21 yaşındaysanız ve ailenizden destek görmüyorsanız

Bardağın dolu tarafındayım bu konuda.

Azminize bayıldım ve çok taktir ettim.

Staj yaptığınız yerde sizi unutmalarına izin vermeyin.
Sabah mühendise sormuş patron.Nasıl diye oda gayet iyi demiş.Hayret hep geliyor,çalışıyor da demiş.
Mühendiste mezun olunca sen başvur buraya dedi.
Ki patron herşeyden memnun olabilecek biri değil,zor bir insan.

Ben çok iyi anlıyorum seni. Ben de 23 yaşındayım okurken çalıştım part time, okul bitti hemen işe başladım iş yerinde de az çok kendime bi konum edindim ama ailem hiç bir zaman başarılı olduğumu görmedi kazandıklarımla onlara yaptığım yardımlara karşı sen bize bir krş bile vermedin deyip sabah akşam başımın etini yeyip beni dışlarlar resmen aynı evde yaşamamıza rağmen. Ailemiz de olsa böyle moral bozucu ve nankör olabiliyorlar malesef Allah ıslah etsin diyorum...

Beni kıskanç biri olarak görüyor abime karşı.Çok triplisin diyorlar.Çünkü onlara hatalarını söylüyorum.

:KK48:aslına bakarsan hiç onları utandırmak gibi bi düşüncem olmadi çünkü ordan burdan duyuyordum benimle ilgili iyi şeyler soylediklerini. Yani diyorum ya takdir etmeyi bilmiyorlar. Eleştirerek senin basarina katkı sağladıklarını düşünüyorlar. En azından benimkiler öyleydi. Belki seninkiler de öyledir.
Bu şekilde hiiiç katkı sağlamıyorlar malesef.Çünkü benim modum hemen değişir.
Ve ben beni hırslandırmak için olduğunu hiç mi hiç sanmiyorum

Bu şekilde hiiiç katkı sağlamıyorlar malesef.Çünkü benim modum hemen değişir.
Ve ben beni hırslandırmak için olduğunu hiç mi hiç sanmiyorum

Baban bana kendi babamı hatırlattı biraz, ben üniversitedeyken sürekli "sen mi yapacaksın, sen mi edeceksin, senin karakterin bozuk, sen adam olacak mısın? acaba ne zaman normal bir insana dönüşeceksin?" diyen bir babam vardı (şimdi aynılarını kardeşime yapıyor). Bir gün işyerine gittim herkes diyor ki "Mehmet bey sabah akşam seni anlatıyor bize, sana çok düşkün" dedim herhalde karıştırıyorlar mümkün değil aynı adamdan bahsetmiyoruz :KK70: Şimdiyse kardeşime demediklerini bırakmıyorlar, her lafını küçümsüyorlar filan ama ben eminim babamın içten içe kardeşime hayran olduğuna.

Ben senin ailenin de biraz öyle olduğunu düşündüm nedense. Hele babanın mizahi uslubundan "kıskandın mı ben de seni götürürüm tatile" gibi takılmasından senden nefret etmedikleri, içten içe beğendikleri anlaşılıyor gibi sanki :)

Öncelikle maşallah kendini çok iyi ifade ediyorsun boşver onu kendi olamadığı şeyi sende görünce kiskaniyor olabilir hep böyle azimli ol basaracaksin

X