• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

212 sexy - Carolina Herrera !!!

Blair Witch

DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
807
10
118
Diğer
merhaba arkadaşlaryerimseniben
Carolina Herrera 212 sexy kullananların yorumlarını bekliyorum :))

ben bunu çok beğenmiştim hoş bi kokusu vardı çilekte de indirimdeydi ama kaçırdım yaa mafoldumben

ben de kullanıyorum ilk başlarda ağır gelmişti sevmemiştim ama şimdi çok severek kullanıyrom

bana aşkım hediye aldı bunu bayanssulusmile:asigim::asigim::asigim:
çok güzel bi kokusu var çok da kalıcı kaç gün gitmiyo üstünden ,tavsiye ederim

yaz ayları için uygun i parfüm değil. şekerli yoğun ve ağır bence. kış için ideal :)

yaa aslında parfumler her tende farklılık gösterıo..bende kalıcı olan bı başkasında olmayabilio.. o yuzden bence dene ööle karar ver...

indirimdeydi bi mağazada kokuyu denemeden aldım açıkçası ve aşık oldum resmen süper bişey ve kalıcılığıda harika kaçgün önce sıktım kıyafetlerimde hala kokusu var

Bu parfüm hem pudralı gibi hem de oldukça tatlı mı kokuyor?
Birkaç kez dışarıda tatlı ve pudramsı ve buram buram kokan bir kokuya rastladım ama adını soramadım kimseye.
Parfümünüz ne diyemedim yani. :S Tek olsak derdim de kalabalık ortamda olmuyor bence.
Neyse... Hem pamuk şekeri, hem misk hem de vanilyayı içinde barındıran bir koku olduğu için acaba benim aradığım koku bu mudur merak içindeyim. Bilenler yorumlarsa sevinirim.

Back