21 yasında sıddet goren 3 cocuklu anne?

Bende aynen böyle düşünüyorum

bir daha olay olduğunda da gitmeyecek bir daha olursa diyecek böyle böyle devam edicek, yapacak bişey yok istiyorsa çekmeye devam etsinnn
bence endiside istemez bu hayatı ama kendine güvensizlik ve neyi nasıl yapacağını bilememek.birşeylere kalkışırsa kocası daha beter bela olabilir yada buyönde kızı tehdit ediyorda olabilir.doğum kontrolden haberi yokmu diyenler..onun içinde eczaneye gidip ilaç almak gerek...para yoksa neyapcak.yada çocuk olmasa bukez çocuğun olmuyor diye dayak yer

Kadın sığınma evine gitsin. Olmadı çocuklarının iyiliği için onları yetiştirme yurduna versin. Benim gibi binlerce kadın evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor. En azından sağlıklı bir birey olarak yetişirler. Evlatlarının iyiliği için gerekirse bağrına taş basacak ve ne pahasına olursa olsun önce onların iyiliğini düşünecek.

Çocukları üçüz olsalardı ben de farklı düşünürdüm. Ama onunkisi bile bile lades olmuş. Korunmanın bir yolunu bulabilirdi kocası izin vermiyorsa da gizli gizli gider bir yolunu bulurdu. Böyle bir adamla cinsel ilişki yaşamak zorunda kaldı kocasının zoru ile diyelm yine de gelecek göremediği bir evlilikten 3 çocuk sahibi olmak çok mantıklı değil
Olan kadına da adama da olmuyor, çocuklara oluyor.
Yine de 4. yü doğurmasa bari, boşansa, açlıktan ölecek değiller ya böyle adamın elinde olmaktan iyidir bir yolunu bulurlar

Ben 23 Yaşında kocayı zor buldum bu kızımız nasıl 17 Yaşında koca bulmuş.

Kızın hali harap. Ayrılsınlar desem o adam o kızı bırakmaz. Ayrılmasınlar desem çocuklara yazık.. Diyecek söz yok

ya ben kaç aydır cocugum olsun die ugrasıorm esimi de cok seviorm bi türlü olmuyo hayat standartlarm da gayet iyi. bu kız yasta o sartlarda nası 3 tane yapabilmiş. demekki istememek gerekio

kızın telefonundan anasının babasının numarasını gızlıce alıp arayasım bıle varda ıste cok sıkta gorusmuyorum kı bu ısı yapayım. benımde 3 ve 1,5 yasında ıkı cocugum var dıger cocuklar benımkılerınde duzenını huyunu bozuyor. korkuyorum butun emeklerım bosa gıdecek dıye. ben dıyecegımı dedım kıza elımı etegımı cektım artık. sızlerde haklısınız yarın kalkıp kocasıyla ıyı olur kotu ben olurum manyak adamı basıma bela ederım bıde allah korusun.

allah korusun öyle insanlar da varki bahsettgnz kişi normal psikoloji de biri deil. karımın akıl hocası senmişsin diye geliverir

21 yaşında 3 çocuk mu
26 yaşındayım daha sorumluluk alıp ilk çocuğumu yapmak için tereddütteyim.
Allah akıl fikir versin ve yardımcısı olsun ne diyeyim.

Allah yardimciları olsun

Ya nasıl korunamıyor Allah aşkına, gitsin aile sağlığı merkezine orada ki hemşireye sorsun. Aile planlaması merkezleri var ücretsiz takıyorlardı spirali falan. Ben anlamıyorum bunun mazereti olamaz yani. Böyle kötü bir evliliğin içine 3 çocuk yapmak.

Erken yaşta doğum yapanlara özellikle
korunma yolları gösterilir
sağlık ocağına gittiğinde ebeler yöntemleri anlatır yardımcı olur
ve bunlar ücretsiz yapılır
3 çocuk bu 2 olsa hadi diyim
ailesi destekse onların yanına gitsin
bu saatten sonra düzelmez bu adam

üzüldüm ya. o çocuklar binbir zorlukla büyüyecekler akılları yettiğinde de anne derdin neydi senin diyecekler yani, bariz. Rabbim yardımcısı olsun.

Kendimi düşündüm de birden,ben de 21 yaşındayım ve tüm günüm x bugün instagrama resim attı mı,vize-final sınavlarından geçtim mi, takı koleksiyonumu bozup daha büyüğünü yapsam mı, annem yemek yaparken arkasından gidip mıncıklasam mı ve daha sayamadığım türlü munzurluklarla geçiyor. Ailemle yaşıyor olmama rağmen meğer ne kadar özgürmüşüm, onların denetiminde ama kendi başına bi devlet gibi

canım evet saglık ocakları korunma yontemlerını anlatıyor ama pek bı ıse yaramıyor ucretsız olarak hap veya kondom verıyorlar sadece emzırırken hap ıgne kullanamıyorsun zaten. verdıklerı kondomda patlak cıkıyor dıye cok duydum sahsen. spralı ıse artık saglık ocakları karısmıyor yetkılerı alınmıs. hastaneye yonlendırıyorlar onlarda en az 6 ay sonra adetlıyken gel dıyorlar. benımde 2 cocugum arka arkaya oldu ordan bılıyorum. benım ımkanım vardıda ozele gıdıp spral taktırdım 2. den sonra.
bende aılenın yanına gıt dedım. ordakı en kotu gunu burdakı en ıyı gununden ıyıdır. bencede duzelmez boyle adamlar.

etıpuffer cok haklısın ama ıste o yasta her kızın aklı fıkrı bır olmuyor malesef. bende o yaslarda yenı nısanlanmıs ıyı bır ıste calısıyordum. oyle oraya buraya gıdıp hatta nısanlımla bıle gezemıyordum ama elımdekı sartlarla yetınmeye calısıyordum.

Emzirirken kullanılabilen ilaçlarda var
condomlarıda yıllardır kullananlar var
denk gelmiş olabilir
tüplerini bağlatıpta hamile kalanda var ona bakarsan
olacakla öleceğe çare yok

Ailesinin yanına gitmek en mantıklısı. Ya da bU durumu kabullenip çocuklarını büyütecek. Sonra işe başlayacak. Benim bir tanıdığımın da 3 çocuğu ve sorumsuz ve sorunlu bir eşi vardı. Önce bakıcılık yaptı bir teyzeye, onun evinde çocuklarıyla kaldı.akşam evine döndü.anneme temizliğe gelirdi çocuklarıyla. sonra Bir yurtta yemekhanede iş buldu, çocuklarıyla gitti geldi. Ama unutamıyorum, çocuk arabasına bebeğinin yanına arabanın altına odunları doldurup eve gidişini. Bir sohbet grubuna gidiyordu. O grup yurtta iş bulmasına yardımcı olmuşlardı. Ama büyüğü en küçüğe bakabiliyordu.

ayağa değmeyen taş,başa gelmeyen iş kalmaz diye bi söz vardır
hiç mi duymadınız acaba oh olsun gebersin demediği kalmış bazı arkadaşların yuh yani vicdan biraz

bir çoğumuz 21 yaşındayken ne aptallıklar ne cahillikler yaptık laf mı şimdi konuştuklarınız
kadın kadına bunu derse erkekte keser çöpe de atar kadını

konu sahibi ben o bayanin yerinde olsaydım madem ailem arkamda ceker giderim annemin yanına,girerim bir işe ben eve yardım ederim annemde çocuklara bakar diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…