• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 21aralik bat günü olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 22 aralik ovulasyon pik 7 aralık erken genelik testi yaptım negatif😔 çok üzüldüm

Canım benimde pik 9 aralık bat 23 bende dün test yaptım negatif ana ben bu Ay asilama tedavisi olacaktım fakat 6 dan fazla yumurtam 17 üstü gelişince tedaviyi bıraktık doktor normal deneyin dedi 8 aralıkta birliktelik olduktan sonra çok kötü agrım şancım oldu sabah hemen doktora gittim doktorum 5 tane yunurta aynı anca çatlamış inşallah yutarlar dedi ayın 22 sinde kokontrum var bakalım ne olacak 2 gün arada kasik agrım oldu iğne batması gibi ama dünden beri bi belirti yaşamadım inşallah hamileyizdir bu Ay

Canım benimde pik 9 aralık bat 23 bende dün test yaptım negatif ana ben bu Ay asilama tedavisi olacaktım fakat 6 dan fazla yumurtam 17 üstü gelişince tedaviyi bıraktık doktor normal deneyin dedi 8 aralıkta birliktelik olduktan sonra çok kötü agrım şancım oldu sabah hemen doktora gittim doktorum 5 tane yunurta aynı anca çatlamış inşallah yutarlar dedi ayın 22 sinde kokontrum var bakalım ne olacak 2 gün arada kasik agrım oldu iğne batması gibi ama dünden beri bi belirti yaşamadım inşallah hamileyizdir bu Ay
Inşallah hepimizin de adetleri yakın. Inşallah vardır.siz de erken gebelik testi mı yaptınız?

Yok ben normal 5 tl lik aldım yaptım sabah ilk idrarla ama negatif bekliyodum zaten sadece burdaki bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğrendik felan deyince heves ettim bi ihtimal dedim

Yok ben normal 5 tl lik aldım yaptım sabah ilk idrarla ama negatif bekliyodum zaten sadece burdaki bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğrendik felan deyince heves ettim bi ihtimal dedim
Evet ya bazı arkadaşlar ne güzel erkenden öğrenebiliyor.ben ilk kizim da adet gecikmesinin 4.gumu öğrendim ondan önce negatifti hep.bekleyelom bakalım az daha

Benim de Bat 21 Aralık pik 7 Aralık test yapmadım sabretmeye çalışıyorum ama hamilelik belirtisiyle adet belirtisi çok benziyor diyorlar o yüzden kendimden hiç emin olamıyorum 🙄

Merhaba kızlar bişey sorabilir miyim?
Benim 1 hafta önce ilişki esnasında bir kaza oldu. Adetlerim çok düzensiz ne zaman adet olacağımı bilemiyorum . Dün rutin kontrol icon kan vermeye sağlık ocağına gidince doktora beta hcg de baktirdim. Negatif çıkmış ne kadar doğrudur ilişkiden sonra 6. gün verilen test ?

Merhaba kızlar bişey sorabilir miyim?
Benim 1 hafta önce ilişki esnasında bir kaza oldu. Adetlerim çok düzensiz ne zaman adet olacağımı bilemiyorum . Dün rutin kontrol icon kan vermeye sağlık ocağına gidince doktora beta hcg de baktirdim. Negatif çıkmış ne kadar doğrudur ilişkiden sonra 6. gün verilen test ?
Bir hafta on gün içinde yerleşir çıkmaz erken kan verilmis

Bende kasikda doluluk vat adet olcak gibi:KK43:
Ya ben adet ağrısı nasil oluyor bilmiyorum pkoluyum ondan hep ilaçla bi anda olurum agrım sızım olmaz ama arada kasıklarım hafif ağrıyor geçiyor bide bacaklarımin üst kısımları ağrıyor arada çatlamadan sonraki 3 günde kasiklarimda keskin şancı girip hemen gidiyordu oturup kalktikca oda gitti sindi arada sancıyı sadece şenindemi böyle

Benimde yumurtlama 10 Aralık bat 24 Aralık. Bugün kontrolüm vardı progesteron baktı doktorum. Sonuç 29.38 geldi. Çok güzel yumurtalar çatlaşmış dedi. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.. ilk önce M Minikfaremmm sonra I ilkimgnc sonra R redrose19 en son ben 🥰🥰🥰🥰
Aynen inşallah sırayla güzel haberler veririz birbirimize kızlar dualarım sizlerle 😍

Back
X