Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 22 ayar bileziklerin renk çeşidi var mı? Bazısı kırmızı gibi oluyor. Bazısı sarı gibi. Fiyat farkı var mı? Yardımcı olur mudunuz bilen arkadaşlar
Merhaba, 22 ayar bileziklerin renk çeşidi var mı? Bazısı kırmızı gibi oluyor. Bazısı sarı gibi. Fiyat farkı var mı? Yardımcı olur mudunuz bilen arkadaşlar
22 ayarda sarı olur:)) . pembeler beyazlar bronz renk gibi olanlar da var. 18 14 ve 8 ayar oluyo :)) alaşım onlar daha ucuz halıyle :) sevmıyorsn işçiliksiz bılezık al koy kenara. takman ıcin bıleklık alırsın o pembelı beyazlı olanlardan :) suslu olanlara işçilik parası da ılave ederler. o da etkıler fıyatına
Cevap için teşekkür ederim. Ben sadece 22 ayarlarda renk çeşiti var mı demek istedim. Yani bazı 22 ayarlar rengi koyu oluyor bazısı sarımsı oluyor. Adana burmalar daha sarımsı mesela onu demek istedim. Kırmızı gibi olanlar tenime hiç yakışmıyor.
Cevap için teşekkür ederim. Ben sadece 22 ayarlarda renk çeşiti var mı demek istedim. Yani bazı 22 ayarlar rengi koyu oluyor bazısı sarımsı oluyor. Adana burmalar daha sarımsı mesela onu demek istedim. Kırmızı gibi olanlar tenime hiç yakışmıyor.