Sonson son çarem kayınvalidem ayrı mahcup daha gazla kalamadığı için annem ayrı gelemediği için mecburum ya resmen bacım falanda yok görümcem galanda yok gelsin kalsın çocuğum çok harekli asla ameliyatlı haliöle zabdedememBu kadar uzun süre ayrılmayın derim, ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun. Hiç mi yardım edecek kimse yok, 1 aylığına bakıcı falan ayarlasanız harçlık için çalışacak öğrenci falan bulabilirsiniz. Ben empati yapıyorum gerçekten çok zor , Allah yardımcınız olsun.
Çok acildi çünkü maddi manevi kendimizi ayarlamıştık kayınvalidem benimle bir ay kalıcaktı ve izne beraber çıkıcaktık böylelikle iki ay ben toparlanmış olucaktımÇok geçmiş olsun.
Meme küçültme ameliyatınızın aciliyeti var mıydı? Kontrollerinizin bu şekilde uzun süreli olacağı hakkında doktorunuzla konuşmuş muydunuz?
Ağlamayın lütfen, ağlarken dikişleriniz falan acır. Mecbursanız yapacak bir şey yok, her gün görüntülü konuşursunuz, uçakla tek seferde gidilebilecekse arada gidersiniz, belki ki kayınvalide yada anneniz bebeği alır gelir. Sıkmayın canınızı.Sonson son çarem kayınvalidem ayrı mahcup daha gazla kalamadığı için annem ayrı gelemediği için mecburum ya resmen bacım falanda yok görümcem galanda yok gelsin kalsın çocuğum çok harekli asla ameliyatlı haliöle zabdedemem
Kocam vardiyalı çalışıyor bazen gündüz bazen gece evde olmuyor evde tek çocukla asla kalamam
Ağlıyorum dyorum ben mecburen ayrı kalıcam sevilcek bi yerde olacak güvende mutluda olucak kalabalıkta seviyor çünkü
Meme aorunumuz falanda yok bizi aramıyor bile hatta ama özliceö hemde çok özliceö Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın
Çok acildi çünkü maddi manevi kendimizi ayarlamıştık kayınvalidem benimle bir ay kalıcaktı ve izne beraber çıkıcaktık böylelikle iki ay ben toparlanmış olucaktım
Çok acil bir şekilde apar topar gitmesi gerekti bizimde elimizden başka bişe gelmedi..
planımızı bu şekilde tapmıştık oda çok üzülüyor ve çok mahcup
Aynen öyle sadece 1 ay zaten sonra eşimle biz izne çıkıp gideceğizAğlamayın lütfen, ağlarken dikişleriniz falan acır. Mecbursanız yapacak bir şey yok, her gün görüntülü konuşursunuz, uçakla tek seferde gidilebilecekse arada gidersiniz, belki ki kayınvalide yada anneniz bebeği alır gelir. Sıkmayın canınızı.
Herkesin kendi hayatı kendi düzeni vs var ve ben anlattım yazıda durum bu şekilde oldu en başında böyle ayarlamadık planlamadıkValla bilemedim, anneniz niye gelmiyor?
Meme küçültme mecbur bi ameliyat değil ama estetik bi operasyonda değil gerçekten ihtiyaç bunu yaşayanlar bilir her geçen gün herşey pahalanıyor ben bu ameliyat için tüm zemini oluşturdum ğlanı yaptım ama maalesef birden bi sorun oldu ce iki ay kalacak kayınvalidem iki hafta sonra gitmek zorunda kaldı aynen olan oldu ağlamayın diyorsunuzda gerçekten kadın kadının düşmanı olmuş ben bi nebze rahatlarım diye yazdım beni dahada üzen yorumlar okuyorum..Çokmu acildi bu ameliyat ? Bende burun ameliyatı olacağım ama çocuğum 16aylık diye bekliyorum biraz daha büyüsün öyle olurum diyorum. Yani meme küçültme ne kadar acil bir durum olabilirki boşuna ağlamayın olan olmuş artık
Herkesin kendi hayatı kendi düzeni vs var ve ben anlattım yazıda durum bu şekilde oldu en başında böyle ayarlamadık planlamadık
Ayrıca keyfi göndermiyorum zaten kötüyüm beni linçleyşn diye yazmamıltım..
