi gerçekten ne doktoru anladım, ne ameliyatı anladım, ne de sizi..

Dilan Polat’ın yardımcısı Ebru meme küçültme ameliyatı oldu. 5 saat sonra ayaklanmlştı. Senaryonuz zayıf.
Ben hastanede 1 gece kalmam gerekirse bebeklerim ne yapar diye tüplerimi bağlatmıyorum, muhtemelen bağlatacağım zaman fiyatı 2 katı olacak. Bence mecburiyet böyle bir şey değil.
Canım ben şubat ayında 2. Doğumum sırasında tüplerimi bağlattım. Extra 1,5 bin tl verdim.

Gerçek değil mi konu? Ben çok üzülmüştüm. Ameliyat hakkında bilgim de yok, sonuçta 2 haftada iyileşir insan. Benim bir akrabam ağır bir ameliyat geçirdi, 2 hafta sonra ev işi yapıyordu. Kucağına almazsın bu sürede çocuğu, ayrı kalmaktan iyidir.

Ben sezaryenden sonra at gibi koşmaya başladığım için bana çok şey geliyor bu konular fkfkg

Doktorum bağlamadı ya benimkileri, çok gençsin dedi. 1,5 aslında çok uygunmuş, baktım biraz Google’da 10 bin falan yazıyordu, bir yeri arayıp sormadım da açıkçası doğru değilmiş demek ki gördüğüm fiyatlar. Çok teşekkür ederim kuzum

Ben daha bağlatamam muhtemelen, lazere bile çocukları götürüyorum, eşim arabada oyalıyor olmadık bir şey olur, 1 gece hastanede kalmam gerekir diye cesaret edemiyorum fiyatlar uçmaz inşallah ben gidene kadar

Domestos şimdi sen ayrıca olacağın için dediğin fiyatlardır. 10 bin filan. Ameliyathane, ekip, yatış, anestezi..
bence bu sadece senin vereceğin bir karar. Çocuk büyütmek gerçekten çok zor, doğduklarından beri benimde sosyal hayatım sıfırlandı. Ama kreşe başladıklarında rahatlatım inşAllah. Senin ikizlerin var. Onlar yeter birbirlerine. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Doğum kontrolü çok stresli bir şey. Tüp bağlatmakta %100 çözümmüş. O yüzden ben tereddüt etmedim. Ama eşininde rızasını istiyorlar. Seninki itiraz eder mi?
Dilan’ın dediğine göre meme küçültmek büyütmekten daha kolaymış. Eltisi büyüttü. O daha zorlandı. Ama Ebru 5 saat sonra ayaklandı. Tabii ki bünye ile de alakalıdır ama sonuçta çok zor bir ameliyat olacağını düşünmüyorum. Ben 2 doğumumu da sezeryanla yaptım. Kendi ağrımı unutup, çocuklarıma bakmaya çalıştım. Evlat söz konusu olunca anne kendini pek düşünmüyor.

Ya, muhtemelen evet düşününce 10 bin üstünü gözden çıkarmam lazım. Çocuk doğurmaktan daha az masraflı

Yok kuşum, eşim de tekrar çocuk istemiyor, Allah olanlara sağlıklı ömür versin inşallah.

ben o zaman doktoruma ısrar ettim, “dünyanın bin türlü hali var, çok gençsin daha” dedi zaten aynı zamanda tüp bebek doktorumdu. Bende açıkçası erken doğum stresini yaşadığım için üstünde durmadım. Benim teki kapalı zaten, Allah’a emanet gidiyorum açık tüple

Son yorumlarin hakki var. Ameliyat olanlari takip ediyorum ben de. 1 gece tedbiren hastanede yatip ortalama 3 gün biraz ağrı çekip 1 hafta 10 güne kollarını kullanabilecek duruma geliyorlar. Size 1 ay çocuğunuza bakamazsınız bilgisini kim verdi?

Devlet hastanelerinde yapilmayan bir işlem mi?

İyi günler merak ettim ne yaptınız
Bende ameliyat olacağım kızım 3 yaşını gececek o sürede oglum 14 aylık olacak
Yurt dışındayım
Annem eşim ve cocuklarla gelecegız olacagım 2 hafta orda kalırız

Buraya geri geldimizdede annem yada kayın validem bakacak cocuklara 2 hafta daha 1 ay zorlanırsınız dedıler
Bakalıö ınsallah daha erken ıyı olurum
Ikısıde emeklı yanı vakıtlerı var

Nacızane fıkrım yollamayın cocugunuzu aglasasa üstünede pısletse ac da kalsa annesının yanında anne sevkatı ıle olması
Iyı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…