21 yasında sıddet goren 3 cocuklu anne?

canım annesı calısıyor emeklılıgıne 4 sene kalmıs. babası ayrı ama emeklı.
bende dedım gıt annenın evıne 4 sene baban edebıldıgı kadar yardım etsın sende cocuklarına bak annen emeklı oluncaya kadar. annen emeklı olunca cocuklarda okula baslamıs olur zaten annen cocuklara bakar sen calısırsın dıye ama bılmıyorum dınlerse artık.

sess_s onuda dedım hadı sen dayaga ses etmıycen boyle gelmıs boyle gıdecek senı bı yere kadar dusunurum ama olan cocuklara olur onları dusun. kotu bır ortamda kotu karakter asılanarak buyumektense ana babası ayrı buyur daha ıyı dıye.

Devlet tabi ki sahip cikmaz.E ana babasi varmis onlar niye sahip cikmiyor.Aldattigini ispatlayip tazminat felan alir heralde ama bayani hic istekli gormedim

allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi durum... ama boşanması şart! gitsin açsın davayı sonra kadın sığınma evine başvursun şiddeti falan darp raporuyla belgelesin kocamdır döver de sever de deyip oturmaya acilen son versin. bi iş bulsun kendine ayakları üstünde dursun 21 yaş çok genç ve bende 21 yaşındayım yeni evliyim o yüzden daha çok üzüldüm haline... bir de 3 çocuk nasıl yapmış şiddete rağmen diyen arkadaşlara itafen "ekonomik psikolojik fiziksel şiddet varsa TECAVÜZ de vardır" bu ülkede binlerce kadın kocası tarafından tecavüze uğruyor unutmayalım

hayy mübarek üst üste kaçıncı çocuk bu
iyice bir önlemini alsında dördüncü beşinci olmasın
vallahi neden destek olmuyorsunuz denilebilir ama ben böylelerine acıyamıyorum
sadece çocuklarına acırım

Ya kadın cahilmiş, korunamamış. Kaldı ki bildiğim kadarıyla korunma yöntemlerinin hiçbiri kesin sonuç vermiyor.

Her konuya sert yorumlar yapan kadınları anlamıyorum. Resmen bazı üyeler kadına adam öldürmüş muamelesi yapmış. İnsanları yargılamak eleştirmek hatta saydırmak ne kadar kolay ya...

bu kadının mutlaka para kazanabileceği bir kaabiliyeti vardır .yufka acmak börek baklava yapmak erişte kesmek fln sonzamanlarda bayanlar bu işlerden çok para kazanıyorlar .bilmiyorsada öğrenmek zor değil arkadaşım. bence 3 çocuk yapmış aferim iyi yapmış herkes beceremiyor 3 cocuk yapmayı .erkek bakarsa kadında bakabilir gayet doğal olarak .bnm arkadasım rahim kanseri çıktı kocası ev aldı dayadı döşedi ama kadını dr a götürmedi..neyse bukadın çok süper baklava yapardı .biz dedikki kocan zıkkım yesin sen yap baklavaları sat dr a git dedik .oda öyle yaptı geçenlerde ameliyat oldu .iyileşir inşallah .zıkkım içesice kocasına yemek yapacağına yapsın satsın onunlada cocuklarına baksın .sığınma evi kaç gün çare olcakki .alkolden gebersin pis herif

allah korusun öyle insanlar da varki bahsettgnz kişi normal psikoloji de biri deil. karımın akıl hocası senmişsin diye geliverir
aynen canim cok samimi arkadasimin basina geldi burda bir turk aile kizkardesinin kizini gelin yapti ogluna alirken ayyy yurtdisinda okur eder soyle bakariz boyle bakariz ne vaadlerle almislar kiz bi geldi kapidan disari cikarmiyorlardi hergunde dirrr dirrr yapip okuz kocasi dovuyordu samimi arkadasimda dayanamamis kiza camdan seslenip onlar uyuyunca camdan anahtari at gideyim aynisindan yaptirayim demis yaptirmis kiza vermis kiz gizlice herisini onlar isden donene kadar haledip 1 hafta icinde turkiyeye geri dondu o gece kiyamet koptu kiz giderken mektup yazmis benim arkadasada tesekkur etmis cocugun tum sulalesi arkadasimin evini basip agza alinmayacak kufurler ettiler sen ayarttin diye yetmedi 2 yila yakin mahkeme gorduler simdi zavallim biri digeri hakkinda konussa bile sussss duymadim gormedim bilmiyorum diyor bencede karismayin sonra kotu siz olursunuz

Önce kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı. Kimseye (ailesine bile) muhtaç olmamalı.
Yaşı genç ama 3 çocuk var. Boşanıp, çocukları emanet edebileceği bir yer var mı?
Elinden ne iş gelir, oturup bunları düşünmesi lazım.
KAdın güclü olacak, ezik değil.
Önce bunu öğretelim o arkadaşa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…