Kesinlikle katılıyorum madem bu kadar ağlayacaktı üzülecekti herşeyi düşünüp taşınıp yapmalıydı zorunlu olsa ameliyat anlarım ama keyfi bir şey için bu kadar acıtasyona gerek yok.Yazdıklarımda linç nerede?
Valla demeyecektim ama hadi diyeyim madem, çocuk için travma sebebi. Maddiyat diyip duruyorsunuz da, pahalıya yaptırın çocuğunuzdan 1 ay ayrı kalmaktan daha mı iyi?
Ben hastanede 1 gece kalmam gerekirse bebeklerim ne yapar diye tüplerimi bağlatmıyorum, muhtemelen bağlatacağım zaman 2 katı olacak. Bence mecburiyet böyle bir şey değil.
Bunu linç sayabilirsiniz. İyi geceler.
Teşekkür ederim iyi gecelerYazdıklarımda linç nerede?
Valla demeyecektim ama hadi diyeyim madem, çocuk için travma sebebi. Maddiyat diyip duruyorsunuz da, pahalıya yaptırın çocuğunuzdan 1 ay ayrı kalmaktan daha mı iyi?
Ben hastanede 1 gece kalmam gerekirse bebeklerim ne yapar diye tüplerimi bağlatmıyorum, muhtemelen bağlatacağım zaman fiyatı 2 katı olacak. Bence mecburiyet böyle bir şey değil.
Bunu linç sayabilirsiniz. İyi geceler.
Teşekkür ederimKesinlikle katılıyorum madem bu kadar ağlayacaktı üzülecekti herşeyi düşünüp taşınıp yapmalıydı zorunlu olsa ameliyat anlarım ama keyfi bir şey için bu kadar acıtasyona gerek yok.
Aynı ameliyatı ben de oldum.2 günde ayağa kalktım hatta işe başladım.Bu kadar uzun süre çocuğuna bakamayacak durumda olmayacaksın.Cocugu 1 ay kendinden uzak tutma yazık ya.selan hanımlar
İki hafta önce ameliyat oldum meme küçültme
Kayınvalidem iki hafta geldi bana baktı sağolsun ama işi çıktı ve memelekete dönmek zorunda ben gurbetteyim bir ay sonra izne çıkıyoruz ve memelekete gideceğiz 22 aylık bebeğimi kayınvalidem yanında götürcek annemle dönüşümlü bakıcaklar
Ben bakıcak duumda değilim kucağıma vs alamayacağım için ilk defa ayrı kalacağım yavrumdan şürfen linçleyecekler yorum yapmasın iki gözüm iki çeşme
Bebeğime çok iyi bakacaklarına eminiö bebeğim babaanneyide anneanneyide çok seviyor zaten ilk torun ve hep ilgi görüyor vs benim gibş öecburiyetten ayrı kalanlar olsu mu nasıl bir süreç yaşadınız
(Bende gitmek istersim memelekete bebeğimle ama doktorum burda ve burda muayenelerim olucak şehirden ayrılamıyorum gelip evimde çocuğuma bakabilecek kimsemde yok
Gerçekten zor bir durum söz konusu. Yapabileceğiniz şeyleri yapmaya odaklanın. Onunla süreç başlamadan bu konuda konuşun. Onun anlayabileceği zaman kavramlarıyla (hava aydınlandığında, ısındığında vs gbi) sürecin sonunda birbirinize kavuşacağınızı anlatın. Dilerseniz bir tablo oluşturup her gün bir çizik atsın. Kendinizden bir eşya verin kolye bilezik eşarp herhangi bir şey özledikçe ona dokunmasınj söyleyin. Sizi özledikçe k valideniz fotogrflarınızı göstersin bol bol sarılsın. Her gün mutlaka düzenli telefonla görüntülü görüşün. Bu görüşmelerde oyun oynayıp ona masal anlatın. Be mümkünse 1 ay değil . 2 haftaya çekmeye çalışın süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?