• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

212 sexy mi yoksa giorgio armani mi

2121 sexy aldım.kalıcı oldu bende.kokusu da güzel ama çok masum günlük bir koku yaz kokusu bence

Şekerli parfümleri sevemedim gitti 212 de bunlardan biri boğucu :15:

code femme yi kasdetmiştim.nasıl kokusu

code güzeldir ama ben armani kokularını biraz erkeksi buluyorum nedense. Armani erkek kokuları çok çok başarılı ama bayan kokularında feminen çizgilerden çok daha sert notalar var. Armani bayan kokularından benim en başarılı bulduğum code dur ama günlük sürekli feminen kadın kokusu mu dersen hayır değil ama bir bayanın parfüm koleksiyonunda olması gereken parfüm müdür bence evet

code güzeldir ama ben armani kokularını biraz erkeksi buluyorum nedense. Armani erkek kokuları çok çok başarılı ama bayan kokularında feminen çizgilerden çok daha sert notalar var. Armani bayan kokularından benim en başarılı bulduğum code dur ama günlük sürekli feminen kadın kokusu mu dersen hayır değil ama bir bayanın parfüm koleksiyonunda olması gereken parfüm müdür bence evet

iyiki almamışım o zaman kadınsı kokuları seviyorum hiç bana göre değilmiş içim rahatladı acabam kalmadı teşekkür ederim

Back
X